Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaMaMi83 wrote:Cherry ja slyszalam ze bierze sie leki przeciwwirusowe i jest sie pod opieką lekarza zakaźnika jak sie zlapie cytomegalie.
Za to toxo ku mojemu zdziwieniu oba ujemne, różyczkę miałam za dzieciaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 18:09
-
nick nieaktualny
-
Cherry87 wrote:MaMaMi83 - mnie pobolewa delikatnie i bardzo rzadko, od początku ciąży tak bardziej bolało mnie może ze 2-3x ale poleżałam i przechodziło. To Twoja pierwsza ciąża?
Nie 3 w tym pierwsza donoszona druga ciaza obumarła i teraz 3. Ciaze obumarła mialam wlasnie na tym etapie co teraz jestem wiec niestety moja wyobraznia bardzo dziala2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:Nie 3 w tym pierwsza donoszona druga ciaza obumarła i teraz 3. Ciaze obumarła mialam wlasnie na tym etapie co teraz jestem wiec niestety moja wyobraznia bardzo dziala
-
nick nieaktualnyKurde A ja sobie ciążę bez problemowi A teraz naczytam się na Internecie i się nakręcam nie wiadomo po co A to już 12+1 więc chyba już wszystko powinno być spoko za tydzień na wizycie będzie 13+1 ale skoro serducho w 5 tv było i w 9 tc to i teraz będzie
-
Widzę, że ciekawe macie metody na te ziemniaki A ja zawsze męża męczę - zetrzyj, zatrzyj
Mnie też brzuch rzadko boli i jak już to czasem wieczorami delikatne rozciąganie czułam, ale teraz znowu cisza.
U mnie ziemniaczki smażone też się nie przyjęły. Za ciężkie, ale co ochota to ochota....Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Cherry87 wrote:Ja wszystkie badania robię prywatnie. Jeszcze sobie zbadam awidność przy cytomegalii żeby wiedzieć czy infekcja jest świeża czy nie.
Tak między nami nie rozumiem po co lekarze zlecają cytomegalię w ciąży skoro w razie czego i tak się tego nie leczy..? Tylko niepotrzebny niepokój dla ciężarnej.
Bo dziecko moze sie zarazic. Jesli u kobiety wychodzi, ze ma igg albo igm to badaja krew dziecka, czy aby nie zarazilo sie od matki. Ja mam przeciwciala toxo, kiedys musialam przrchorowac. Teraz musze zbadac awidnosc, jesli bedzie ok to nie beda kuc dziecka po porodzie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
MaMaMi83 wrote:Dziewczyny czy ktorąs z was nie pobolewa wcale podbrzusze? Nic a nic? Sa wsrod nas takie przypadki?
Za dwa dni mam wizyte i juz chyba schizuje ale wogule nie boli mnie podbrzusze zawsze myslalam ze jak macica sie powieksza to beda jakies delikatne pobolewania a tu nic. Im blizej wizytty tym bardziej sie martwie
-
Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
-
4me wrote:Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
Mi.moja dr powiedziala ze najlepiej by było jakbym zrobila 12t6d i tak mi sie udalo z terminem.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
4me wrote:Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
Bardzo dobra data.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny mam pytanie. Prentalne mozna robić miedzy 11 a 13 tygodniem ciazy. M8 wyznaczono 12+0 date bo to byla jedyny wolny termin na NFZ w mojej klinice. I wiem, ze w terminie ale i tak sie gdybam czy nie próbować gdzies syzbciej... W jakim tygodniu i dniu Wy mialyscie robione?
Ja prenatalne mam.w.ponoedizalek i będzie to 13+1 tc -
No to super dziewczyny. Dzieki, uspokoiłyscie mnie
Jeszcze sprobuje w tym tygodniu ogarnąć Panorame. Moze uda sie jakos na 2 listopada jeszcze bo akurat mam wolne
Postanowilam, ze zrobie, chociaz ku mojemu zdziwieniu obu moich lekarzy nie jest przekonanych do mojego pomyslu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 19:52