Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj na fb znalazła się informacja o otworzeniu grupy, każdy kto chciał się usunąć bądź chciał usunąć treści jakie publikował miał na to czas. Grupa została otworzono po uzyskaniu większej ilości głosów na tak w ankiecie, która była już utworzona bardzo dawno temu. Grupa jest w dalszym ciągu zamknięta, żadna osoba która nie należy do grupy nie może przeczytać udostepnionych tam treści oraz sprawdzić kto jest ich członkiem.
Zanim odejdziecie z grupy usuncie treści, udostępniane przez was, których nie chcecie pokazywać nowym użytkownikom grupy.
Odchodzę w pokoju, każdy o wszystkim był poinformowany, bez uszczypliwosci dziewczyny, pozdrawiam, pa
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySyska2202 wrote:Samaria weź skończ robisz się żenująca
usunęłam cię z grupy na fcb bo nawet tam zaczynasz rządzić . Zdjęcia Twoje usunę spokojnie
Żenująca to ty może jesteś. Nie ma tam żadnych moich zdjęć . Bo poprosiłam o usunięcie komentarza na prośbę naszej grupowiczki A to że wy razem z Patrycja macie problem to nie moja wina
Nie będę się wdawać więcej w żadne dyskusje ANI z Tobą ani z nią i nie życzę sobie już żadnych więcej komentarzy w moja stronę. -
Karmelove, Proszę usuń moje komentarze z fb, dobrze wiesz, że jak nie należę do grupy to nie mogę tego zrobić osobiście, ewentualnie proszę mnie dodać spowrotem, usunę komentarze i znowu wyjdę z grupy. Celowo napisałam wyjaśnienie dlaczego odchodze, nie chciałam, żeby przypadkowi ludzie widzieli moje wpisy i zdjęcia i w tym komentarzu była też prośbą, że po otwarciu grupy proszę go usunąć. Wszystkie inne myślałam, że usunęłam, jednak Samari napisała mi, że o jednym zapomniałam, więc rowniez proszę o usunięcie go. Chyba nie jesteśmy w przedszkolu i możecie uszanować moja prośbę.
PS nie było informacji o tym abyśmy usunęli swoje wpisy, ktos mógł nie wiedzieć, że np opuszczając grupe nie kasuja się jego posty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 22:16
-
nick nieaktualnyPuszek
Dokładnie na twoja prośbę napisałam komentarz o usunięcie twoich ale szkoda czasu na takie żałosne dyskusjenasz wątek tutaj ma być przyjemny A informacja była.zamieszczona żeby każdy był poinformowany jak to wygląda i w moim odczuciu temat fejsbukow jest skończony
puszek369 lubi tę wiadomość
-
Syska nie rozumiem co bylo zenujace, Samari napisala dla informacji, ze grupa na fb zostala otwarta i tyle. Po co sie atakowac, siedzicie na fb to siedzcie, nie wchodzicie w ten watek prawie w ogole a jak juz to po to zeby sie poskarzyc jakie straszne rzeczy sie tu dzieja. Ja sie tu czuje dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.
puszek369, iwwk, Samari, Ciasteczko777, ago91 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy z mężem w kinie na planeta singli 2
polecam uśmialismy się
był poruszony temat eko porodów i jedzenia łożyska po porodzie, pewnie wydaje się to obrzydliwe, ale powiem Wam niektórzy się na to decyduja, albo na porod lotosowy czyli nie odcina się pepowiny, łożysko moczy się w ziołach i czeka się, aż to odpadnie. Ja nie jestem fanem takich rzeczy, ale ciekawa jestem Waszych opinii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 22:31
-
Chusy wrote:Puszek tak z innej beczki bo cie mialam wczesniej pytac, wiem ze czytasz Cassandre Clare i tez czekasz na Queen of Air and Darkness, powiedz bedziesz kupowac ksiazke czy polujesz na e booka?
zwłaszcza, że mamy też kolekcje gier planszowych, a mieszkanie do dużych nie należy
-
Dokladnie, glownie czekam co bedzie z parabatai
A tam jak nastolatka, ona akurat te ksiazki pisze w taki sposob ze nie czuje sie jakbym calkiem zidiociala. Klasyfikuja jej ksiazki do fantastyki mlodziezowej ale wg mnie pisze na zupelnie innym poziomie niz reszta ksiazek w tym gatunku. Po przeczytaniu "Darow Aniola" itd, szukalam czegos podobnego bo mialam niedosyt i jak zobaczylam jezyk, styl i fabule innych ksiazek "youth fantasy" to jakbym pieprznela glowa w klawiature to by mi lepiej wyszlo.
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Byliśmy z mężem w kinie na planeta singli 2
polecam uśmialismy się
był poruszony temat eko porodów i jedzenia łożyska po porodzie, pewnie wydaje się to obrzydliwe, ale powiem Wam niektórzy się na to decyduja, albo na porod lotosowy czyli nie odcina się pepowiny, łożysko moczy się w ziołach i czeka się, aż to odpadnie. Ja nie jestem fanem takich rzeczy, ale ciekawa jestem Waszych opinii
Ja ani nie jestem fanem takich rzeczy ani nie chciała bym tego widziećale jak.mtos lubi krem z łożyska
-
Teraz doczytalam co napisalas w tym poscie jak Samari zacytowala. No nie wiem jak dla mnie to niezly hardcore zeby jesc lozysko, albo robic z nim cokolwiek na dobra sprawe. Wrzucam te osoby do jednego worka z "anty - szczepieniami" oraz "ziemia jest plaska a wszystko to spisek NASA"
No i z punktu widzenia medycznego to tez jest paranoja ze nie odcinaja dziecku pepowiny i lezy w poblizu ogromnego siedliska zarazkow i zgnilizny. Scena jak z horroru poprostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 23:06
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem że o cyckach ostatnio było ale czy was bolą piersi ?? Bo kurde dziś to jest dramat sutkow nawet dotknąć nie idzie A po bokach twarde jak arbuz. Nieeeeee mną nadzieję że w tej ciąży nie będzie tak samo i po.20 tygodniu nie zacznie mi się laktacja bo oszaleje jak będę musiała chodzić wkładkami aż do porodu
-
A nie, u mnie cycki zawsze w normie! Troche napompowane sa i tyle.. Tobie juz w ciazy leci?
Ja pamietam jaki szok mialam po porodzie, bo sie spodziewalam ze nie bede miec mleka zupelnie a tu sie obudzilam jak cholerna Kleopatra w mleku skapana.