WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari najlepiej jest jak dziecko przymierzy kurtkę chociaż ja od lat na wzrost kupuję i jest oki a nie mam takiej możliwości aby z 4 dzieci latać po sklepach to wszystko co potrzebne przez net kupuję ostatnio na OLX kupiłam dla synka kurtkę zimową na 168 i pasuje jak ulał .

Bardzo ładna kurtka ;-) .

Ja dziewczynką kupiłam na OLX śniegowce są ocieplane od samych czubków palców a niestety zapowiadają dosyć chłodne mrozy ponoć ma być aż do -6 :O :O a nawet drobne opady śniegu :O :O a czy tak będzie .

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved

https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parka

Moja nosi 146 wiec spokojnie kupisz. W smyku jest do 164 rozmiarowka

Samari lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Hmm A u nas nie ma.akurat smyka w mieście i nie jestem pewna czy oni mają tam duża rozniarowke ? Bo córka nosi 134/140 rozmiar ubrań ja wypatrzyłam jej ta w Reserved

https://www.reserved.com/pl/pl/tu577-03x/padded-parka
    Fajna kurtka - bierz ;)

Samari lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic

PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny faktycznie podjadę i kupię jej bo ona ja zmierzyła leży super A od razu nie brałam bo inne sklepy chciałam objechac ale tragedia szkoda czasu

• didi123 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Ja już też po prenatalnych, mam mieszane ale uczucia. Pan doktor sympatyczny, posprawdzał wszystko dokładnie i na ta chwilę nie widzi nic złego ale tak jak mówi to jeszcze bardzo wcześnie. Ja się oczywiście czegoś próbuje doszukać ale postanowiłam ufać lekarzom i nic nie wymyślam. No i co do płci, nic pewnego ale lekarz podejrzewa chłopca, coś tam było między nogami haha. Mój mąż jest zawiedziony, marzył o dziewczynce pierwszej, ale to nie ma znaczenia, byle zdrowe, byle szczęśliwie donosic

Super wieści :)
    Oby reszta ciąży przeminęła spokojnie i nudnie :)

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maryjane

Życzę Ci żebyś do końca ciąży zasypiala z nudów w domku z mężem i ciepłym kocykiem ❤

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko jestes?
    Mam do Ciebie biznesa. Probowalam dodac Cię do przyjaciolek ale jako jedyny profil pokazujesz mi sie bez tego magicznego przycisku.
    Odezwij sie pleaaase ;) albo sprobuj Ty mnie dodac...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ciasteczko jestes?
    Mam do Ciebie biznesa. Probowalam dodac Cię do przyjaciolek ale jako jedyny profil pokazujesz mi sie bez tego magicznego przycisku.
    Odezwij sie pleaaase ;) albo sprobuj Ty mnie dodac...
    O rety - Ty tez bez przycisku :( Why ????
    U innych osob mam ten przycisk :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:37

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    O rety - Ty tez bez przycisku :( Why ????
    U innych osob mam ten przycisk :(
    A masz ten sam email co przy starym koncie? Moze belly nas juz widzi jako przyjaciolki a to nieprawda po zmianie konta ;)

To tu Cie spytam jeśli moge. Bylas na paapa w Invicta? Też mialas tak glupio to rozwiazane, ze po usg musialas czekac jeszcze dwa tygodnie do Pani genetyk na analize testow z krwi?
    Kurcze wydaje mi sie, ze w poprzedniej ciazy mialam komplet wynikow po kilku dniach.

Plus pytanie o Panorame-ile dni kalendarzowych lub roboczych czekalas na wyniki?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja po wizycie prenatnej. Mamy zdrowego na 90% chłopca ! :D Jestem w szoku. Byłam pewna dziewczynki ;) Mąż wniebowziety a ja muszę poukładać myśli w głowie ;) termin na 21.05 :) maluszek ma 7cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:00

KasiuniaH, Oleander, Agata :), 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, puszek369, Veri, PatkaPP, cookiemonster, klamka, Szczęśliwa Mamusia, Morusek lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A tak z innej beczki to moje nudnosci od wczoraj siegaja apogeum i trwajac cala noc! zakonczyly sie wymiotami, po czym wróciły znowu. Normalnie chyba musze dzis wziac urlop bo boje sie z domu wyjsc. Co prawda mdli mnie od pewnie juz z 7 tygodni woec zdazylam przywyknac ale od wczoraj jest to wyjatkowo upierdliwe. A niby mialo juz byc powoli lepiej... Wymiekam...

Ja sie nawet w nocy budze na wymioty. Masakra! Wczoraj wzielam urlop, dzisiaj home office.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
    Podobno i tak materiał wysyłają w piątki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:51

4me lubi tę wiadomość

• NW Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy, serio Twoja Córa w wieku 15miesiecy ma już wszystkie mleczne zęby, tj 20sztuk? Wow...
    My zaledwie 8 i teraz czwórki w natarciu....

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

Mam nadzieje ze lada moment wkroczycie w okres bez mdłości i będzie wszystko dobrze.

U nas ostatnio nawet synek daje się wyspać więc nie jest źle :) ja się czuje ogółem całkiem w porządku narazie na tym etapie żadnych uciążliwych dolegliwości ciazowych nie mam na szczęście i oby tak do końca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 08:33

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pantera wrote:
    Na Panorame czeka się 10 dni roboczych. Robiłam w poniedziałek i materiał nadal nie wysłany do US, bo w labolatorium wrócili moje skierowanie, gdyż było niekompletne... absurd, badanie za 2600zł i takie rzeczy. Powinna pani w recepcji przed badaniem wszystko sprawdzic.
    Podobno i tak materiał wysyłają w piątki
    To byloby slabe bo ja oddawalam krew w poniedzialek :/kurde czekam na to jak na zbawienie, jak mi sie spóźnia to pojde na nich wylac swoje frustracje :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja sie nawet w nocy budze na wymioty. Masakra! Wczoraj wzielam urlop, dzisiaj home office.
    Ja sie boje, ze to sie nie skonczy :/

Dzis jestem w takim stanie, ze zaczynam podejrzewać, zr to grypa zoladkowa a nie ndunosci ciazowe :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie pochwale moja glupota..najadlam sie maslakow marynowanych ok. 22 nie moglam przestac jesc tak ze zjadlam caly słoik a o trzeciej obudzilam sie z tak ciezkim zoladkiem ze wymiotowalam godzine zeby sie tego pozbyc bo zoladek sobie nie poradzil z trawieniem:( powinnam sie domyslec ze tak to sie skonczy. Teraz mam isc do lekarza a nie mam sily wstac:(

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj troszkę mdłości i głowa męczyły, ale po kawie przeszło. Dzisiaj o dziwo mniej snu potrzebowałam. Rekord, po 23 poszłam spać i wstałam o 7 i odpukać czuję się dobrze. Chyba nadszedł czas finalizować pisanie pracy magisterskiej :D

W ogóle to gdzie się reszta dziewczyn podziała, albo mi umknęły ich wpisy albo mam wrażenie, że już chwilę nie piszą, na fb się całkowcie przeniosły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 09:00

atdcjw4ziax1my6y.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ