Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy kurczę ja też się tego nie spodziewalam w 2 trymestrze ! W pierwszym to bardziej normalne a teraz...no cóż. Ja ile mogę to odpoczywam. Oby szybko nam przeszło bo ten stres jest zupełnie niepotrzebny...
Ja też śpię na brzuchu ale zastanawiam się czy nie gniote maluchamam nadzieję że nie
-
Ciasteczko777 wrote:Mam na 18.45...
teraz -z pomocą- skojarzyłam fakty (dziękuje Klamka !!!)/ ze te skurcze to znowu wynik mega stresu (+placz i przygnębienie) który wczoraj miałam (b.zle wieści u jednej Koleżanki z forum, ja b. to przeżywam) - moja macica znowu to odreagowałai wszystko jasne... Tak zawsze reaguje mi na stres...
a ja glupia nie skojarzyłam ...
dlatego chyba serio muszę dawkować forumza bardzo wszystko biorę do siebie i przeżywam ..
Watpie, zeby skurcze byly wunikiem przygnebienia. Gdyby tak b ylo to w zeszlej ciazy, ze swoimi przygodami mialabym skurcze od samego zaplodnienia. Prawda jest taka, ze jak ma byc zle to bedzie chocby kobieta sie niczym nie stresowala, a jak ma byc dobrze to bedzie, chocby kobiecie przyszlo w czasie ciazy walczyc na froncie i przymierac glodem.KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Ale dziewczyny narzekacie
mdlosci, spac na brzuchu nie mzoecie, twarz Wam puchnie... matko to co bedzie dalej? toz to nawet nie polowa ciazy
Potem to już się tylko toczyć lub turlać będziemyhehe
Szczesliwa ledwo zywa, iwwk lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Oleander
Racja, też mam dość wiszenia na wc i wożenia miski
Miałam iść do denta w 4 miesiącu, ale muszę poczekać aż mi wymioty ustąpią, bo póki co sobie nie wyobrażam, że ktoś mi coś robi w buzi, skoro mycie zębów sprawa, że mi się wszystko cofa. Poza tym się boję tego, że jednak moje zęby ucierpiały przez te wymioty. Ale pójdę to się dowiem, może się miło zdziwięCiasteczko777 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Watpie, zeby skurcze byly wunikiem przygnebienia. Gdyby tak b ylo to w zeszlej ciazy, ze swoimi przygodami mialabym skurcze od samego zaplodnienia. Prawda jest taka, ze jak ma byc zle to bedzie chocby kobieta sie niczym nie stresowala, a jak ma byc dobrze to bedzie, chocby kobiecie przyszlo w czasie ciazy walczyc na froncie i przymierac glodem.
Omg...
puszek369, Oleander, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Ale dziewczyny narzekacie
mdlosci, spac na brzuchu nie mzoecie, twarz Wam puchnie... matko to co bedzie dalej? toz to nawet nie polowa ciazy
Nie każdego ciąża przebiega książkowo o myślę że jeśli być doświadczyła któryś z tych rzeczy szybko byś zmieniła tryb myśleniapuszek369, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Ciasteczko777, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj byłam u gin. Wszystko idealnie, aż nie mogę uwierzyć. Tylko dziecko BARDZO DUŻE. Jestem w 14 tygodniu (i wiem, kiedy zaszłam w ciążę, różnica może być o dzień-dwa, nie ma mowy o dużej pomyłce), a lekarka mówi, że dziecko jak w 16tc. POza tym już naprawdę czuję delikatne ruchy (trzecia ciąża, w poprzednich też wcześnie czułam). A tatuś maleństwa ma 2 metry wzrostu. Hahaha, jak ja urodzę?
Szczesliwa ledwo zywa, didi123, Milka1991, Oleander, Chusy, PatkaPP, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Samari wrote:Nie każdego ciąża przebiega książkowo o myślę że jeśli być doświadczyła któryś z tych rzeczy szybko byś zmieniła tryb myślenia
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Otóż to - jak jęczę, że mi niedobrze, to potem dodaję "ale tak dobrze niedobrze" (znaczy mdłości, bo "niedobrze niedobrze" - to jakieś niepokojące skurcze itp)
Dziewczyny, pozwólmy sobie na użalanie się nad sobą, bo po urodzeniu będzie trudniej pomyśleć o sobieSzczesliwa ledwo zywa, puszek369, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAktyde
Wybacz ale dołączyłas do nas nie wiadomo skąd tydzień temu o wprowadzasz jakąś bezsensowana atmosferę. Nie wiem jesteś jakimś trollem1który nie ma co robić i spamuje ? Jeśli będziemy chciały narzekać to będziemy i twoje gadanie tego nie zmieni.puszek369, Ciasteczko777, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko ok. Dzidziuś 200g. Lekarz w miarę ale już nie szukam innego. Ten jest kompetentny więc niech już będzie
Oleander, skarb15, didi123, Szczesliwa ledwo zywa, Samari, puszek369, Ciasteczko777, maderdin, Milka1991, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
ide w czwartek na wizyte prywatna jestem ciekawa kogo nosze pod sercem a do tej pory nie wiem lekarz ma sprzet 4d to sie dowiem