Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari
DziękiJa też ten brak seksu bardziej przezywałam na początku niż teraz. Jakoś te wymioty, mdłości odbierają mi ochotę na cokolwiek.
Ja mam płaszcz rozmiar większy i póki co się mieszczę. No i mam kurtkę starą, ale jak nowa- dużą i rozciągliwą, więc nic nie będę szukać na jeden sezon. Teściowa mi mówiła, że są jakieś podpinki pod płaszcz dla ciężarnych, ale jakoś nie dopytałam, bo nie nie planuję kupować.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas Ok... tylko krótko bo NFZ
pani dr potwierdza, że stres może powodować skurcze macicy i to dlatego znowu (!!) to miałam .. zrobiła badanie i wszystko Ok z szyjka - uff; oczywiście zakaz stresu
młody leżał tyłkiem do nas i guzik z badania, ale serce Ok. Jutro mamy za to wizytę prv
aaa posiewu dalej nie mam wyniku (!?!!).
Dziewczyny gratuluje wizyt!!!Didi fajnie, że już możecie - ja jutro też spytam
didi123, Oleander, Milka1991, 4me, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:U nas Ok... tylko krótko bo NFZ
pani dr potwierdza, że stres może powodować skurcze macicy i to dlatego znowu (!!) to miałam .. zrobiła badanie i wszystko Ok z szyjka - uff; oczywiście zakaz stresu
młody leżał tyłkiem do nas i guzik z badania, ale serce Ok. Jutro mamy za to wizytę prv
aaa posiewu dalej nie mam wyniku (!?!!).
Dziewczyny gratuluje wizyt!!!Didi fajnie, że już możecie - ja jutro też spytam
No to teraz musisz zluzować i koniec!
Super, że wszystko dobrze!
Moje dziecko od 3 usg tak leży, zaczynam wierzyć że tak jej/jemu wygodnieCiasteczko777 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Chyba tak
ha ha - lux med ... jutro robię aferęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 20:55
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRacja faktycznie jeśli w posiewie coś wyszło i hoduja to może to potrwać bo to jest potrzebne żeby dokładnie wykryć co żeby ewentualnie antybiotyk dobrać w razie potrzeby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiacho
Pewnie lepiej antybiotyk i wtedy zdrowie dziecka i twoje jest bezpieczne nie ma co w ciąży nie trudno i infekcje dróg moczowych. Ja uparcie 2 poprzednie ciążę miałam grzybice to dopiero upierdliwe ... mimo najlepszej higieny osłabiony organizm i widzisz stałe coś było brałam 3 antybiotyki i 3 razy w szpitalu byłam z synem w ciąży masakraliczę że teraz ciąża będzie łagodnie przebiegać... A zaś z córką miałam polpasiec w ciąży i na zakaznym lezalam to na masakra byla dopiero
-
nick nieaktualnyOj faktycznie żeś przeszła ... to tez strachu się najadłaś! Ale grunt, że dzieci zdrowe- wiadomo, że antyb ma więcej korzyści niż infekcja ... ciekawe tylko, że nie czuję tej infekcji, ale dr mówiła, że w ciąży wcale nie muszą występować objawy. Takie zdradliwe - bo nawet nie wiesz, że masz infekcję...
No nic ... spróbuję dziś odespać poprzednią nocdobranoc !!
-
Ciasteczko777 wrote:Oj faktycznie żeś przeszła ... to tez strachu się najadłaś! Ale grunt, że dzieci zdrowe- wiadomo, że antyb ma więcej korzyści niż infekcja ... ciekawe tylko, że nie czuję tej infekcji, ale dr mówiła, że w ciąży wcale nie muszą występować objawy. Takie zdradliwe - bo nawet nie wiesz, że masz infekcję...
No nic ... spróbuję dziś odespać poprzednią nocdobranoc !!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrupa na fejsie została otwarta dla wszystkich każdy może dołączyć spoza belly . Informacyjnie wszystkie prywatne rzeczy z tej grupy które wstawialyscie nie zostały usunięte wraz lista waszych nazwisk i loginów z belly. Jeśli się na to zgadzacie okej nie moja sprawa. Pisze informacyjnie bo może ktoś nie ma.ochoty żeby cały fejsbuk wiedział kto jakim.loginem się posługuje na anonimowym.portalu dla ciężarnych lub oglądał zdjęcia naszych usg czy dzieci.