Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze stosowałam pastę cynkową i nigdy innych specyfików więc myślałam że w ciąży to nie zaszkodzi aż do dzisiaj jak czytałam na internecie. Wizytę u ginekologa mam 24 października więc jeszcze troszkę czasu żeby zapytać a ciekawość mnie zżera.
-
nick nieaktualny
-
Ja jedynie kwas glikolowy stosuję, w ciąży bezpieczny o niskim stężeniu. W poprzedniej migdałowy stosowałam. Ginekolog mówiła, że można. Co do pasty cynkowej się nie wypowiem, bo nie wiem, uważam, że musisz zapytać swojego lekarza. W internecie czasem straszą na wyrost.
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Też mam tę pastę, ale nic mi nie wyskakuje póki co to się nie smaruje i też myślałam, że jest niegroźna.
Ja tak się dzisiaj najadłam wszystkiego, że zaraz pęknę
Miałam dobry dzień, masę energii i jeszcze więcej zachcianek jedzeniowychMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
W Internecie to tak naprawdę cokolwiek się wpiszę to zaraz są jakieś przeciwwskazania. Zazwyczaj to dotyczy tego jak ktoś naprawdę nadużywa jakiegoś środka. Ja zaczęłam brać witaminę b6 na mdłości a dopiero później szukałam o niej info w Internecie i się wystraszyłam. Okazało się że musiałabym brać po kilka tabletek dziennie przez dłuższy czas żeby coś zaszkodziło a przy normalnym stosowaniu ma same plusy.
-
nick nieaktualny
-
Chusy
Aż tyle?
Kurcze jakbym miała pod ręką fryzjera z prawdziwego zdarzenia to bym się obcięła na krótko, serio. Marzy mi się twarzowa krótka fryzurka. Ostatnim razem jak sobie taką zażyczyłam to mnie ocieli jak babcię na półmęsko, dlatego się boję. Ale jakbym znała jakiegoś nieszablonowego fryzjera z nutką kreatywności to bym się skusiłaMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Mialam bardzo dlugie wlosy i mimo ze naprawde ladne to nie mam sily sie teraz nimi zajmowac a szczegolnie kiedy mi przysparzaja tyle problemow. Mam teraz takie za ramiona, pol dlugie. Swoja droga tak samo je chlasnelam w pierwszej ciazy i mala ma ponad roczek a urosly do pasa. Wiec nastepne dwa latka i beda znow dlugie i mam nadzieje, ze obedzie sie bez wypadania
Didi krocej niz teraz mam nigdy sie nie obcielam bo mam okragla buzie i nie pasuje mi miec krotszych wlosow. Ale wielu osobom pasuja takie krotkie fryzurki. Tylko, no wlasnie, tak jak mowisz jest problem z fryzjerami. Powiesz jedno a fryzjer zrobi swoje. : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 19:48
-
Coś takiego bym chciała: https://i.pinimg.com/736x/43/33/53/433353106db515f27fac70d848d7ce16--pixie-cut-for-round-face-pixie-haircut-for-round-faces.jpg
Ale zawsze idę z fotką, a wychodzę z czymś innym. Też mam okrągłą buzię, a do tego suche kręcone włosy i też mam dość. Moim zdaniem do okrągłej buzi wiele fryzur pasuje, liczy się dobra ręka i oko, o które tak ciężko.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Fryzurka fajna ale rzeczywiscie ciezka do zrobienia! Przypuszczam ze poszlabys do 10 fryzjerow i kazdy by to zrobil inaczej..
Wiem, ze mozna kombinowac i z krotkimi wlosami ale do mojego typu raczej pasuja poldlugie i dlugie wlosy.
Z kreconymi wlosami to musi byc wyzwanie! Nie myslalas o zrobieniu kreatyny np zeby je wyprostowac na dluzej? Czy lubisz je krecone?
No wlasnie Ciasteczko, u mnie to samo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:14
Ciasteczko77, didi123 lubią tę wiadomość
-
Chusy
Lubię je kręcone i takie mi pasują, ale lecą na potęgę i ogólnie odkąd jestem w ciąży to już jest dramat. Przestałam je ogarniać.
Wyniki mam piękne, lepsze niż przed ciążą, twarde paznokcie, a włosy do niczego, nie rozumiem tego.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Adzia86 wrote:mam normy 12-22 pmol/l ale nie wiem czy to są normy dla kobiet w ciąży? czy są takie same jak dla nieciążowych?
Adzia86 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc