Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszek
Piękna dzidzia, gratuluję
Ja mam nadal usg dopachwowo, bo lepiej widać fasolkę, no i może przez to łożysko gorszy obraz, sama nie wiem. I tak za każdym razem mam badanie, więc tak czy siak się muszę rozbierać.puszek369 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Ręczniki też są. Chyba się jutro zbiorę z rana
Chciałabym się zasadzić na niebieski i beżowy
Daj znać co upolowałaś
didi123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Ja po nowym roku zaczynam wyprawkę skompletować
Mam też dwa smoczki
Kocyk i kilka pieluch tetrowych
Teściowa i szwagierka bardzo pomagają w takich zakupach, więc dla nas to duża ulga a dla nich frajda
Od czego chcesz zacząć? -
Lubię_czekoladę wrote:Są są, patrzyłam na stronie i są bardzo ładne
Chciałabym się zasadzić na niebieski i beżowy
Daj znać co upolowałaś
Dam, dam. O ile dojadę, a to zależy od tego jak się będę czuła, a z tym u mnie jak z loterią. Dzisiaj mam moc to jutro może być różnie.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Dam, dam. O ile dojadę, a to zależy od tego jak się będę czuła, a z tym u mnie jak z loterią. Dzisiaj mam moc to jutro może być różnie.
didi123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię czekoladę
Ja najpierw zamówię ubrania reczbik tetry powciel i przedcieradlo bo je trzeba wyprać wypracować itd potem zamówię kosmetyki i ubranie dla siebie potem wanienka łóżeczko materac rożek i na końcu kupię wózek bo szkoda mi gwarancji -
Samari wrote:Lubię czekoladę
Ja najpierw zamówię ubrania reczbik tetry powciel i przedcieradlo bo je trzeba wyprać wypracować itd potem zamówię kosmetyki i ubranie dla siebie potem wanienka łóżeczko materac rożek i na końcu kupię wózek bo szkoda mi gwarancjiTeż w ten sposób o wózku myślałam. Żeby kupić na samym końcu
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Masz dokładny plan na to
Też w ten sposób o wózku myślałam. Żeby kupić na samym końcu
Ja zamierzam zrobić tak samo. Nad wózkiem nadal myślę jaki kupić czy żeby siedziska były obok siebie czy jeden za drugim , w grę wchodzi tylko rok po roku lub taki a'la bliźniaczy żeby miał po jednej stronie gondolę a po drugiej spacerówkę , a na prawdę niby nic a ciężko taki znaleźć nawet na OLX używany .
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
No Nie ukrywam że z mężem nie planowaliśmy dzieci teraz przez kilka lat chcieliśmy się skupić na budowie domu i doszliśmy do wniosku że jeśli chcieliśmy mieć 3 dzieci to.teraz jest najlepszy czas bo mamy 2 latka w domu i człowiek jest na świeżo i zaszłam w 1 cyklu starań hehe
Ale minusem było to że w maju sprzedałam wszystkie niemowlęce rzeczy po synku no bo przecież nie będziemy mieć dzieci haha no i widzisz jak to życie jest przewrotne A tu będzie drugi syn i oprócz krzesełka do karmienia którego nie zdążyłam sprzedać na szczęście muszę kupić zupełnie wszystko
P.s gdyby ktoś znał potrzebująca mamę w trudnej sytuacji to wózek po moich dzieciach w stanie dobrym firmy tako model laret mogę oddać za darmo mam gondole spacerowka i nosidlo kolor morski niebieski wszystko jest wybrane wystarczy założyć złożyć i używać. Wiadomo nosi normalne ślady uzytkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:41
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:Lubię czekoladę
No Nie ukrywam że z mężem nie planowaliśmy dzieci teraz przez kilka lat chcieliśmy się skupić na budowie domu i doszliśmy do wniosku że jeśli chcieliśmy mieć 3 dzieci to.teraz jest najlepszy czas bo mamy 2 latka w domu i człowiek jest na świeżo i zaszłam w 1 cyklu starań hehe
Ale minusem było to że w maju sprzedałam wszystkie niemowlęce rzeczy po synku no bo przecież nie będziemy mieć dzieci haha no i widzisz jak to życie jest przewrotne A tu będzie drugi syn i oprócz krzesełka do karmienia którego nie zdążyłam sprzedać na szczęście muszę kupić zupełnie wszystko
P.s gdyby ktoś znał potrzebująca mamę w trudnej sytuacji to wózek po moich dzieciach w stanie dobrym firmy tako model laret mogę oddać za darmo mam gondole spacerowka i nosidlo kolor morski niebieski wszystko jest wybrane wystarczy założyć złożyć i używać. Wiadomo nosi normalne ślady uzytkowaniaSuper! Na prawdę
Będzie pełna chata
Mi się marzy trójka dzieci
Ale jak o pierwsze się staraliśmy 3 lata i udało się po 3 in vitro to mogę się nie wyrobić
-
nick nieaktualnySamari ja dostałam dwa wózki od rodziny i jeden oddaję na szlachetną paczkę
poszukaj w listach, rodziny podają czego potrzebują, mi jako pierwsza wpadła rodzina która własnie wózka potrzebowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:48
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ja zamierzam zrobić tak samo
. Nad wózkiem nadal myślę jaki kupić czy żeby siedziska były obok siebie czy jeden za drugim , w grę wchodzi tylko rok po roku lub taki a'la bliźniaczy żeby miał po jednej stronie gondolę a po drugiej spacerówkę , a na prawdę niby nic a ciężko taki znaleźć nawet na OLX używany .
Jestem dobrej myśli
-
No my chcieliśmy mieć właśnie taka pełna chatemyśleliśmy o większym gronie ale cesarki pokrzyzowaly nam plany mam limit 3 dzieci ale dobrze że w ogóle mogę je mieć i mogę się cieszyć tylko.
Napewno nie było tobie łatwo ale bądź dobrej myśli że może do kolejnych dzieci nie będzie potrzeba już iv czy zawsze to jest jak jedno to każde ?? Bo ja się absolutnie na tym nie znam A nie chce nikogo urazic niewiedza