Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akurat do opieki medycznej sie nie moge przyczepic, mamy super sprzet i fajnych lekarzy : )
Troche mi zajelo zaklimatyzowanie sie glownie przez to ze jest diabelnie goraco. Caly czas do tej pory mamy po 30 stopni w dzien, w nocy 22-20. Ale juz sie przyzwyczailam, teraz z kolei marzne jak w "zimie" mamy +16
-
Chusy wrote:Ok dziewczyny ogarnelam terminy wizyt, troche sie was uzbieralo
Dajcie znac jesli kogos pominelam.prenatalne 02.11 u mojego gin i 06.11 prywatnie w klinice genetycznej.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
Na usg po CRL wyszło 12+54me lubi tę wiadomość
-
Cherry87 wrote:Dziewczyny, tak jak się spodziewałam badanie moczu nie wyszło dobrze, mam zbyt dużo bakterii. Czy któraś miała podobnie? Wizyta u gin dopiero za 1,5 tygodnia...
Ja tak mam! Bakteriomocz bezobjawowy tak się to fachowo nazywa
Ja zapodają bardzo duże dawki wit c, dużo warzyw i owoców plus sok z żurawiny (apteczny)...
Mam nadzieje, że tak się uda ogarnąć temat bo nie chiałabym brać antybiotyków, zobaczymy co jeszcze mój doktor jutro na to powie...Cherry87 lubi tę wiadomość
-
Chusy zazdroszczę Ci tych temperatur. Strasznie nie lubię zimna. Mogłabym cały dzień nie wychodzić spod koca, nic mi sie nie chce robić i czuje się taka ospała jesienią i zimą. Latem wraca całą energią i chęć do życia! Zawsze powtarzam mężowi że ja sie urodziłam nie w tym klimacie. Marzę o samych + temperaturach a najlepiej tak właśnie 15+ hehe. Może kiedyś i nas gdzieś wywiezie, roznie to w życiu bywa :p mogłabym mieszkać na jakiejś wyspie, żyć z łowienia ryb mieszkać w małej chatce z widokiem na plażę i palmy hehe z daleka od tłumów, zgiełku dnia codziennego, telefonu i interentu. Takie głupie pomysły mam -szczególnie teraz jesienią haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 23:53
-
Narobilyscie mi smaku na placki ziemniaczane. Chyba będą robione niedługo hehe.
Ja mam ostatnio fazę na jogurty smakowe. Przed ciaza ich w ogóle nie jadałam bo dużo cukru a teraz nie mogę się powstrzymać tak mi smakują. Znalazłam fajne z agrestem i nasionami chia- po prostu bajka. Jeden to za mało tak na razwczoraj je jadlam z kiwi
-
Zajączek :) wrote:Ja tak mam! Bakteriomocz bezobjawowy tak się to fachowo nazywa
Ja zapodają bardzo duże dawki wit c, dużo warzyw i owoców plus sok z żurawiny (apteczny)...
Mam nadzieje, że tak się uda ogarnąć temat bo nie chiałabym brać antybiotyków, zobaczymy co jeszcze mój doktor jutro na to powie...też nie chcę brać antybiotyku, mam nadzieję że jak powtórzę badania to wyjdzie to lepiej.. A póki co domowe sposoby i więcej więcej wody bo to pewnie przez to.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny . Jak samopoczucie ? Wyspane?
Na dziś od 2 do 3.nie spałam.bo mój synek.1 nic spał.w swoim pokoju i to poszedł sam.z siebie chyba ja większy stres miałam jak.on i co.chwila biegała do niego sprawdzać czy okej aż wstał i sam zamknął drzwi xD
Chusy no napewno.ciezko.bylo w takie temperatury wskoczyć ale napewno ma.to swoje + chociaż ja to jestem dziwna bo jak za długo jest gorąco to się mecze sama mówię że nie mogła bym mieszkać w ciepłych krajach