Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaryJane wrote:Oleśka, ale myśmy już w ogole zapomniały, że kiedyś była jakaś nieprzyjemna sytuacja
kto chciał już sobie poszedł stąd, jest miło i przyjemnieee
a tak całkiem poza tematem, ktoś z Was dziewczyny rodzić będzie na śląsku?wiem, że dużo czasu jeszcze ale tak pytam bo dziś wreszcie się dowiedziałam, w jakim szpitalu mój lekarz pracuje haha
O Żorach wspomnianych przez kogoś słyszałam dobre opinie, tylko nie wiem jak z dostępnością ZZO.
A gdzie Twoj lekarz pracuje? -
nick nieaktualny
-
Samari na lovi można coś wygrać, ale chyba dużo zabawy, żeby coś dostać, ja ogólnie mam pecha w czymś takim.
Dzisiaj pani w subwayu dala mi dwa gratisy do kanapki napój i gumę za ładny uśmiech, więc od razu dzień lepszyOleander, iwwk, Samari, Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho nieraz na stronkach sa konkursy, albo rozdaja darmowe probki produktow jak podasz maila i dane, albo zasubskrybujesz czy tam polubisz na fejsie. Sa takie strony w ktorych wyswietla wam wszystkie aktualne konkursu z roznych firm, jak pogrzebie zaraz to znajde. Kiedys sie bawilam chyba z miesiac, wysylalam na wszystkie mozliwe konkursu ale nihuhu, nic nie wygralam.
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko jak napiszesz się na enfamil, bebilon i bebiko to dostaniesz paczki powitalne dla malucha z bebiko jest termofor z pestek wiśni, bebilon taka mała szmatke daje z metkami i karty kontrastowe, enfamil naklejki do zdjęć na brzuch lub dla dziecka. Hipp daje naklejkę do auta. Potem jakieś bobovity kaszki wysyłają itp.
Ja u nas też korzystam z odbioru osobistego w pkt z Gemini:)Samari, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo termofor z pestek wisni to jest cos co mega polecam. Dla mnoe must have na liście, bardziej niż monitor oddechu
Jak niemowlaka boli brzuszek, ma kolke itp to przykłada sie lekko podgrzane. U mojego dziecka to mega pomagało i dawało nam wiecej spokoju i snuw smyku dwadzieścia pare pln kosztuje
Ciasteczko777, Oleander lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Proszę uprzejmie
.
O jej jak pomyślę o świątecznym jedzeniu to chyba wezmę jakieś pojemniki i do domu zabiorę, moja siostra dużo zrobi jedzenia , a jak kiedyś u babci byłam to co i rusz pod nos dawała myślałam że pełknę z przejedzenia .
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Był już u was Mikołaj? U nas był. Młoda 1:20 w nocy wpadła uradowana do sypialni że dostała prezenty.
Radość w oczach dziecka bezcenna nawet w środku nocy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:22
cookiemonster, puszek369, iwwk, Milka1991, Oleander, Alicja-33, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
My sobie nie robimy prezentów, oboje z mężem mamy siostrzeńcow, chrześniakow, wiec w sumie jest 7 dzieci do obdarowania haha
A ja wczoraj wieczorem czułam się koszmarnie, brzuch mnie bolał okropnie, o północy niesamowite jakieś rwanie w dole mnie obudziło i jeszcze się jelita odezwały, prawie na zawał zeszłam ze znowu niedroznosc, na szczęście zasnęłam i dziś jest ok. Podbrzusze ciągle pobolewa, kłuje coś tam ale może po prostu dziecko ma etap jakiegoś szybszego wzrostu teraz, gdzieś uciska i dlatego boli, bo to głównie jak leżę, Jak chodzę jest w porządku. Jak do niedzieli wieczora nie minie skoczę jeszcze na nasza izbę przyjec chociaż wczoraj przecież lekarz mnie sprawdzał. Eh, ciągle coś. Wesołych Mikołajek dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas na Mikołaja daje się tylko dzieciom słodycze A "grubsze" prezenty pod choinkę typu zabawki upominki dla siebie itd.
Ja dziś o dziwo cała noc spałam i nawet się wyspałam teraz muszę się ubierać bo córkę do przedszkola zawieźć mają dziś Mikołaja -
nick nieaktualny