Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mumoftwo, tez mi sie marzy trojka : ) A moze i wiecej haha
! Chcialam miec dwie coreczki starsze i synka, albo syna i dwie coreczki ale teraz mi sie chyba kolejnosc cos pomieszala
Menka - moze byc ze od 13, ja poprostu mialam teraz robione usg w 14 i juz bylo przez brzuch : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:14
-
Ciasteczko777 wrote:Mi pappa pogorszyła ryzyka !!! Ale to ze względu właśnie na wiek... i żałuje ze robiłam bo tylko stres... a z usg miałam dużo lepsze wyniki
ale musiałam pappa bo to pakiet NFZ i nie mogłam bez
Przypominam - Jestem dino
Ale robilas genetyke prywatnie. Ja bym jej bardziej ufala niz pappie. Tam wyszlo ok. Pappa czasem nie daje miarodajnych wynikow co pokazuje np amnio2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
A ja to prawie zeszłam teraz, wyniki z pappy miały być za tydzień a tu dzwoni mi teraz pielęgniarka ze poprosiła innego lekarza żeby to opracował, to ja już zawał co tam wyszło. A sie okazuje że pani chciała być miła po prostu i mnie odstresowac, a przy okazji dowiedziała się że lekarz opracował to wczoraj tylko nie wydrukował i nie podbił. Wyniki dobre, po pappie ryzyko t21 1:10000, o resztę nawet szczegółowo nie pytałam także ulżyło Mi bo troszkę mnie te usg martwiło. Cieszę się że u Was też wszystko dobrze
A co do usg, to ja po szpitalu poszłam do mojego lekarza, mówi żebym się przygotowała to poszłam, rozebrałam się, wychodzę a on w śmiech. Mówi że od 11 tygodnia już spokojnie robi się przez brzuch, No i faktycznie, to był chyba 11t4d i wszystko było ładnie widać heheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:20
Oleander, MaMaMi83, Chusy, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A jak macie łożysko.
U mnie na przedniej nisko. Wiec pewnie szykuje sie druga cesarka.
W sumie to nawet dobrze by bylo. Nie chce rodzic naturalnie.
Ja nie chce CCTeż wierze nipt bardziej niż pappa
Ok -jedziemy na usg !!!
-
A ja nawet nie mam wypisane, gdzie łożysko. Pewnie za 2 tygodnie się dowiem u mojej gin dopiero. Zdziwiłam się, bo chyba powinno być wypisane. Ja upierałam się zawsze przy 2 dzieci, ale teraz to mi się nawet więcej niż 3 marzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Coooo - ja też mam z przodu ... ale niewiem czy nisko - tzn nie przodujące póki co
Ja nie chce CCTeż wierze nipt bardziej niż pappa
Ok -jedziemy na usg !!!
Mi koja gin juz wczesniej mowila ze lozysko z przodu ale dopowiedziala "zobaczyny co powie dr na prenatalnych" dr potwierdził takze na przestrzeni miesiaca nic sie nie zmienilo. Teraz ide za tydzien w środę do swojej gin zobaczymy co powie2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
U mnie pyzy w sosie pomidorowy, ostatnio wszystko pomidorowe u mnie
Ja mam łożysko na przedniej ściance brzucha wysoko.
Zjadłam przed chwilką czekoladowe ciasto i to był duży błąd, ale się zmuliłam.
My chcieliśmy 2, ale ja jakoś ciężko tą ciąże znoszę, więc kolejnej póki co nie chcę. Ewentualnie wrócimy do tematu adopcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:56
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Ja chcialam czworke ale to jak mialam 16 lat i nie znalam rewliow życia:P teraz jestem w pierwszej ciazy nie przechodze jej jakos super wrecz nie czuje sie soba. Zawsze pelna energii w pracy po 12 godz i potem wracalam jeszcze potrafilam sprzatac gotowac i prac w tym samym dniu albo w nocy a teraz spie w dzień, musze siadac co chwile bo mi slabo. Nie wiem jakbym przechodziła ciaze majac juz male dzieci do opieki jak pierwsze 2 miesiace wymiotowalam dzień w dzień. A gdzie tam jeszcze poród:P ale niechciala bym jedynaka , przynjamniej ta dwójkę. No moze jeszcze sie zbiore. Chciala bym przed 30stka miec jeszcze drugie. Niby mam na to 6 lat . Najbardziej boje sie wpadki zaraz po połogu.