Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno
Potrawkę z kurczaka do ziemniaków i skwarek, trochę będzie to zmodyfikowane gdyż dodam trochę papryki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 13:52
-
Przed 10tc nie słuchają, bo są dyskusje czy to nie szkodzi doppler nagrzewa i wolą nie ryzykować, tylko wlasnie robią metoda obrazowania, niektorzy słuchają, bo to nie potwierdzona teoria, można u mamaginekolog.pl przeczytać o tym
Ja dzisiaj nie mam weny na obiad, więc pewnie kotlety z piersi z kasza i surówkeCherry87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut
-
iwwk wrote:Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno
-
Pani Moł witam. Ja rowniez z hashi i niedoczynnoscią i termin mam dzien po twoim i tez jestem po cc w wyniki zanikajacego tętna i po poronieniu. Takze jestesmy w podobnej sytuacji. Powodzenia w tej ciazy.
Pani Moł lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Goldfinch ależ mi zrobiłaś chętkę na ogórkową... zrobię koniecznie
Jeśli chodzi o bicie serduszka to byłam teraz n takim porządnym usg (pprządnym bo trwało z 15 minut) i doświadczony lekarz położnik który to bafanie robił, powiedział, że nie słucha się bicia serca na takim etapie ciąży (8tc) ale można podejrzeć bez dzwięku i ocenić. I tak też zrobił, mam też na wydruku zdjęć wykres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny