Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry87 wrote:Ja rocznik 87,końcówka roku także jeszcze 30
KarmeLove - ja szukam maluszka tak z 1cm poniżej linii włosów, czasem jest na linii albo delikatnie nad. Bardziej z lewej strony lub pośrodku.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
KarmeLove - my się z mężem nieraz też naszukamy, 15min i nic a za kolejnym razem bach i od razu, nie wiem od czego to zależy. Ale wyczytałam że czasem dzidzi jest blisko naszych przeplywów i tętno matki go wtedy zagłusza. Być może dlatego czasem się nie udaje zlokalizować. Grunt że Tobie się udało:) i jak wrażenia? Tłucze serducho )
-
A wiec u nas sytuacja wyglada nastepujaco. Glizda na 38mm co z usg daje 10t.5d. Wiec pokrywa sie z Om. Seduszko bije na 173.
Glizda leniwa strasznie. Nawet nie drgnela na usg.
Cukier mam za wysoki (5.37 norma 3.9 do 5.5) dr mowi ze to za duzo. Mam zrobic krzywą cukrową. I wyslac wynik mms em pani dr bo wizyte mam dopiero za miesiac.
Szczęśliwa Mamusia, Cherry87, Milka1991, Ciasteczko777, didi123 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytanie do doświadczonych mam: jak to u was było z pierwszym maluszkiem, wiedziałyście od razu jak go kąpać, przebierać itp, nie bałyście się? Ja się dużo zajmowałam dziećmi 1+, a niemowlaków zawsze się bałam, tzn bałam się, że je jakiś uszkodzę hehe i teraz też mam takie myśli jak to będzie z naszą dzidzią..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:45
-
MaMaMi83 - czekałam aż napiszesz, cieszę się że jest wszystko dobrze i same takie radosne wieści chcę tu czytać
A w dzień przed badaniem jadlas słodkie? Bo mi to właśnie zaburzylo pierwszy wynik (mimo że jadłam o 14 a badanie dnia następnego o 7)i musiałam powtarzać -
Cherry87 wrote:MaMaMi83 - czekałam aż napiszesz, cieszę się że jest wszystko dobrze i same takie radosne wieści chcę tu czytać
A w dzień przed badaniem jadlas słodkie? Bo mi to właśnie zaburzylo pierwszy wynik (mimo że jadłam o 14 a badanie dnia następnego o 7)i musiałam powtarzać
Slodkie pomaga mi na nudnosci. Landrynki mam w kazdej kieszeni w kazdej torebce i chyba w kazdym zakamarku w samochodzie. Zrobie tą krzywą w poniedzialek i bede wiedziala co i jak do poniedzialku sprobuje ogranicxyc slodkie2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Pytanie do doświadczonych mam: jak to u was było z pierwszym maluszkiem, wiedziałyście od razu jak go kąpać, przebierać itp, nie bałyście się? Ja się dużo zajmowałam dziećmi 1+, a niemowlaków zawsze się bałam, tzn bałam się, że je jakiś uszkodzę hehe i teraz też mam takie myśli jak to będzie z naszą dzidzią..
Zawsze jakiś strach na początku jest i zależy jakie dziecko czy spokojne czy wrzeszczace2 nie wszystkie noworodki lubią kąpiele.
Z doświadczenia dla początkujących i nie tylko polecam wanienki tega baby Comfort jest to wanienka w środku z tym siedziskiem anaromicznym. Sprawdzona przy 2 dzieci. PolecamOleander lubi tę wiadomość
-
MaMaMi83 wrote:Slodkie pomaga mi na nudnosci. Landrynki mam w kazdej kieszeni w kazdej torebce i chyba w kazdym zakamarku w samochodzie. Zrobie tą krzywą w poniedzialek i bede wiedziala co i jak do poniedzialku sprobuje ogranicxyc slodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:56
-
Cherry87 wrote:KarmeLove - my się z mężem nieraz też naszukamy, 15min i nic a za kolejnym razem bach i od razu, nie wiem od czego to zależy. Ale wyczytałam że czasem dzidzi jest blisko naszych przeplywów i tętno matki go wtedy zagłusza. Być może dlatego czasem się nie udaje zlokalizować. Grunt że Tobie się udało:) i jak wrażenia? Tłucze serducho )
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Ja rocznik 91
Samari ja też w pierwszej ciąży robiłam mega zakupy na gemini. Bardzo to wygodne, mega wybór, niskie ceny i jeszcze do domku podrzuca ja w zasadzie do apteki czy drogerii nawet nie weszłam
Teraz zrobię tak samo. Powoli będę zapełniac koszyk i zamówię koło 35tc
Oleander instynkt ! Dasz radę. Jasne że się człowiek boi ale musi to zrobić i już
Moja kruszyna wazyla 2900 i nikla w rękach a mimo to dałam radę ze wszystkimOleander lubi tę wiadomość
-
Oleander, tak jak Milka pisze - mus to mus. Nawet jak sie rece trzesa i nie wiesz jeszcze jak to za trzecim, czwartym razem sobie poradzisz. I nie denerwuj sie, matka dziecku krzywdy nie zrobi : )
Milka moja kruszyna byla 2180 takze w ogole maly kurczakMilka1991, Oleander lubią tę wiadomość