Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno

Potrawkę z kurczaka do ziemniaków i skwarek, trochę będzie to zmodyfikowane gdyż dodam trochę papryki
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 13:52
-
Przed 10tc nie słuchają, bo są dyskusje czy to nie szkodzi doppler nagrzewa i wolą nie ryzykować, tylko wlasnie robią metoda obrazowania, niektorzy słuchają, bo to nie potwierdzona teoria, można u mamaginekolog.pl przeczytać o tym

Ja dzisiaj nie mam weny na obiad, więc pewnie kotlety z piersi z kasza i surówke
Cherry87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika
Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut

-
Mam to samo, dzisiaj obiad jadłam na 3 razy... Niby mam na coś ochotę ale po sekundzie czuję że wcale nie mogę tego zjeść bo robi mi się niedobrze. Albo kęs ugryze i mnie odrzuca.iwwk wrote:Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika
Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut 

-
nick nieaktualny
-
Barszcz...ale bym jadla..aaa tylko skąd wziąć bez roboty?Samari wrote:A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno

-
Pani Moł witam. Ja rowniez z hashi i niedoczynnoscią i termin mam dzien po twoim i tez jestem po cc w wyniki zanikajacego tętna i po poronieniu. Takze jestesmy w podobnej sytuacji. Powodzenia w tej ciazy.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc

-
nick nieaktualny
-
Goldfinch ależ mi zrobiłaś chętkę na ogórkową... zrobię koniecznie

Jeśli chodzi o bicie serduszka to byłam teraz n takim porządnym usg (pprządnym bo trwało z 15 minut) i doświadczony lekarz położnik który to bafanie robił, powiedział, że nie słucha się bicia serca na takim etapie ciąży (8tc) ale można podejrzeć bez dzwięku i ocenić. I tak też zrobił, mam też na wydruku zdjęć wykres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani Moł Witaj wśród nas
. Piękną masz datę porodu.
Samari Mi też nie chce się gotować najchętniej chciałabym mieć kucharza, albo jaka gosposię co za mnie zrobi obiad itp itd ale no cóż jeść też coś trzeba.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

ale na obiad dzisiaj mam ogórkową. Może jutro zrobię ziemniaki z mizerią i jeszcze zjadlabym gołąbki