Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiałam nad tą krwią pepowinowa, ale... Oddalabym ja do banku w Belgii, a dzidziuś będzie żył w Polsce. To trochę bez sensu. Można oddać za free pod warunkiem, że inne osoby będą mogły z niej skorzystać. Co i tak się mija z celem.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari wróciłam właśnie ze spaceru z małym, zahaczyliśmy o Lidla i nie ma żadnych rzeczy ciążowych.
Co do wózków- mamy Stokke Trailz i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni (poza jego wagą, ale o tym wiedzieliśmy od początku). Teraz będzimy musieli kupić podwójny, bo różnica wieku między dziećmi to będzie 16/17miesięcy. Zależy mi na takim, w którym drugie dziecko nie jeździ "w podziemiu". Najbardziej przemawia do mnie Bugaboo Donkey Duo, najlepiej, jak uda mi się upolować używany w super stanie i kolorze On ma w ogole rewelacyjną opcję, że gdy 2 siedziska nie są już potrzebne, kilkoma kliknięciami zwęża się stelaż i wózek zamienia się w pojedynczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 14:17
-
nick nieaktualny
-
Cherry, ja 3 tygodnie temu miałam ph 7 czyli w górnej granicy i bakterie, ginekolog zaleciła żuravit 2 razy dziennie łykać. Mówiła, że to ze względu na ph wszystko się przyczepia do moczu. W tym tygodniu znów będę badać zobaczę czy coś się zmieniło. W ciąży to wszystko ponoć normalne. Pij dużo wody, chociaż mnie to nie uchroniło, ale i tak piję 2 litry dziennie. Woda z cytryną, grejprfruit. U mnie leukocyty były w normie, tylko jakieś nabłonki płaskie, bakterie i pasma śluzu wystąpiły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 14:40
-
MaMaMi83 wrote:Cherry a próbowałaś jesc suszoną żurawinę?
Ona super oczyszcza uklad moczowy.
A leukocuty w moczu masz w normie ? -
Nablonki plaskie czy pasma sluzu to normalka w osadzie moczu. Jesli sie nie ma podwyższonych leukocytow to jest to drobna infekcja najczesciej z koncowego odcinaka ukladu moczowego. Natomiast jesli leukocyty sa ponad norme moze to wskazywac na zapalenie ukladu moczowego. Jesli sie nie odczuwa zadnego dyskomfortu podczas sikania to spokojnie taknjak bylo wspomniane duzo pic zeby wyplukiwac bakterie i żurawina ogolnie cos co zawiera duzo wit C.
Jesli wam np w moczu wyjdzie kwas askorbinowy to tez nie ma sie czym przejmować bo to nic innego jak wit c ktora jesli jest jej nadmiar wydalana jest z moczemPaula_071 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc