Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie w pracy od razu jak dostałam l4 ciążowe, prosiłam kierowniczkę o dyskrecję, ale wiem, że na pewno się wygadała.
Co do zdjęć brzuszka to u mnie chyba jeszcze nie a co fotografować, ale może zacznę od soboty Czuję już ręką brzuszek, ale chyba nadal w lustrze słabo widoczny -
Oleander wrote:Robicie sobie zdjęcia brzuszkowe? Takie serie co miesiąc jakie są teraz na instahramie popularne? Ja bardzo chciałam ale narazie nie mamy żadnego albo nie ma czasu, albo źle się czuję, albo źle wyglądam hahahha
mam dokładnie to samo, a chcialabym bo dobra pamiatka to by byla
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Dziewczyny, jesteśmy już w domu!! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! Na szczęście udało się nie operować w ogóle, coś nad nami czuwało i jelita zaczęły pracować mimo że był już plan na poważna operacje z usuwaniem ich części. Teraz tylko się modlić i mieć nadzieję, ze więcej w ciąży to nie wróci a niestety jestem podatna bo mam zrosty. Mam mega pilnować diety, lekkostrawna, prawie bez warzyw i owoców, muszę lekarza spytać co brać w zamian bo na bank będą niedobory. Ale najważniejsze że już razem w domu..
W miarę byłam z Wami na bieżąco, cieszę się że wszystko gra, coraz więcej z Was zna płeć, przewaga dziewczynek dalej hehe
U mnie w pracy już wiedzą wszyscy o ciąży, łącznie z rodzicami dzieci, krąża dosłownie legendy, Ale jak wyladowałam w tym szpitalu z jelitami, na ginekologi to plotki w poszły w mig, wszystko się rozeszło, nic nie potwierdziłam ale każdy wie i tak swoje. Póki co mam 2 tygodnie l4 po szpitalu, Ale zamierzam wrócić jeszcze do pracy, to dopiero będzie gadania, zwłaszcza że po mnie nic nie widać, na dodatek prawie 3kg przez chorobę straciłamAgata :), Alicja-33, Milka1991, domi1906, maderdin, Szczęśliwa Mamusia, didi123, Chusy, Paula_071, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Domi
A czym się zajmujesz ? Bo faktycznie ciężka fizyczna praca w ciąży to nie wróży nic dobrego
Mary jne świetne wieści. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Domi
No to faktycznie praca absolutnie nie dla ciężarnej. Pewnie jak mamy możliwość rozwoju to trzeba iść do przodu nie ma.co w miejscu stać A tak to odpoczniesz przynajmniej
-
domi1906 wrote:Daj spokój. 4 lata wytrzymałam w tej robocie, ale raz,,że poczta i zarząd to ma filozofie tylko na wyzysk pracownika, a dwa,że po prostu harówa nie z tej ziemi. Upał, mróz, deszcz,snieg, torba na ramie i zasuwaj. A teraz to juz nie jest to co kiedys, idzie pełno chińszczyzny, mnóstwo przesyłek gabarytowych, a rejony sie nie zmieniły, nie raz ulotki, srotki Ci dadza, sprzedawaj książki, kartki i znicze, mam dość tego.
-
nick nieaktualny
-
MaryJane, wspaniale, że jesteś już w domu. Mam nadzieję, że wyczerpałaś limit nieszczęść na całą ciążę tę i kolejne Chociaż powiem Ci, że i tak miałaś mnóstwo szczęścia, że tak się to skończyło, masz za co dziękować. Na własne oczy widziałam, co się dzieje z pacjentów z niedrożnością.
Co do informowania pracowawców, to ja jeszcze nie powiedziałam, bo jestem na macierzyńskim. Ale po wybraniu zaległego urlopu miałam wracać w nowym roku, muszę się wreszcie zebrać i poinformować o kolejnej ciąży, choć nie ukrywam, że boję się tej rozmowy... Może powiem w grudniu, przedświąteczna aura załagodzi nastrojeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 09:41
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 Kciuki mocno trzymam .
Mileczko Super wieści ❤.
Ciasteczko Dobrze i miło Cię znów widzieć ❤.
Mary Jane Oby wszystko było dalej dobrze , macie jakąś dobra duszyczkę tam w górze .
Co do zdjęć brzuszka ja nie robię żadnych,
w poprzedniej też tak robiłam chyba ze na bbf .
Ale piękna pogoda nigdy nie było tak pięknie i to pod koniec Października a wczoraj w wiadomościach mówili ze uwaga w Listopadzie ma być aż 22 stopnie no tyle lat chodzę po ziemi i nie pamiętam aby na 1 Listopada było tak pięknie zawsze pada deszcz lub jest szaro a tu słońce zapowiadają. Ania ma trochę katar i leci jej z nosa doszedł niestety kaszel . Już coraz bliżej do wizyty tak nie mogę się już doczekać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 09:43
-
Do dziewczyn które mają detektory, gdzie są ułożone wasze maluchy?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
wyniki testu podwójnego wyszły dobre więc wszystko ok, bardzo się cieszę!
Kolejna wizyta 19.11, już nie mogę się doczekać, może poznam płeć?
u mnie koleżanki z pracy dowiedziały się wcześnie, natomiast dyrektor dopiero po 12 tygodniu, jak przyszłam z zaświadczeniem od lekarza ;P
I już od listopada teraz idę na l4.
A no i brzuch już mam.. to druga ciąża, szybko wyskoczył... najlepsze jest to, że chodzę już w spodniach ciążowych po prostu najwygodniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 09:45
Szczęśliwa Mamusia, didi123, Oleander, iwwk lubią tę wiadomość
23. 08 dwie kreski
05.09 13220 BetaHcg.
17.09 jest -
nick nieaktualny
-
MaryJane
Super, że już w domu Mam nadzieję, że będzie już tylko dobrze i tego Ci życzę
U mnie wiedzieli od początku, bo wylądowałam w szpitalu i musiałam powiedzieć. Do pracy już nie wróciłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 09:45
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm