Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akurat do opieki medycznej sie nie moge przyczepic, mamy super sprzet i fajnych lekarzy : )
Troche mi zajelo zaklimatyzowanie sie glownie przez to ze jest diabelnie goraco. Caly czas do tej pory mamy po 30 stopni w dzien, w nocy 22-20. Ale juz sie przyzwyczailam, teraz z kolei marzne jak w "zimie" mamy +16
-
Chusy wrote:Ok dziewczyny ogarnelam terminy wizyt, troche sie was uzbieralo
Dajcie znac jesli kogos pominelam.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
Na usg po CRL wyszło 12+54me lubi tę wiadomość
-
Cherry87 wrote:Dziewczyny, tak jak się spodziewałam badanie moczu nie wyszło dobrze, mam zbyt dużo bakterii. Czy któraś miała podobnie? Wizyta u gin dopiero za 1,5 tygodnia...
Ja tak mam! Bakteriomocz bezobjawowy tak się to fachowo nazywa
Ja zapodają bardzo duże dawki wit c, dużo warzyw i owoców plus sok z żurawiny (apteczny)...
Mam nadzieje, że tak się uda ogarnąć temat bo nie chiałabym brać antybiotyków, zobaczymy co jeszcze mój doktor jutro na to powie...Cherry87 lubi tę wiadomość
-
Chusy zazdroszczę Ci tych temperatur. Strasznie nie lubię zimna. Mogłabym cały dzień nie wychodzić spod koca, nic mi sie nie chce robić i czuje się taka ospała jesienią i zimą. Latem wraca całą energią i chęć do życia! Zawsze powtarzam mężowi że ja sie urodziłam nie w tym klimacie. Marzę o samych + temperaturach a najlepiej tak właśnie 15+ hehe. Może kiedyś i nas gdzieś wywiezie, roznie to w życiu bywa :p mogłabym mieszkać na jakiejś wyspie, żyć z łowienia ryb mieszkać w małej chatce z widokiem na plażę i palmy hehe z daleka od tłumów, zgiełku dnia codziennego, telefonu i interentu. Takie głupie pomysły mam -szczególnie teraz jesienią haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 23:53
-
Narobilyscie mi smaku na placki ziemniaczane. Chyba będą robione niedługo hehe.
Ja mam ostatnio fazę na jogurty smakowe. Przed ciaza ich w ogóle nie jadałam bo dużo cukru a teraz nie mogę się powstrzymać tak mi smakują. Znalazłam fajne z agrestem i nasionami chia- po prostu bajka. Jeden to za mało tak na raz wczoraj je jadlam z kiwi -
Zajączek :) wrote:Ja tak mam! Bakteriomocz bezobjawowy tak się to fachowo nazywa
Ja zapodają bardzo duże dawki wit c, dużo warzyw i owoców plus sok z żurawiny (apteczny)...
Mam nadzieje, że tak się uda ogarnąć temat bo nie chiałabym brać antybiotyków, zobaczymy co jeszcze mój doktor jutro na to powie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny . Jak samopoczucie ? Wyspane?
Na dziś od 2 do 3.nie spałam.bo mój synek.1 nic spał.w swoim pokoju i to poszedł sam.z siebie chyba ja większy stres miałam jak.on i co.chwila biegała do niego sprawdzać czy okej aż wstał i sam zamknął drzwi xD
Chusy no napewno.ciezko.bylo w takie temperatury wskoczyć ale napewno ma.to swoje + chociaż ja to jestem dziwna bo jak za długo jest gorąco to się mecze sama mówię że nie mogła bym mieszkać w ciepłych krajach