X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj na fb znalazła się informacja o otworzeniu grupy, każdy kto chciał się usunąć bądź chciał usunąć treści jakie publikował miał na to czas. Grupa została otworzono po uzyskaniu większej ilości głosów na tak w ankiecie, która była już utworzona bardzo dawno temu. Grupa jest w dalszym ciągu zamknięta, żadna osoba która nie należy do grupy nie może przeczytać udostepnionych tam treści oraz sprawdzić kto jest ich członkiem.

Zanim odejdziecie z grupy usuncie treści, udostępniane przez was, których nie chcecie pokazywać nowym użytkownikom grupy.

Odchodzę w pokoju, każdy o wszystkim był poinformowany, bez uszczypliwosci dziewczyny, pozdrawiam, pa

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informacja była.odzewu nie było żadnego niemniej jednak wszystkie posty dotyczące belly A już tymbardziej lista ludzi powinna bezsprzecznie zostać usunieta. Poinformowałam dziewczyny bo nie każda siedzi na fejsie 24h/7

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska2202 wrote:
    Samaria weź skończ robisz się żenująca ;-) usunęłam cię z grupy na fcb bo nawet tam zaczynasz rządzić . Zdjęcia Twoje usunę spokojnie

Żenująca to ty może jesteś. Nie ma tam żadnych moich zdjęć . Bo poprosiłam o usunięcie komentarza na prośbę naszej grupowiczki A to że wy razem z Patrycja macie problem to nie moja wina
    Nie będę się wdawać więcej w żadne dyskusje ANI z Tobą ani z nią i nie życzę sobie już żadnych więcej komentarzy w moja stronę.

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelove, Proszę usuń moje komentarze z fb, dobrze wiesz, że jak nie należę do grupy to nie mogę tego zrobić osobiście, ewentualnie proszę mnie dodać spowrotem, usunę komentarze i znowu wyjdę z grupy. Celowo napisałam wyjaśnienie dlaczego odchodze, nie chciałam, żeby przypadkowi ludzie widzieli moje wpisy i zdjęcia i w tym komentarzu była też prośbą, że po otwarciu grupy proszę go usunąć. Wszystkie inne myślałam, że usunęłam, jednak Samari napisała mi, że o jednym zapomniałam, więc rowniez proszę o usunięcie go. Chyba nie jesteśmy w przedszkolu i możecie uszanować moja prośbę.
    PS nie było informacji o tym abyśmy usunęli swoje wpisy, ktos mógł nie wiedzieć, że np opuszczając grupe nie kasuja się jego posty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 22:16

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc Samari nie masz się o co czepiac. Szukasz dziury w całym ;-) kto będzie coś chciał usunąć jakieś dane niech się kontaktuje z KarmeLove lub że mna. No właśnie samari nie każda siedzi a Tobie by się chyba przydało odpoxzac od internetow ;-)

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Syska proszę też Ciebie o usunięcie tych komentarzy, obojętnie kto, byle ich nie było. Wyjaśnienie jest wyżej w poście, dlaczego ich nie udzielam.

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok tak zrobię ;-)

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek

Dokładnie na twoja prośbę napisałam komentarz o usunięcie twoich ale szkoda czasu na takie żałosne dyskusje ;) nasz wątek tutaj ma być przyjemny A informacja była.zamieszczona żeby każdy był poinformowany jak to wygląda i w moim odczuciu temat fejsbukow jest skończony ;)

puszek369 lubi tę wiadomość

• Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska nie rozumiem co bylo zenujace, Samari napisala dla informacji, ze grupa na fb zostala otwarta i tyle. Po co sie atakowac, siedzicie na fb to siedzcie, nie wchodzicie w ten watek prawie w ogole a jak juz to po to zeby sie poskarzyc jakie straszne rzeczy sie tu dzieja. Ja sie tu czuje dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.

puszek369, iwwk, Samari, Ciasteczko777, ago91 lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy z mężem w kinie na planeta singli 2 :) polecam uśmialismy się :) był poruszony temat eko porodów i jedzenia łożyska po porodzie, pewnie wydaje się to obrzydliwe, ale powiem Wam niektórzy się na to decyduja, albo na porod lotosowy czyli nie odcina się pepowiny, łożysko moczy się w ziołach i czeka się, aż to odpadnie. Ja nie jestem fanem takich rzeczy, ale ciekawa jestem Waszych opinii :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 22:31

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek tak z innej beczki bo cie mialam wczesniej pytac, wiem ze czytasz Cassandre Clare i tez czekasz na Queen of Air and Darkness, powiedz bedziesz kupowac ksiazke czy polujesz na e booka?

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Puszek tak z innej beczki bo cie mialam wczesniej pytac, wiem ze czytasz Cassandre Clare i tez czekasz na Queen of Air and Darkness, powiedz bedziesz kupowac ksiazke czy polujesz na e booka?
    Ebook, już przyzwyczaiłam się do wersji elektronicznej, po za tym moja biblioteczka nie ma już miejsca :) zwłaszcza, że mamy też kolekcje gier planszowych, a mieszkanie do dużych nie należy :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez :P Nie moge sie doczekac! Jeszcze 2 tyg :D <3

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawa jestem jak rozwiaze wątek z parabatai :) od razu czuje się jak nastolatka czytajac takie książki :d

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie, glownie czekam co bedzie z parabatai :P A tam jak nastolatka, ona akurat te ksiazki pisze w taki sposob ze nie czuje sie jakbym calkiem zidiociala. Klasyfikuja jej ksiazki do fantastyki mlodziezowej ale wg mnie pisze na zupelnie innym poziomie niz reszta ksiazek w tym gatunku. Po przeczytaniu "Darow Aniola" itd, szukalam czegos podobnego bo mialam niedosyt i jak zobaczylam jezyk, styl i fabule innych ksiazek "youth fantasy" to jakbym pieprznela glowa w klawiature to by mi lepiej wyszlo.

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Byliśmy z mężem w kinie na planeta singli 2 :) polecam uśmialismy się :) był poruszony temat eko porodów i jedzenia łożyska po porodzie, pewnie wydaje się to obrzydliwe, ale powiem Wam niektórzy się na to decyduja, albo na porod lotosowy czyli nie odcina się pepowiny, łożysko moczy się w ziołach i czeka się, aż to odpadnie. Ja nie jestem fanem takich rzeczy, ale ciekawa jestem Waszych opinii :)

Ja ani nie jestem fanem takich rzeczy ani nie chciała bym tego widzieć :) ale jak.mtos lubi krem z łożyska :D

• Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz doczytalam co napisalas w tym poscie jak Samari zacytowala. No nie wiem jak dla mnie to niezly hardcore zeby jesc lozysko, albo robic z nim cokolwiek na dobra sprawe. Wrzucam te osoby do jednego worka z "anty - szczepieniami" oraz "ziemia jest plaska a wszystko to spisek NASA" ;D

No i z punktu widzenia medycznego to tez jest paranoja ze nie odcinaja dziecku pepowiny i lezy w poblizu ogromnego siedliska zarazkow i zgnilizny. Scena jak z horroru poprostu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 23:06

Oleander lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że o cyckach ostatnio było ale czy was bolą piersi ?? Bo kurde dziś to jest dramat sutkow nawet dotknąć nie idzie A po bokach twarde jak arbuz. Nieeeeee mną nadzieję że w tej ciąży nie będzie tak samo i po.20 tygodniu nie zacznie mi się laktacja bo oszaleje jak będę musiała chodzić wkładkami aż do porodu

• Chusy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie, u mnie cycki zawsze w normie! Troche napompowane sa i tyle.. Tobie juz w ciazy leci? :P Ja pamietam jaki szok mialam po porodzie, bo sie spodziewalam ze nie bede miec mleka zupelnie a tu sie obudzilam jak cholerna Kleopatra w mleku skapana.

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ