Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari
No to będę trzymać kciuki za pozytywny wynik operacji. Mam nadzieje, że to nic mega poważnego.
Też chcę dziewczynkę, ale wszyscy twierdzą, że chłopak będzie, bo za dobrze wyglądam, no i mąż marzy o synku Najwyżej będę mniejszością w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 16:18
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Pęcherzyk ciążowy GS 55mm co odpowiada ciąży wczesnej z echem zarodka o CRL 13.6mm. 7t5d. Widoczny pęcherzyk żółtkowy o sr. 4.4 mm. ASP widoczne. Tak mam napisane w opisie usg.
Jak mi ulżylo to sobie nie wyobrażacie.
Wprawdzie nie slyszalam serduszka ale widzialam jak sie rusza. (Niestety nie bylam w tej przychodni do ktorej chodze i nawet moja dr narzeka tu na sprzet ale wazne ze udalo mi sie wogule dostac do niej) obraz z usg odpowiada 7t5d i tak tez jest z OMdidi123, KasiaH, iwwk, Chusy, Zajączek :), Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Ciasteczko77, maderdin lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! I cieszę się bardzo z powodu dobrych wyników badań. Same dziewczynki do tej pory, chyba reszcie zostali chłopcy żeby statystyki się zgadzały haha
Mam takie pytanie, te badania nipt które robilyscie to te które kosztują 3 tys prawie tak? Czy jest ktoś to ich nie zamierza robić? Ja raczej tego w planach nie miałam ale okazuje się że to bardzo popularne ostatnio
-
Ja też póki co robię tylko usg prenatalne, mam nadzieję, że będzie wszystko ok i nic więcej nie będę musiała robić Dzisiaj to już przegięcie z tymi mdłościami. Czuję się jak wrak człowieka, ciągle mi się odbija i to okropne uczucie w żołądku. Czemu nie mogę po prostu zwymiotować żeby przestało męczyć
-
Ja się cieszę, że narazie nie wymiotuję tylko mdłości. A mdłości mam codziennie, ciężko w pracy przez to bo zadania ani odrobinę mniej ambitne i stresujące. Właśnie dosłownie biegnę z pracy po córkę do przedszkola i chyba się spóżnię...
Kiedy tu zwolnić tempa i skupić się na ciąży? -
Wiecie jak mnie dziś mdli... Nie wiem czy z głodu czy z czego, bo jeść za wiele też dziś nie wcisnelam. Chodziłam się martwiłam, że nic mi już nie jest, a teraz... Fuj. Dwa A tygodnie było pięknie.
Dziewczyny, puka wam tak śmiesznie w macicy? mi dziś na środku takie dziwne dosłownie pukniecia, wcześniej ciągnęło, bolało, dziś zmieniło natężenie haha śmieszne to, bo aż mnieblaskocze
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyDidi
Dziękuję mój ma będzie miał rekonstrukcję więzadeł krzyżowych w kolanie bo ma zerwane i przez to bardzo kontuzyjna noge ma no ja też mam.nadzieje ze przeszczep się przyjmie i będzie wszystko okej te z dodatkowy stres dla mnie ale trzeba być dobrej myśli -
nick nieaktualny
-
Ja od 5 tygodnia na L4, bo zaczęłam tę ciążę od pobytu w szpitalu. Nie chcę wracać do pracy, w ogóle to już nie planuję mojego powrotu tam, ale lekarz ma w planach mój powrót. Zobaczymy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 17:57
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie pracuje w ogole wiec siedze w domu caly czas : ) Jestem kura domowa
Kurcze jak mnie maz dzisiaj rozpiescil nie macie pojecia! Zamowil mi jedzonko z mojej ulubionej restauracji i wszystko czego sobie zazyczylam (makaron z warzywkami i sosem sojowym, grzyby w tempurze i zupa miso - czekam az mi dowioza wlasnie ) !
Co do testow nie robie ani nifty ani pappy, same prenatalne. Tak samo robilam w poprzedniej ciazy.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ja też prawie od samego początku na zwolnieniu i już do końca zostanę. Za dużo w pracy stresu i kiepskie warunki jak dla ciężarnej. Po macierzyńskim i tak mam zamiar zmienić pracę.
Chusy zazdroszczę i aż mi smaka narobilaś na taki ciepły posiłek z dowozem do domu. Mi mąż kanapeczki zrobił na kolację. Odkryłam, że po mentosach mi trochę lepiej