Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari wrote:A co dziewczyny sądzicie na temat zielonej herbaty ?? Bo słyszałam nie raz że w ciąży jest zakazana ale czy to faktycznie prawda ?
Tak jest zakazana, ze względu na silny przeciwutleniacz, który hamuje przyswajanie kwasy foliowego, dodatkowo wypłukuje żelazo. Lepsza jest kawa i zwykła herbata.Samari lubi tę wiadomość
-
Samari powiem ci ze cos tam slyszalam o zielonej herbacie ale nie ze nie mozna tylko ze nie w duzych ilosciach, ale juz kompletnie nie pamietam z jakiego powodu.
Iwwk - z ta natka pietruszki to akurat nie tragedia bo pisza tylko ze wyplukuja witaminy ale nie sadze zeby to byl jakis witaminowy pogromca, pewnie musialabys jesc codziennie garsciami. Jak troche doprawisz zupe albo salatke to watpie zeby cos sie stalo'
A propos herbatek to mnie naszlo na earl greya dzisiaj, wlasnie sie nim racze : >Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 20:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Chusy earl grey z mlekiem to moje uzależnienie, co roku na jesień piję litrami
Ooo kochana przyznam Ci szczerze z epolaczenie ciekawe zwykła herbatę z mlekiem to lubiłam pić ale greya nie próbowałam. Pamiętam jak za dzieciaka tata mówił nie pij bawarki bo mleko w cyckach dostaniesz hahaha -
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny przesadzacie trochę, przecież forum jest dla wszystkich.
Nie powinna istnieć tylko jedna słuszna idea na jakikolwiek temat tylko warto dyskutować, wymieniać się wiedzą, bez sensu na siebie naskakiwać pomimo hormonówaktyde85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPantera wrote:Oj dziewczyny przesadzacie trochę, przecież forum jest dla wszystkich.
Nie powinna istnieć tylko jedna słuszna idea na jakikolwiek temat tylko warto dyskutować, wymieniać się wiedzą, bez sensu na siebie naskakiwać pomimo hormonów
Masz rację
Natomiast uważam że po ta są wątki tematyczne czy miesięczne żeby zgromadzić odbiorców zainteresowanych tych tematem i pisać w jakimś określonym gronie. A wpadanie z czapy i gadanie na nasz temat jest mega slabe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny