X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też bez odsluchu serducha, dopiero jutro na prenatalnych pewnie usłyszę:)

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno :D

• Goldfinch26 Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookiemonster - inglisz hehe :)

Za mną chodzą ziemniaczki gotowane puree i mizeria z koperkiem i cebulką <3 ale na obiad dzisiaj mam ogórkową. Może jutro zrobię ziemniaki z mizerią i jeszcze zjadlabym gołąbki

cookiemonster lubi tę wiadomość

f2w3csqv689n39p9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) cookie - kciuki za badanie !!!!!

cookiemonster lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie idę robić placki ziemniaczane, gulasz już gotowy więc coś ala placki po węgiersku :)

Ciasteczko77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    A.co dziś serwujecie na obiad ? Ja mam.lasagne z wczoraj A dla siebie zrobiłam barszcz ukraiński zjadłam ale w sumie to mam.ocjote na Kinder bueno :D

Potrawkę z kurczaka do ziemniaków i skwarek, trochę będzie to zmodyfikowane gdyż dodam trochę papryki ;-).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 13:52

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed 10tc nie słuchają, bo są dyskusje czy to nie szkodzi doppler nagrzewa i wolą nie ryzykować, tylko wlasnie robią metoda obrazowania, niektorzy słuchają, bo to nie potwierdzona teoria, można u mamaginekolog.pl przeczytać o tym :)
    Ja dzisiaj nie mam weny na obiad, więc pewnie kotlety z piersi z kasza i surówke

Cherry87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika :( Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Cherry87 Ekspertka

Wysłany: 17 października 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    Ja zjadłam pizze z wczoraj, ale mało, jakoś przestałam mieć na nią ochotę zaraz po włożeniu do piekarnika :( Sałatkę jarzynową zrobiłam i już mi się jej też nie chce jeść. Mam pełną lodówkę i mąż chyba się wścieknie, że to wszystko jemu pozostawię, bo ja mam odrzut :D
    Mam to samo, dzisiaj obiad jadłam na 3 razy... Niby mam na coś ochotę ale po sekundzie czuję że wcale nie mogę tego zjeść bo robi mi się niedobrze. Albo kęs ugryze i mnie odrzuca.

c55fxzkrvmf1b5up.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 13:59

Oleander, Angie1212, iwwk, cookiemonster, Cherry87, Szczęśliwa Mamusia, maderdin, Chusy, Milka1991, didi123 lubią tę wiadomość

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Barszcz...ale bym jadla..aaa tylko skąd wziąć bez roboty?

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł witamy w naszym gronie :)

Pani Moł lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Cherry87 Ekspertka

Wysłany: 17 października 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Pani Moł, termin masz kilka dni przed moim :)

c55fxzkrvmf1b5up.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł witam. Ja rowniez z hashi i niedoczynnoscią i termin mam dzien po twoim i tez jestem po cc w wyniki zanikajacego tętna i po poronieniu. Takze jestesmy w podobnej sytuacji. Powodzenia w tej ciazy.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie najgorsze s.obiadach jest to że trzeba je zrobić A ja mam.mega lenia :(

• Pantera Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goldfinch ależ mi zrobiłaś chętkę na ogórkową... zrobię koniecznie :)

Jeśli chodzi o bicie serduszka to byłam teraz n takim porządnym usg (pprządnym bo trwało z 15 minut) i doświadczony lekarz położnik który to bafanie robił, powiedział, że nie słucha się bicia serca na takim etapie ciąży (8tc) ale można podejrzeć bez dzwięku i ocenić. I tak też zrobił, mam też na wydruku zdjęć wykres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 16:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogórkowa zawsze dobra.ja też lubię kwaśne zupy ogólem:) i surówki z kapusty z dużą ilością octu z białego wina albo jabłkowy pycha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł Witaj wśród nas ;-) :-D. Piękną masz datę porodu.

Samari Mi też nie chce się gotować najchętniej chciałabym mieć kucharza, albo jaka gosposię co za mnie zrobi obiad itp itd ale no cóż jeść też coś trzeba.

• Goldfinch26 Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Pani Moł! Masz termin na dzień przede mną :)

f2w3csqv689n39p9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą dziewczyny robicie w.ciazy paznokcie ?

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ