Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie drogie Majóweczki
.
Niestety nocy nie zaliczam do wyspanych dość że wczoraj Ania wpadła mi w histerię to wieczorem Marysia mi wymiotowała :'( , mam już wszystkiego dość jest dziś w domu nigdzie ich nie prowadziłam biedna moja rosołek jej nawet gotuję nie spała wcale w nocy . Piździ na dworzu jak nie wiem nic tylko w domu siedzieć jutro już normalnie dziewczynki zaprowadzę i tak muszę przyznać okazji iść na targ . Dziś Grześ ma egzaminy gimnazjalne takie próbne te prawdziwe będzie mieć w Kwietniu , bardzo to przeżywa czy sobie poradzi . -
nick nieaktualnyChusy
No oreiro się powtarzała kiedyś wywiad w tv był z nią to w porównaniu do świeżej Milagros haha nie ma porównania
Ja znów nie lubię fantasty horrorów czy kryminałów ja to jestem człowiek dziwny lubię komedię telenowele romansidla i harego poterą haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDidi
A tam za stara ja to raz na jakiś czas odświeżamy.serie książkową i filmy to mnie wciąga nA maksa chociaż komercyjnym greyem.tez nie pogardze :F
A ostatnio empiku buszowalam.i znalazłam fajna książkę pt. Mój szef jest idiotahaha muszę kupić i przeczytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 09:38
-
nick nieaktualnyChusy
Weeeee daj trochę ciepła ja dziś od rana szczęście najpierw w moim samochodzie zamrzly ni zamki że centralny nie chciał to otworzyć po czym obeszlam auto i co powietrze zeszło z jednej opony ! Co za pech od rana . Z pokorą poszłam po klucze do drugiego auta i przeprosiłam się z nim bo ostatnio jak wsiadł w nim akumulator powiedziałam że dostawie go na złom - w sumie to moje panieńskie auto orzywlaszczone przez męża A on je tak uwielbia że o sprzedaży nie chce słyszeć. Dziwny człowiek -
nick nieaktualnySamari wrote:Szczesliwamamusia
Ojej nie zazdroszczę takiej nocy powiem Ci mega szacun dzieciaki rozbrykane i w dodatku ejscze ciąża jak y to ogarniasz ? Ja mam.dwoje i nie raz nerwicy dostaje
Nie wiem sama skąd my jako mamy , bierzemy te pokłady energii tu przy dziewczynkach zawsze jest też co robić szczególnie Ania taką moja przylepka Grześ sam ze wszystkich sobie radzi ale też ma od nas to wsparcie itp itd oby jak to się mówi nadeszły lepsze dni.
-
Chusy, jak dobrze!! Już myślałam, że jestem w tym naleśnikowym piekle sama:D
Poproszę trochę ciepła. U nas zimno mega i coś mi z okien w sypialni wieje ale nie mogę tego zlokalizować.Chusy, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mialam brzuszek. Nie dopinalam juz spodni i musialam kupic ciazowe. Ale na tej diecie cukrzycowej schudlam i teraz jeansy ubieram bez problemu. Ale czytalam ze przy cukrzycy dziewczyny tyją max 5kg. W piewszej ciazy brzuch mialam dopiero w 5 miesiacu a w sumie przytylam 16kg2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMama mi
Kurde cukrzycę nie chce ale.przytyc przez całą ciążę 5 kg to bym chciałano narazie waga stoi w miejscu mam +3 kg A w sumie jem na co mam ochotę ale wiadomo największy przyrost jest pod koniec ciąży chociaż moje szczęście do porodów 3 tygodnie przed terminem to nie wiadomo chociaż powiem wam że moje dzieci obydwoje ponad 3 kg wazyli mimo że wcześniej urodzone
Na grupie na fejsie wczoraj dziewczyna urodziła w 33 tygodniu dziewczynkę dala zdjęcie ale super maluszek waży 2 kg i ma 47 cm i wszystko z dzidzia w porządku aż się rozcuzlilam na widok tego małego smerfika ♥️Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość