Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem cały czas codziennie was czytam
fakt mało się odzywam. Na fejsie już dawno nie jestem, opuściłam grupę jakoś mi się tam nudno wydawało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:13
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Ciasteczko777 wrote:4me biedulko / idź do lekarza i zrób test crp (można kupić w aptece)- pokaże Ci czy wirus... dużo zdrówka i leż grzecznie w łożku !!!!
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgo
No na fejsie to grupa padla nie dzieje się absolutnie nic... to fakt z dużo dziewczyn się nie odzywa hmm... ciekawe czemu m oze brak czasu lub młodsze potomstwo.
Witamy nowe grupowiczki fajnie jak by nowe osoby też się udzielałyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj wieczorem musieliśmy jechać pilnie do okulisty, oko mnie tak bolało, że nie wiedziałam, że może aż tak.. Okazało się, że to zapalenie rogówki
dostałam leki, ulga ogromna ale wymęczona jestem chyba tym bólem, obudziłam się, zjadłam śniadanie, zwróciłam i znów zasnęłam hehe taki dzień dziś ciekawy.
U mnie grochówka na obiad ale raczej nie tknę, czuję zapach i to chyba nie jest dobry pomysł na dziś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grochówka, fasolowa to jedne z moich ulubionych zup
w ogóle fasolę uwielbiam na różne sposoby. Oleander, ale mi smaka narobilaś. Z okiem współczuję, też na początku ciąży miałam problemy, a teraz od czasu do czasu zaswędzi, ale mam maść, która szybko działa i zapobiega nawrotom.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, natchnęłyście mnie tymi obiadami i właśnie się odgrzewa indyczek w maśle i ziołach, do tego ziemniaczki i mizeria
a potem robię makaron z cukinią w sosie śmietanowym
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:4me
Kurde gdzieś ty dorwala to paskudztwo ?mam nadzieję że Ci przejdzie i szybko wrócisz do zdrowia.
nawet ciezarna z jelitowka nie jest gorsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:50
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, natchnęłyście mnie tymi obiadami i właśnie się odgrzewa indyczek w maśle i ziołach, do tego ziemniaczki i mizeria
zebym ja miala tyle checi
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, natchnęłyście mnie tymi obiadami i właśnie się odgrzewa indyczek w maśle i ziołach, do tego ziemniaczki i mizeria
Daj przepis na ten makaron uwielbiam sosy smietanowe i cukinię -
nick nieaktualny
-
Samari wrote:4me
Skąd ja to Znam mój syn był nie dawno chory i zwracał gdzie popadnie nawet chodnik z korytarza musiałam prać A najgorsze było to że nie mogłam znieść tego zapachu żeby sprzątać bo mnie napinalo to dopiero wariactwo było
Zycze wszystkim tego jak najpozniej
-
4me wrote:Ale ze dwa obiady jednego dnia?
zebym ja miala tyle checi
Mięso na dziś miałam od teściowej, więc aż wstawiłam piekarnik i ugotowałam ziemniaki
A mizeria to wiadomo, raz dwa
4me lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:Daj przepis na ten makaron uwielbiam sosy smietanowe i cukinię
Bo ogólnie improwizuję
-
Dziewczyny, czy któraś z Was też tak tyje jak ja? Od początku mam +6kg... 8 tygodni leżałam ze względu na krwiaka, który się wchłonął w 13 tygodniu. Teraz trochę się zaczęłam ruszać ale to taki ruch, że aż praktycznie żaden..
Czy to jest zapowiedź tych +30kg, jak niektóre dziewczyny przybierają? Czy jest szansa, że zmieszczę się jednak w tych +15kg?