Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Widze ze tu zdania podzielone na temat tygodni
Jak ide do szpitala badz lekarza to podaje dokladnie skonczony tydzien (bo oni tak licza i tego oczekuja bo potem jest zbierznosc przy usg bo lekarze licza skonczonymi tygodniami co jest bardzo wazne przy zagrazajacym poronieniu czy porodzie przedwczesnym kazdy tydzien dla malenstwa jest bardzo wazny.
Wiec mowie dokladnie 13 t i 5 d (13 tydz)
Do znajomych rodziny rozpoczety 14 (13t5d) jak w aplikacji
i tyle
Szczęśliwa Mamusia, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA.w ogóle pewnie znacie tą aptekę ale.jak będziecie robić wyprawkowe rzeczy to polecam aptekagemini.pl ja tam kupowałam wszystkie kosmetyczne rzeczy dla siebie i dziecka mają dobre ceny wysylkowo wszystko robią także super nie trzeba biegać po sklepach
Oleander, Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ja tez jestem z tych z poprzedniej epoki hahah. Jak dziewczyny z 92 sie rodziły ja do szkoly chodzilam.
U nas ok. Wyszlam od lekarza. Napisze co i jak jak dotre do domu
Tak - ja też -już miałam 10 lat w92 ...
czuje się staro a u mnie to pierwsze dziecko !!! -
nick nieaktualnySamari Ja to na prawdę mam aptekę po drodze i mi to nie potrzebne, aby przez NET kupować słyszałam dużo pozytywów o tej aptece . Ja do porodu kupowałam miesiąc przed porodem dwa takie opakowania majtek siateczkowych, krem na odparzenia i wkładki laktacyjne no wiadomo oliwkę, krem taki z UV to z serii Bambino z takim niebieskim misiem od lat z tej marki kupuję . Dużo nie zostawiłam w aptece każdy robi jak uważa .