Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Was czytam ale jakoś coś nie mogę się zebrać za napisanie, jednak teraz Puszek zainspirowałas mnie. Co robisz o 3 nad ranem na necie hahah? Dla mnie nie spać o tej godzinie to wejść Jak na everest hehe
I swoją drogą polecam obie części planety singli, nie jestem fanem komedii romantycznych, a już na pewno nie polskich ale to jest ekstra, śmiechu faktycznie sporo
Tymczasem lecę do pracy, miłego
-
Dzień dobry
Mnie też boli biust (szczególnie sutki) od owulacji w sierpniu. Cycki mam z dwa razy takie i są dni, że mam wrażenie że je rozsadzi. Serio, wyciek może się zdarzyć wcześniej. Nie pocieszyłyście mnie, bo mi też się nie marzy chodzenie z wkładkami.
Jejuś "Dary anioła" - uwielbiam wszystkie części i też szukałam czegoś podobnego, ale póki co mam jeszcze wiele pozycji Kinga to nic nie kupujęChusy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Mnie maly kurczak tak daje w kosc ostatnio ze spaniem ze chodze jak zombie.. dzisiaj poszla spac o 2 po pobudce o 1 i dala mi spac do 6 rano. Sa mamy ktore maja gorzej niz ja bo dzieciaki nie daja im pospac od urodzenia ale wlasnie w tym problem ze na mnie to spadlo znikad i to w srodku ciazy gdzie i tak jestem non stop zmeczona. Ratunku! Juz kombinuje ze wszystkim, nie daje jej drzemac w srodku dnia wiecej niz godzine, zmieniam czas drzemki na wczesniejsza, chodzi spac pozniej.. nie pomaga, tak czy siak sie budzi.
Didi jak szukasz czegos podobnego to przeczytaj dwie pozostale serie tej samej autorki, szczegolnie ta ostatnia jest lepsza niz Dary Aniola moim zdaniem
Jak byscie znaly jakies podobne ksiazki w tym stylu nie Cassandry Clare to podrzuccie mi tytuly. W ogole jakiekolwiek romansidla fantastyczne/historyczne bo uwielbiam : )
Puszek, kciukasy za prenetalne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:04
didi123 lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Haha co robię w środku nocy, zazwyczaj mam przerwę na siku i zanim zasnę to trochę minie:) o 9 prenatalne
KciukiDaj znać
Też wstaję, ale kompa ani tele. nie włączam, bo bym wcale spać nie poszła.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Chusy wrote:
Didi jak szukasz czegos podobnego to przeczytaj dwie pozostale serie tej samej autorki, szczegolnie ta ostatnia jest lepsza niz Dary Aniola moim zdaniem
Jak byscie znaly jakies podobne ksiazki w tym stylu nie Cassandry Clare to podrzuccie mi tytuly. W ogole jakiekolwiek romansidla fantastyczne/romantyczne bo uwielbiam : )
Puszek, kciukasy za prenetalne!
Dzięki, poszukam. Ja czytam głównie horrory, kryminały itp., ale zdarza mi się wyłamać i poczytać coś innego.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Chusy wrote:Mnie maly kurczak tak daje w kosc ostatnio ze spaniem ze chodze jak zombie.. dzisiaj poszla spac o 2 po pobudce o 1 i dala mi spac do 6 rano. Sa mamy ktore maja gorzej niz ja bo dzieciaki nie daja im pospac od urodzenia ale wlasnie w tym problem ze na mnie to spadlo znikad i to w srodku ciazy gdzie i tak jestem non stop zmeczona. Ratunku! Juz kombinuje ze wszystkim, nie daje jej drzemac w srodku dnia wiecej niz godzine, zmieniam czas drzemki na wczesniejsza, chodzi spac pozniej.. nie pomaga, tak czy siak sie budzi.
Jak byscie znaly jakies podobne ksiazki w tym stylu nie Cassandry Clare to podrzuccie mi tytuly. W ogole jakiekolwiek romansidla fantastyczne/romantyczne bo uwielbiam : )
Puszek, kciukasy za prenetalne!
Wiesz mi się swego czasu the crown podobało, wybrani i ci Olimpijscy herosi i inne sagi tego Ricka Riordana. Nie wiem jak Tobie podpasuja, ale mega mnie to wciągnęłoi trylogia czasu, jest też film niemiecki to nie w sumie zainspirowało do tej serii, ale jest fajna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 07:58
-
Kurde napisalam romanse romantyczne, historyczne mialo byc
Zaraz zajrze do opisu, brzmi ciekawie.
Didi tez lubie horrory i kryminaly ale to juz musze miec humor na to, w ciazy sobie strachow oszczedzam :p Chociaz zaczelam ogladac Sabrine, musze przyznac ze fajna nawet. Przypomina troche "Buffy Postrach wampirow", ktore uwielbiam do dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:08
iwwk lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, widzę że już aktywnie dzień rozpoczęłyscie
Ja wciaż w stresie czekam na wynik Panoramy w piątek...
Czy któraś z Was miała wynik PAPPA z krwi niższy niż 1:1000?
Zupełnie się nie spodziewałam takiego wyniku u siebie chociaz USG wyszło idealne.
Z córką miałam super wynik w 1szej ciąży. -
nick nieaktualnyChusy
Apropo pokarmu bo niestety całą.ciaze począwszy mniej więcej od 20-22 tc aż do samego końca byłam "zalana" mlekiem jak nie ubralam wkładki laktacyjnej to miałam na koszuli wielkie plamy i liczę po cichu że w tej ciąży laktacja nie ruszy tak szybko bo to jest uciążliwe -
nick nieaktualny
-
Chusy wrote:Kurde napisalam romanse romantyczne, historyczne mialo byc
Zaraz zajrze do opisu, brzmi ciekawie.
Didi tez lubie horrory i kryminaly ale to juz musze miec humor na to, w ciazy sobie strachow oszczedzam :p Chociaz zaczelam ogladac Sabrine, musze przyznac ze fajna nawet. Przypomina troche "Buffy Postrach wampirow", ktore uwielbiam do dzisiaj
Chyba zacznę tę Sabrinę oglądać, zachęciłaś mnieTeż uwielbiam Buffy, ostatnio oglądałam od 1 sezonu, bo w tv leciała.
Co do piersi to moje są nabrzmiałe, ale uspokoiły się z bólem
Pantera, Papp-a czasem tak wychodzi, nie zakładaj od razu nic najgorszego, poczekaj spokojnie co powie lekarz. Może coś źle wyliczyłaś itd. W sumie dobrze, że czekasz już na wyniki Panoramy, bo szybciej się dowiesz co i jak, ale wierzę, że będzie dobrzeJaki masz ogólnie wynik papp'y i bhcg po przeliczeniu na MoM?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:23
Chusy lubi tę wiadomość