Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez az wlasnie sprawdzalam w necie czy to możliwe zeby mialo 11cm jak bylam w 10t5d glizda moja miala 38mm i juz mi sie myslenie wlaczylo jak to mozliwe ze teoretycznie 2 tyg pozniej byloby ok 11 cm.
Nawet na suwaczkach jest napisane ile w danym tyg bąbel ma mniej wiecej cm. Sprawdz sobie dokladnie co masz na wydruku
Ale najwazniejsze ze z dzidzią wszysyko ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 11:34
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Szczęśliwa Mamusiu gratulacje udanej wizyty? Ale czy dziecko ma pewno ma aż tak dużo? Nie jest to wielkość pęcherzyka przypadkiem? U mnie teraz z 11t4d wyszło wo dzidzia ma niecałe 6 cm, a usg policzyło ze jest starsza 3 dni. Ile wasze maluchy miały mniej więcej w tym okresie?
-
Też właśnie wróciłam z wizyty
Maluch ma 5,2 cm
Idealny na poniedziałkowe badania, póki co kość nosowa widoczna, nt super 0,9mm także mnie te wyniki radują. Serduszko bije ślicznie. Dzisiaj słuchaliśmy, no i płeć już widoczna, ale pani doktor nie chciała zdradzić swoich przypuszczeń powiedziała, że ma jeszcze za małe doświadczenie, ale pewnie w poniedziałek się dowiemy. Ale według jednej osoby, która oglądała usg widać u nas chłopaka, także zobaczymy co powie lekarz. Ja od tygodnia czuję, że chłopca noszę, mąż jak dzisiaj zobaczył te nóżki wierzgające to też powiedział, że to na pewno chłopak
Cudowny widok, jak tak łapkami machał do nas niuniek
Jestem mega szczęśliwa i wzruszona
Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, MaMaMi83, Oleander, Agata :), Chusy, Paula_071, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Takie wiesci w tą piękna sobotę!
idealnie
Ja dziś zrobiłam pierwsze zakupy ciążowe, dwie pary leginsow w HM. I muszę powiedzieć że są cudowne! -
Agata :) wrote:Gratulacje dziewczyny! Takie wiesci w tą piękna sobotę!
idealnie
Ja dziś zrobiłam pierwsze zakupy ciążowe, dwie pary leginsow w HM. I muszę powiedzieć że są cudowne!które kupiłaś te bawełniane za 39zł? Oglądałam tez z dzianiny spodnie były droższe chyba za 60
Ananana
-
Wiecie co, a ja się strasznie zmartwiłam. Nie wiem po co ale zaczęłam analizować swoje usg z czwartku, a tam akcja serca płodu 168, z głupoty sprawdziłam normy, a wszędzie napisane jest że powyżej 160 to już źle, ze wady serca albo płodu mogą być. Lekarz co prawda nic nie mówił że coś nie tak, na forach znalazłam jak dziewczyny pisały ze dzieci i wyższe tętno miały ale mimo to już nie czuję się spokojna. Ktoś zna się ma tym, albo spotkał się z podobna sytuacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 13:13
-
U mnie tez bylo 166, lekarz powiedział ze idealnie. Sama norm nie sprawdzałam
Może to tez zalezy od tego czy dziecko sobie akurat bryka czy jest spokojne? Moje wtedy sie kręciło fikaloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 13:31
Ananana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Anana
Ja kupiłam właśnie te mama joggersy za 79 zł i są mega wygodne polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 13:40
Ananana
-
Samari to MaryJane
u mnie serduszko 158 i gin mówiła, że wszystko super. Ale masz rację, nie warto analizować swoich wyników z tymi z internetu, bo tylko można sobie głupot nawkręcać. Lekarze mają sporą wiedzę i też mi się wydaję, że gdyby coś było nie tak to by powiedział i wysłał na jakieś dokładniejsze badania. Także MaryJane jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do lekarza, ale nie czytaj internetu szkoda nerwów
a dzidziuś na pewno zdrowy
-
Mary Jane, na pewno gdyby coś było nie tak lekarz by Ci o tym powiedział. To nawet jego obowiązek. Nie ma co czytać w Internecie. Ja tez się naczytalam strasznych rzeczy analizowalam swoje usg i czegoś się dopatrzyłam, oczywiście Internet pomógł mi "zdiagnozowac" przyczynę i wpadłam w taki strach, że gdyby nie to że jednak za chwilę zapukal do mnie zdrowy rozsądek to chyba bym zwariowala. Od tamtej pory nic nie czytam, nie analizuje i jesyem spokojniejsza. Poza tym pamiętaj, że każda ciąża jest inna. Rzadko cokolwiek jest podręcznikowo.
-
nick nieaktualnyAnana
Te spodnie ci powiem nie są szerokie one też są dopasowane tylko mają luzniejszy fason Ni z wszystko opinajace leginsyale pewnie że musisz zmierzyć w czym się lepiej czujesz
Iwwk
Aaaa to.sorka na wzrok mi padło czy co.zagadka rozwiklana macie tako sam awatar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 14:05
iwwk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelo - gratuluje udanych wizyt i dużych dzieciaczków
!!!
Nie przejmuj sie - serio lekarz by powiedział - puls b dobry !!
Wiecie co - ta poduszka ciążowa (mam lit C) jest dla mnie do baninie mogę z nią spać albo nie umiem !?
Co mam zrobić z jedna ręką??a tyl poduszki wchodzi mi w pupę !!! No po 5 min odleciała... ech
kupa kasy na marne ...
A przekręcanie sie to porażka ...