X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari najlepiej jest jak dziecko przymierzy kurtkę chociaż ja od lat na wzrost kupuję i jest oki a nie mam takiej możliwości aby z 4 dzieci latać po sklepach to wszystko co potrzebne przez net kupuję ostatnio na OLX kupiłam dla synka kurtkę zimową na 168 i pasuje jak ulał .

Bardzo ładna kurtka ;-) .

Ja dziewczynką kupiłam na OLX śniegowce są ocieplane od samych czubków palców a niestety zapowiadają dosyć chłodne mrozy ponoć ma być aż do -6 :O :O a nawet drobne opady śniegu :O :O a czy tak będzie .

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved

https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parka

Moja nosi 146 wiec spokojnie kupisz. W smyku jest do 164 rozmiarowka

Samari lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved

https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parka
    Fajna kurtka - bierz ;)

Samari lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic

PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny faktycznie podjadę i kupię jej bo ona ja zmierzyła leży super A od razu nie brałam bo inne sklepy chciałam objechac ale tragedia szkoda czasu

• didi123 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic

Super wieści :)
    Oby reszta ciąży przeminęła spokojnie i nudnie :)

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maryjane

Życzę Ci żebyś do końca ciąży zasypiala z nudów w domku z mężem i ciepłym kocykiem ❤

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko jestes?
    Mam do Ciebie biznesa. Probowalam dodac Cię do przyjaciolek ale jako jedyny profil pokazujesz mi sie bez tego magicznego przycisku.
    Odezwij sie pleaaase ;) albo sprobuj Ty mnie dodac...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ciasteczko jestes?
    Mam do Ciebie biznesa. Probowalam dodac Cię do przyjaciolek ale jako jedyny profil pokazujesz mi sie bez tego magicznego przycisku.
    Odezwij sie pleaaase ;) albo sprobuj Ty mnie dodac...
    O rety - Ty tez bez przycisku :( Why ????
    U innych osob mam ten przycisk :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:37

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    O rety - Ty tez bez przycisku :( Why ????
    U innych osob mam ten przycisk :(
    A masz ten sam email co przy starym koncie? Moze belly nas juz widzi jako przyjaciolki a to nieprawda po zmianie konta ;)

To tu Cie spytam jeśli moge. Bylas na paapa w Invicta? Też mialas tak glupio to rozwiazane, ze po usg musialas czekac jeszcze dwa tygodnie do Pani genetyk na analize testow z krwi?
    Kurcze wydaje mi sie, ze w poprzedniej ciazy mialam komplet wynikow po kilku dniach.

Plus pytanie o Panorame-ile dni kalendarzowych lub roboczych czekalas na wyniki?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja po wizycie prenatnej. Mamy zdrowego na 90% chłopca ! :D Jestem w szoku. Byłam pewna dziewczynki ;) Mąż wniebowziety a ja muszę poukładać myśli w głowie ;) termin na 21.05 :) maluszek ma 7cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:00

KasiuniaH, Oleander, Agata :), 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, puszek369, Veri, PatkaPP, cookiemonster, klamka, Szczęśliwa Mamusia, Morusek lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...

Ja sie nawet w nocy budze na wymioty. Masakra! Wczoraj wzielam urlop, dzisiaj home office.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
    Podobno i tak materiał wysyłają w piątki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:51

4me lubi tę wiadomość

• NW Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy, serio Twoja Córa w wieku 15miesiecy ma już wszystkie mleczne zęby, tj 20sztuk? Wow...
    My zaledwie 8 i teraz czwórki w natarciu....

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

Mam nadzieje ze lada moment wkroczycie w okres bez mdłości i będzie wszystko dobrze.

U nas ostatnio nawet synek daje się wyspać więc nie jest źle :) ja się czuje ogółem całkiem w porządku narazie na tym etapie żadnych uciążliwych dolegliwości ciazowych nie mam na szczęście i oby tak do końca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 08:33

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pantera wrote:
    Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
    Podobno i tak materiał wysyłają w piątki
    To byloby slabe bo ja oddawalam krew w poniedzialek :/kurde czekam na to jak na zbawienie, jak mi sie spóźnia to pojde na nich wylac swoje frustracje :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja sie nawet w nocy budze na wymioty. Masakra! Wczoraj wzielam urlop, dzisiaj home office.
    Ja sie boje, ze to sie nie skonczy :/

Dzis jestem w takim stanie, ze zaczynam podejrzewać, zr to grypa zoladkowa a nie ndunosci ciazowe :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie pochwale moja glupota..najadlam sie maslakow marynowanych ok. 22 nie moglam przestac jesc tak ze zjadlam caly słoik a o trzeciej obudzilam sie z tak ciezkim zoladkiem ze wymiotowalam godzine zeby sie tego pozbyc bo zoladek sobie nie poradzil z trawieniem:( powinnam sie domyslec ze tak to sie skonczy. Teraz mam isc do lekarza a nie mam sily wstac:(

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj troszkę mdłości i głowa męczyły, ale po kawie przeszło. Dzisiaj o dziwo mniej snu potrzebowałam. Rekord, po 23 poszłam spać i wstałam o 7 i odpukać czuję się dobrze. Chyba nadszedł czas finalizować pisanie pracy magisterskiej :D

W ogóle to gdzie się reszta dziewczyn podziała, albo mi umknęły ich wpisy albo mam wrażenie, że już chwilę nie piszą, na fb się całkowcie przeniosły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 09:00

atdcjw4ziax1my6y.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ