Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy wrote:
Ja juz po wizycie rowniez : ) Maluszek ma prawie 2 cm, ginka mowi ze 8 tydz 4 dni wielkosciowo czyli ze sie pokrywa mniej wiecej z moja owulacja ostatnia. Serduszko bije wszystko jest dobrze.
Kazala mi tylko brac aspiryne (?) przez to ze w poprzedniej ciazy moja mala miala bardzo mala wage urodzeniowa (2,2 kg) i powiedziala ze aspiryna pomaga zredukowac takie ryzyko. Problem w tym ze czytalam rowniez o tym co moze spowodowac przyjmowanie aspiryny w ciazy i sie waham..Paula_071 lubi tę wiadomość
-
U nas też wynik Sanco (test NIPT) przyszedł i mamy zdrową dziewczynkę
Chusy, Szczęśliwa Mamusia, o_mad.ko!, didi123, Goldfinch26, KasiaH, maderdin, Paula_071, Milka1991, Zajączek :), Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
-
Wiem ze aspiryna nie szkodzi jesli wezmie sie ja kilka razy, problem w tym ze mam ja brac CODZIENNIE do 36 tygodnia.
Super wiesci Cookie !! Kolejna dziewczynka : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 12:44
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:U nas też wynik Sanco (test NIPT) przyszedł i mamy zdrową dziewczynkę
Super )) faktycznie tydzien czekałaś na wynik ?
Muszę się zebrać i zrobić to badanie, będę napewno o wiele spokojniejszacookiemonster lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy. Ja chodzę do 2 różnych ginow. Jeden ten co prowadził wszystkie moje ciąże nie kazał nic brać. A ten drugi od razu na pierwszej wizycie dał acard, clexan i dopegyt. Nie zdecydowałam się nic brać na razie. Skonsultuj to dziś z moja wieloletnia gin.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny