Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę, to zależy od wielu czynników, od diety, hormonów, niektóre tyją bardziej inne mniej. Wiadomo, że rozsądna dieta i umiarkowana aktywność to podstawa. Może po prostu wody Ci się nagromadziło sporo. Może być też tak, że skoro teraz tyle przybrałaś to później mniej przytyjesz. U każdej kobiety to inaczej wygląda. Na pewno jeśli będziesz nieprawidłowo przybierać na wadze lekarz zwróci na to uwagę
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Melduję się już po prenatalnych
dzidzi ma 6,5cm i mam wrażenie że teraz rośnie w zawrotnym tempie - tydzień temu miał 4,7cm. Serduszko, wszystkie narządy zdrowe, nie przysłali jeszcze wyniku papp-a więc nie mam dokładnie wyliczonego ryzyka, może w piątek uda się lekarzowi przeliczyć. Dzidzi ruchliwe, leżało z wyciagnietymi w górę nóżkami, wyglądało jakby trzymało ręce za głową także full relax
płci lekarz nie podał bo zbyt wcześnie aczkolwiek my z mężem dopatrzylismy się dziewczynki
ciekawe na ile się to później sprawdzi haha
nie odzywam się ostatnio bo w tym tyg samopoczucie gorsze, częściej boli brzuch i męczą mdłości, oby z nadejściem drugiego trymestru minęły niedogodności...
Witam nowe dziewczyny na forum)
Oleander, iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, Milka1991, maderdin, PatkaPP, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaryJane czasem też dzidzia się lekko wyprostuje, albo zegnie
Dlatego są takie lekkie rozbieżności
wejdź sobie na stronkę http://pl.tinypic.com i tam wrzuć zdjęcie, wybierz w ustawieniach żeby dodać na stronę(website/email) i Ci ustawi odpowiednią wielkość. Potem skopiuj wygenerowany link i w wiadomości wrzuć na forum
Tutaj moje maleństwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 15:05
Ciasteczko777, Milka1991, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMileczko Ale super ❤️ , mamy ten sam termin porodu ja też mam na 21.05 ❤️.
Super wieści z wizyt❤️.
Samari Ja ugotowałam rosół.
Dziś pojechaliśmy załatwić jedną sprawę i nie uwierzycie zwymiotowałam w samochodzie , wcześniej nic takiego nie było niestety w mojej 2 ciąży miałam podobnie kiedyś miałam chorobę lokomocyjną , ale mi to samo przeszło i nigdy w samochodzie nie wymiotowałam aż do dziś teraz aż to strach gdzieś dalej jechać teraz jakby co będę brać torebki oby to było jednorazowe .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 15:30
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Cherry chyba sobie nóżką zasłania, ale nie umiem dostrzec u Ciebie jaka płeć. U mnie wydaje mi się, że dobrze widać ten wyrostek na dziewczynkę i nie trzeba się jakoś mocno przyglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 15:27
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was też tak tyje jak ja? Od początku mam +6kg... 8 tygodni leżałam ze względu na krwiaka, który się wchłonął w 13 tygodniu. Teraz trochę się zaczęłam ruszać ale to taki ruch, że aż praktycznie żaden..
Czy to jest zapowiedź tych +30kg, jak niektóre dziewczyny przybierają? Czy jest szansa, że zmieszczę się jednak w tych +15kg?
Nie ma chyba reguły. Jedna i ta sama kobieta mpze przytyc zupelnie inaczej w deoch roznych ciazach.
Wiem, ze dziewczyny trzymjace siete cukrzycowa tak nie tyja a ona jest zdrowa wiec moze spróbuj jak temat cie męczyale ja chyba nie jestem na to gotowa
Za to mysle o pudełkach dla ciezarnych... Moze na miesiac i zobacze jaki bedzie efekt...Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Lubię - dobrze Cie tu widzieć !
Gratuluje Dziewczyny wizyt i ślicznych Dzieci!!
U mnie na obiad indyk ale za cholerę nie mam ochoty - miał byc kaszotto grzybowo indycze =dieta
ale zero apetytu ... ech - może potem zjem
4me a z ktorej firmy te pudełka ?? Ja testowałam rożne firmy przed ciążaa teraz nie opłaca mi sie bo zwyczajnie nie jem... szkoda mi teraz kasy żeby wyrzucać to papu...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość