Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamari najlepiej jest jak dziecko przymierzy kurtkę chociaż ja od lat na wzrost kupuję i jest oki a nie mam takiej możliwości aby z 4 dzieci latać po sklepach to wszystko co potrzebne przez net kupuję ostatnio na OLX kupiłam dla synka kurtkę zimową na 168 i pasuje jak ulał .
Bardzo ładna kurtka.
Ja dziewczynką kupiłam na OLX śniegowce są ocieplane od samych czubków palców a niestety zapowiadają dosyć chłodne mrozy ponoć ma być aż do -6a nawet drobne opady śniegu
a czy tak będzie .
-
Samari wrote:Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved
https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parka
Moja nosi 146 wiec spokojnie kupisz. W smyku jest do 164 rozmiarowkaSamari lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Samari wrote:Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved
https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parkaSamari lubi tę wiadomość
-
Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic
PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaryJane wrote:Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic
Super wieści
Oby reszta ciąży przeminęła spokojnie i nudnieMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4me wrote:Ciasteczko jestes?
Mam do Ciebie biznesa. Probowalam dodac Cię do przyjaciolek ale jako jedyny profil pokazujesz mi sie bez tego magicznego przycisku.
Odezwij sie pleaaasealbo sprobuj Ty mnie dodac...
Why ????
U innych osob mam ten przyciskWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:37
-
Ciasteczko777 wrote:O rety - Ty tez bez przycisku
Why ????
U innych osob mam ten przycisk
To tu Cie spytam jeśli moge. Bylas na paapa w Invicta? Też mialas tak glupio to rozwiazane, ze po usg musialas czekac jeszcze dwa tygodnie do Pani genetyk na analize testow z krwi?
Kurcze wydaje mi sie, ze w poprzedniej ciazy mialam komplet wynikow po kilku dniach.
Plus pytanie o Panorame-ile dni kalendarzowych lub roboczych czekalas na wyniki?
-
A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...
-
Hej. Ja po wizycie prenatnej. Mamy zdrowego na 90% chłopca !
Jestem w szoku. Byłam pewna dziewczynki
Mąż wniebowziety a ja muszę poukładać myśli w głowie
termin na 21.05
maluszek ma 7cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:00
KasiuniaH, Oleander, Agata :), 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, puszek369, Veri, PatkaPP, cookiemonster, klamka, Szczęśliwa Mamusia, Morusek lubią tę wiadomość
-
4me wrote:A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...
Ja sie nawet w nocy budze na wymioty. Masakra! Wczoraj wzielam urlop, dzisiaj home office.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
Podobno i tak materiał wysyłają w piątkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:51
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mam nadzieje ze lada moment wkroczycie w okres bez mdłości i będzie wszystko dobrze.
U nas ostatnio nawet synek daje się wyspać więc nie jest źleja się czuje ogółem całkiem w porządku narazie na tym etapie żadnych uciążliwych dolegliwości ciazowych nie mam na szczęście i oby tak do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 08:33
-
Pantera wrote:Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
Podobno i tak materiał wysyłają w piątki
-
Ja sie pochwale moja glupota..najadlam sie maslakow marynowanych ok. 22 nie moglam przestac jesc tak ze zjadlam caly słoik a o trzeciej obudzilam sie z tak ciezkim zoladkiem ze wymiotowalam godzine zeby sie tego pozbyc bo zoladek sobie nie poradzil z trawieniem:( powinnam sie domyslec ze tak to sie skonczy. Teraz mam isc do lekarza a nie mam sily wstac:(
-
Mnie wczoraj troszkę mdłości i głowa męczyły, ale po kawie przeszło. Dzisiaj o dziwo mniej snu potrzebowałam. Rekord, po 23 poszłam spać i wstałam o 7 i odpukać czuję się dobrze. Chyba nadszedł czas finalizować pisanie pracy magisterskiej
W ogóle to gdzie się reszta dziewczyn podziała, albo mi umknęły ich wpisy albo mam wrażenie, że już chwilę nie piszą, na fb się całkowcie przeniosły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 09:00