Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ostatnio obiady to jakas prowizorka. Ale mdli mnie nawet na mysl otworzenia lodowki. Czasem maz cos ugotuje ale nie zawsze ma czas bo ma nienormowany czas pracy wiec ciezko przewidziec kiedy bedzie w domu. Najchetniej robilabym cos co w 30 min jest gotowe i jezszcze zeby nie pachnialo to juz byloby calkiem cudownie2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnySzczesliwamamusia
No moja córka je obiady w przedszkolu ale synek jest że mną w domu no i muszę robić obiady ale on od stycznia będzie chodzić do przedszkola to częściej na miasto na obiad wyskocze i kupię sobie i mężowi totalnego lenia mam.a bardzo lubię gotować... A w ciąży mam.wrazrnie że nie mam.zadnych sensownych pomysłówSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja robię hybrydy, na razie paznokcie u stóp odpoczywają i niedługo też u rąk będę ściągać żeby troszkę odbudować płytkę. Robiłam też przed ciążą, ale jak tylko zobaczyłam dwie kreski to przegrzebałam internet żeby dowiedzieć się czy rzeczywiście nie szkodzą.
-
nick nieaktualny
-
Z tego co czytalam to mozna hybrydy ale ja tam wole te 9mcy odpuścić. Nie jest to mi az tak potrzebne zebym koniecznie musiala miec. Poza tym mi hybrydy strasznie niszczyly plytke i nie moglam robic jedne po drugich wiec jakos nie tesknie za nimi.
Pani Moł lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCherry87 wrote:Ciasteczko - rozmawiałaś o tym ze swoim lekarzem?
Ja paznokci nie robie, nie maluję lakierami, nic totalnie. Przed ciążą używałam lakierów typu french ale w ciąży odstawilam wszystko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani Moł, witaj w naszym gronie : ) Masz ciekawa prace! Co dokladnie robisz?
Ciasteczko nie marudkuj, ja tez sie czuje fatalnie jako kobieta ciezarna Nie jem, nie pije (ostatni posilek mialam o 11, teraz jest u mnie 20), wypilam dzisiaj herbate i to wszystko i jeszcze dzwigam caly dzien bo jestem w srodku przeprowadzki i teraz mnie plecy rabia. Wprawdzie maz mnie co chwila opiernicza zebym sie nie przemeczala i przestala dzwigac no ale kurde nie moge jak robota przede mna lezy!Pani Moł lubi tę wiadomość