Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Ja wam powiem że kiedyś byłam fanką telenoweli brazylijskich , argentyńskich A teraz nigdzie nic fajnego nie leci A obejrzała bym sobie w ramach siedzenia w domu
Dzień dobry tak w ogóle -
Dziewczyny, ja dziś na obiad robię naleśniki. Wiem, że to najprostsza rzecz na świecie ale dla mnie czarna magia.. jakkolwiek źle to nie brzmi. Zawsze mój narzeczony robi naleśniki, bo ja nigdy nie lubiłam tego robić a później już się odzwyczailam a teraz to już chyba nie umiem
oby mi nie wyszły grubasy
-
Hej z rana popedzilam do szpitala.
Odebralam wyniki Pappa.
Ryzyko postawowe:
Trisomia 21- 1:252
Trisomia 18 -1:630
Trisomia 13 - 1:1971
Ryzyko skorygowane:
T21 - 1:5044
T18 - 1: 12592
T13- <1: 20000
Mam rozumiec ze patrzy sie na ten wynik skorygowany tak?
Wolne bhcg 22.70 IU/l odpowiada 0.817 MoM
Pappa 5.220 IU/l odpowiada 1.426 MoM
Wg usg ciaza starszao 2 dni. Lozysko przednie nisko (czyli jak sie nic nie zmieni to.pewna cesarka)
NT 1.7 mm (widocznie zle zrozumialam doktora i uslyszalam 0.7)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:57
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Lubie Czekolade - dla mnie tez nalesniki to jest koszmar, a tak lubie je jesc
Wiecznie mi wychodza za grube, za cienkie, przyklejaja sie albo rozlatuja.. Przy tym nie lubie sie babrac w mace bo potem cala kuchnia jest upierniczona.Do nalesnikow to trzeba miec dobra patelnie przede wszystkim : )
Odswiezalam niedawno wszystkie odcinki Buffy, mialam maraton na miesiacAle lubie
I Zbuntowanego Aniola tez bym obejrzala (jest gdzies w necie to ogladniecia?)!A telenoweli zadnej nie widzialam chyba z 10 lat jak nie wiecej..
Didi chirurdzy byli fajni ale do pewnego momentu, juz tam nie wiem ktory sezon, ale wszyscy zaczeli umierac po kolei i wkurzylo mnie to.didi123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pantera, wydaje mi się że dopiero kiedy ryzyko wyjdzie większe niż 1:300 to kierują na amniopunkcje. A i tak wtedy Zwykle wychodzi dobrze! Nie stresuj się niepotrzebnie.
Można zrobić dodatkowo badania genetyczne. Wprawdzie b drogie ale dla spokoju może warto. Ja zrobiłam sanco, dawne nifty z powodu wieku i mam spokojną głowę. Daj znać co lekarz powiedział. Trzymaj sie -
Chusy wrote:Lubie Czekolade - dla mnie tez nalesniki to jest koszmar, a tak lubie je jesc
Wiecznie mi wychodza za grube, za cienkie, przyklejaja sie albo rozlatuja.. Przy tym nie lubie sie babrac w mace bo potem cala kuchnia jest upierniczona.Do nalesnikow to trzeba miec dobra patelnie przede wszystkim : )
Odswiezalam niedawno wszystkie odcinki Buffy, mialam maraton na miesiacAle lubie
I Zbuntowanego Aniola tez bym obejrzala (jest gdzies w necie to ogladniecia?)!A telenoweli zadnej nie widzialam chyba z 10 lat jak nie wiecej..
Didi chirurdzy byli fajni ale do pewnego momentu, juz tam nie wiem ktory sezon, ale wszyscy zaczeli umierac po kolei i wkurzylo mnie to.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Chusy wrote:Didi chirurdzy byli fajni ale do pewnego momentu, juz tam nie wiem ktory sezon, ale wszyscy zaczeli umierac po kolei i wkurzylo mnie to.
Serio? Ja wcześniej przez pracę itd. tylko pierwszy sezon oglądałam, bo wieczny brak czasu.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
iwwk
Białko PAPPA wyszło chyba 0,495 MoM, wolne BetaHCG w porządku.
Osjanka
Czeksm właśnie ma wynik Panoramy, jeszcze 3 dni do wyniku. Zdaję sobie sprawę, że Panorama będzie wiarygodna i nie ma sensu panikować, jednak ta świadomosć, że musi byc jakis powód, w dodatku nieznany, dla którego białko PAPPA wyszło zaniżone - mnie trochę jednak martwi. Przecież wiele jest przypadków, ze wady nie są wykrywane na usg w 12tc a dopiero po 20tc... -
nick nieaktualnyOoo oglądałam "Pakt" i faktycznie wciąga. Też bardzo z polskich seriali spoko jest "Wataha" i piękne bieszczadzkie podkarpackie widoki, takemniczy klimacik... I "Belfer"! I ostatnio "Ślepnąc od swiateł" mnie dość porwało. Wszystko polskie - zupełnie odmieniają oblicze polskich seriali
Na a tak w ogóle to jak wyjdzie ostatni sezon "Gry o tron" to my się zaczniemy "wysypywać" z porodamiPatkaPP lubi tę wiadomość
-
Chusy wrote:Didi o kurcze to przepraszam za spojler
Przeżyję
Zjadłam jogurt i myślę, co tu sobie zrobić czy parówki z musztardą czy tosta z ketchupem
Przez wymioty jestem 200 gram na plusie i wczoraj był temat na wizycie na tapecie, ale wyglądam jakbym tak 5-8 kg na plusie była. Chyba tłuszcz z tyłka i nóg poszedł mi w brzuch i biustMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Syska2202 wrote:No więc Samari nie masz się o co czepiac. Szukasz dziury w całym
kto będzie coś chciał usunąć jakieś dane niech się kontaktuje z KarmeLove lub że mna. No właśnie samari nie każda siedzi a Tobie by się chyba przydało odpoxzac od internetow
Dziewczyny proszę o usunięcie mojego nicka obok nazwiska. Resztę hestem w stanie usunąć sama, ale tego nie.