Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem 91
te ciuchy ciążowe w lidlu to już są? Ktoś wie czy fajne?
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny4me wrote:Ja jestem najwiekszym dinozaurem. A Wy w sumie dziewczyny to w większości niezle gowniary
81...ktos mnie pobije?
Dziewczyny pytanko (macie doświadczenie) - rodzimy w maju - będzie ciepło potem pewnie upały - jakie ciuszki i ile sztuk należy kupić na pierwszy miesiąc / początek ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:56
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Ja polecam bo dla mnie to się sprawdziło i była to wygoda dlatego wspominam A każdy niech kupuje gdzie chce..A rekomendacje są ważne i albo ktoś z nich skorzysta albo nie..
Ja dla dzieciaków tylko z hippa kupuje kosmetyki na początek kupowałam wtedy też termometr i laktator to wyszło sporo. Teraz też zrobię zakupy i myślę że około 300 zl wystarczy. Bo ja też kupowałam od razu butelki smoczki kremy czopki gaziki octenisept itdWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:00
Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari super wiedzieć! Na pewno tam zajrzę, ja mieszkam "na końcu świata" jak to się mówi i większość rzeczy będę zamawiać
Ja nie mam doświadczenia ale cieszę się że będzie lato, na pewno dużo mniej rzeczy potrzebujemy niż jakbyśmy rodziły w zimę -
nick nieaktualnyCiasteczko
Ja na początek kupowałam nie za dużo dziecko szybko rośnie nie ma.xo za dużo na 56 cm kupować wystarczy z 5 kompletów. Ja kupowałam body kopertowe kaftaniki śpiochy o polspiochy na początek nic wciaganego przez głowę bo nie lubię tego małego dziecka przekładać kto wie ile razy A resztę kupowałam już na 62 cm i tych sporo kupiłam bo około 10 kompletów A potem sukcesywnie dokupoowalam . A wiadomo jak to małe dziecko jak nie kupa na plecach to siku trzeba mieć w co przebierać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI chciałam mówić jak będziecie miały zamiar kupić witaminę d3 którą małemu dziecku się suplementuje to nie wydawanie kasy na kapsułki twist for te olejowe raz że witaminy jest tam znikoma ilość drugie że są to suplementy . Proście zaraz lekarza niech wpisze wam receptę na Devikap mi pediatra od samego początku gi dzieciakom zapisywala i właśnie mówiła żeby nie kupować tych suplementów
-
Ciasteczko777 wrote:To ja po Tobie / wicedinozaur
Dziewczyny pytanko (macie doświadczenie) - rodzimy w maju - będzie ciepło potem pewnie upały - jakie ciuszki i ile sztuk należy kupić na pierwszy miesiąc / początek ??
Jestem na 3 miejscu bo 83 rocznikCiasteczko777 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:To ja po Tobie / wicedinozaur
Dziewczyny pytanko (macie doświadczenie) - rodzimy w maju - będzie ciepło potem pewnie upały - jakie ciuszki i ile sztuk należy kupić na pierwszy miesiąc / początek ??
Tu też pogoda robi swoje ja rodziłam dwa razy w Maju mam córeczki rok po roku obie z Maja ❤jak urodziłam Marysię to zimno było jak diabli, aż musiałam taki na prawdę ciepły kombinezon jej założyć. To było 4 Maja , Gabrysię urodziłam 20 Maja i założyłam jej tam body z krótkim rękawem i pajacyk welurowy plus czapeczkę na prawdę było ciepło najlepiej na szykować w razie czego trochę takich cieplejszych ubranek i kupić kombinezon są takie polarowe i welurowe ja na pewno kupię pogody się nie przewidzi .
Co do ilości to najlepiej zestaw kupić na Allegro czy OLX sprzedają zestawy np na rozmiar od 56 do 62 i jest zapas na jakiś czas a tak małe dzieci szybko z 56 wyrastają a tez nie wiadomo jak duże nam dzieci się trafią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:39
-
nick nieaktualny