Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko777 wrote:Witam Lubię - dobrze Cie tu widzieć !
Gratuluje Dziewczyny wizyt i ślicznych Dzieci!!
U mnie na obiad indyk ale za cholerę nie mam ochoty - miał byc kaszotto grzybowo indycze =dieta
ale zero apetytu ... ech - może potem zjem
4me a z ktorej firmy te pudełka ?? Ja testowałam rożne firmy przed ciążaa teraz nie opłaca mi sie bo zwyczajnie nie jem... szkoda mi teraz kasy żeby wyrzucać to papu...
-
nick nieaktualny4me wrote:Zastanawialam się miedzy Rucola(cenowo korzystnie) a Maczfit(polecane). Znasz je? A moze cos innego jestes w stanie polecic?
maczfit nie znam
Ja lubiłam smakoszewo, fit kalorie - też tanio4me lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Ciążowe nie znam - ale Rukola koleżanka brała z pracy i była zadowolona
maczfit nie znam
Ja lubiłam smakoszewo, fit kalorie - też tanioCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oleander wrote:MaMaMi83 dlaczego przy cukrzycy mało się tyje? Przez dietę, którą trzeba trzymać czy są inne powody?
Zależy od jakiej wagi się zaczyna, ja miałam nadwagę przed ciąża, więc nie mogę za dużo przybrać
-
Oleander wrote:MaMaMi83 dlaczego przy cukrzycy mało się tyje? Przez dietę, którą trzeba trzymać czy są inne powody?
Tak to wynik diety. Najczesciej przybiera sie tyle co wazy dziecko +wody. Niektorzy wrecz waza mniej niz przed ciaza jesli maja troche kilogramow na +2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Ja mam od 6tc caly czas -6,5.ja mialam lekka nadwage wiec teraz jestem w normie.
Dzieki za info o tym badaniu. Dzwoniłam do punktu pobran i faktycznie to zwykła krew na czczo:) jeśli bedzie okej to moze obciążenia nie będą robić??
Jeśli na czczo glukoze będziesz mieć w normie to obciążenie glukoza jest obowiązkowe po 24 tygodniu ciąży dopiero -
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko
A z jaką waga startowałas że tak dużo ci poleciała w dół ?dlatego tak leci .. No i ten jadłowstręt, mdłości wymioty i dieta ... ech ...
Kiedy te mdłości i wymioty przejdą ... mi sie chyba nawet pogarsza...to przez hormony tak ? -
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam tych wymiotów, mi mdłości w sumie przeszły, ale nie były jakieś tragiczne, może spróbujcie tych opasek sea-band niektorzy chwalą
trochę na zasadzie akupresury to działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 19:59