Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Samari ja dostałam dwa wózki od rodziny i jeden oddaję na szlachetną paczkę
poszukaj w listach, rodziny podają czego potrzebują, mi jako pierwsza wpadła rodzina która własnie wózka potrzebowała
Nawet jak.mam używany ?? O muszę zajrzeć A gdzie te listy można zobaczyć ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Któraś z dziewczyn tu kiedyś pisała że po zelazie zalatwiala się na czarno.. Ja biorę tardyferon i dzisiaj niestety kupa czarna. Aż się przestraszyłam.
Aga ja to pisałam napewno i też brałam to samo żelazo przez cały okres brania właśnie wyproznialam się na czarno ale bez obaw nic złego się nie dzieje mi lekarz mówił że może tak być -
Samari wrote:Lubię czekoladę
No my chcieliśmy mieć właśnie taka pełna chatemyśleliśmy o większym gronie ale cesarki pokrzyzowaly nam plany mam limit 3 dzieci ale dobrze że w ogóle mogę je mieć i mogę się cieszyć tylko.
Napewno nie było tobie łatwo ale bądź dobrej myśli że może do kolejnych dzieci nie będzie potrzeba już iv czy zawsze to jest jak jedno to każde ?? Bo ja się absolutnie na tym nie znam A nie chce nikogo urazic niewiedza
No właśnie z tymi cesarkami to tak jest no.. Choć teraz już podobno można rodzić naturalnie po cesarce. Moja znajoma urodziła ostatnio sn po cc i jest zachwycona. PewnieTrójka potomków to coś pięknego
Już jeden to niesamowite szczęście
A to różnie z tym ivf. Czasami się udaje naturalnie, zależy od przyczyny problemu. U nas jest słabe nasienie i przez to obumierają nam zarodki. Więc już przy połączeniu komórki jajowej z plemnikiem, przed implantacją one umierają. Z moich łącznie 35 komórek udało się wyhodować tylko 3 zarodku podczas tych procedur ivf. No nic, zobaczymyA może los się do nas uśmiechnie
Myślę jeszcze o dwójce swoich i adopcji trzeciego dzieciaczka, bo tyle maleństw potrzebuje kochających domów.. Ale mój partner raczej jest ciężki w tych tematach i raczej woli mieć swoje dzieci i już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLubię czekoladę
U mnie niestety nie wchodzi w grę poród naturalny pierwsza córkę rodzilam 22 godziny nie mogłam jej urodzić na cito cc i okazało się że mam.genetyczna wadę miednicy którą uniemożliwia prawidłowe otwarcie się macicy i wstawienie dziecka w kanał rodny -
Samari wrote:Aga ja to pisałam napewno i też brałam to samo żelazo przez cały okres brania właśnie wyproznialam się na czarno ale bez obaw nic złego się nie dzieje mi lekarz mówił że może tak być
-
Samari wrote:Lubię czekoladę
U mnie niestety nie wchodzi w grę poród naturalny pierwsza córkę rodzilam 22 godziny nie mogłam jej urodzić na cito cc i okazało się że mam.genetyczna wadę miednicy którą uniemożliwia prawidłowe otwarcie się macicy i wstawienie dziecka w kanał rodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLubie cdekolade
Oczywiście nigdy nie śmiałam nawet zaprzeczać ja będę mieć trójkę gdzie niektórzy pragną i nawet jednego nie mają to jest bardzo przykrebędę mieć moja corcie i dwóch moich chlopaczkow wszyscy w domu ♥️ chociaż będzie dominacja mężczyzn
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, lekarza warto się poradzić, ale ja od bardzo dawna walczyłam z anemią przed ciążą i za każdym razem właśnie tak się działo plus czasem nudności i bóle brzucha, gdy brałam żelazo. Byłam o tym uprzedzana przez lekarza. A teraz nie biorę, bo mam wyniki w porządku i może się obejdzie bez tego, na to liczęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMam już pełne wyniki badań prenatalnych
ryzyko skorygowane:
Trisomia 21 <1:20000
Trisomia 18 <1:20000
Trisomia 13 <1:20000
Czyli chyba bardzo dobrze?iwwk, MaMaMi83, Lubię_czekoladę, Ciasteczko777, Agata :), PatkaPP, KasiuniaH lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 26 i skorygowane wyszły: Trisomia 21 1:18166, Trisomia 18 <1:20000
Trisomia 13 <1:20000. Także widzę, że im się jest starszym tym ryzyko 21 wzrasta i reszty chyba też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 15:00
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość