Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusy wrote:Samari widzialam juz wczesniej ale nie chcialam nic mowic bo i po co, jak dla mnie niepowazne zachowanie. Chce sie odejsc bo cos nie pasuje to droga wolna ale niektorzy musza to zrobic z przytupem i pelnym dramatyzmem. Przedszkole.
Hehe. Nie przyszłoby mi do głowy by przeżywać jakieś internetowe anonimowe niesnaski...coś mi się nie podoba to spadam i już. Po temacieChusy, Oleander, iwwk, Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Dziewczyny czy jak macie usg przez brzuch (a ja dzisiaj będę mieć pierwsze) to czy trzeba się ..rozbierać ?
W sensie czy tez jest robione usg dopochwowe czy już w ogole nic tam nie zagłada lekarz ?
Ala ja mam zawsze u mojego gina badanie na fotelu to i tak się rozbieram i na kozetka idę bez bielizny lekarz mi zawsze ręcznik położy i bada przez brzuch A Blizne sprawdzał ostatnio sonda -
nick nieaktualnyJa miałam prenatalne i teraz na zwykłej wizycie też USG przed brzuch, ale i tak na wizycie musiałam się rozebrać do badania.
Przyszedł zamówiony regał, chcę go skręcić sama żeby mężowi zrobić niespodziankę jak wróci, trzymajcie kciukia zanim pojawi się maleństwo musimy jeszcze kupić dodatkową komodę na ubranka
iwwk, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
Heh, widziałam to na kwietniówkach. Chusy dobrze podsumowałaś, przedszkole
Nie ma co się przejmować, różnice zdań są, czasem bywa nerwowo, ale uciekać i się skarżyć, no trudno
U mnie przez brzuch to tylko spodnie trochę opuszczam, bluzka do góry i tyle
Ciasteczko oby się wszystko wyjaśniło i było wszystko ok!Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszek - śliczne Maleństwo
gratuluje !!
byłam ... w momencie jak uzeralam sie w rejestracji (tłumacz 10 osobie z rzędu dziś to samo od początku) zadzwonili z tej placówki i chyba kierownik- bardzo przeprasza bla bla, że to wina lab (Aha- na kogoś zwalić trzeba) i że wynik do wizyty -o 18 - ma byc w systemie i lek ma go widzieć ...
posiew był gotowy po 2 dniach...a tu takie jaja - i na nic tłumaczenie że jestem w ciąży i lek dzisiaj musi zobaczyć wynik bo musi wiedzieć czy antyb czy nie ... aż z tej niemocy się popłakałam...
to jeżeli wynik był po 1.5- 2 dniach tzn, że nie ma bakterii (łudzę się) ??
A co tu się dzieje za afery jakieś ...?? Musze poczytać
A usg mam od prenatalnych tylko przez brzuch - pomimo mojego tłustego brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:06
Chusy, Szczęśliwa Mamusia, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do USG ja ostatnio miałam dopochwowe , to było USG genetyczne aż mi trochę wstyd to przyznać nie miałam nóg ogolonych .
Wcześniej miałam normalnie podciągnęłam bluzkę położyłam się , tam mój Pan gin mi mówi niech Pani pokaże brzuszek , lub tak jak ostatnio ja odsłaniam brzuch gdyż myślę że to USG przez brzuszek a mój Pan gin niech Pani się rozbiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:30
-
Dziewczyny zażywacie no spe? Dzis lekarka przepisala mi 3×dziennie w zasadzie bez powodu bo mowilam jej ze nie boli mnie brzuch a ona i tak mi dala a w sumie jak nie trzeba to po co? Wiem moglam jej zapytac ale juz niechcialam sie czepiać. Najwyzej nie bede zazywac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy wam już wspominalam jak któraś mamusia ma laktator z canpola z dowodem zakupu (może być po terminie gwarancji nawet) to pisze się maila.do canpola przez ich formularz kontaktowy że chcecie nowe części gumowe do laktatora wysyłacie im zdjęcia starych Użytych i w zamian przesyłają nowe za darmo chodzi mi o te gumowe elementy czyli nakładkę na pierś i takie dwa małe elementy wspomagające odciaganie
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
U nas na staraniowym też kiedyś była afera. Pewna grupa osób, którym przeszkadzały inne osoby założyły w tajemnicy inny wątek i zaprosiły kogo uważały za stosowne. Tak chciały, tak zrobiły. Niektóre dziewczyny się obraziły, niektóre się cieszyły, niektóre odeszły z forum a niektóre zrobiły awanturę. Ba! To był lekki armagedon. Zaproszone np. były na dwóch wątkach na raz a pominięte czuły się oszukane. No nie ważne.. Do czego zmierzam.. Teraz mamy WSZYSTKIE wspólną grupę na FB i nikt już o tym nie pamięta i nikt nikomu nie ma za złeKontaktujemy się, każda pisze co u niej, wymieniamy się obawami czy radami. Czy to mamy, czy przyszłe mamy czy staraczki. Nie ma co się denerwować na tę sytuację, czasem tak bywa i już
Niech każda będzie tam, gdzie jest jej dobrze i czuje się swobodnie
A każdy wtedy będzie szczęśliwy
Peace
iwwk lubi tę wiadomość
-
didi123 wrote:W Lidlu od jutra ciuszki dla dzieci i staniki do karmienia.