X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Oleśka, ale myśmy już w ogole zapomniały, że kiedyś była jakaś nieprzyjemna sytuacja :D kto chciał już sobie poszedł stąd, jest miło i przyjemnieee :D

a tak całkiem poza tematem, ktoś z Was dziewczyny rodzić będzie na śląsku? :D wiem, że dużo czasu jeszcze ale tak pytam bo dziś wreszcie się dowiedziałam, w jakim szpitalu mój lekarz pracuje haha :D
    Rodziłam w Wojewódzkim w Bielsku, teraz planuję w Mysłowicach.
    O Żorach wspomnianych przez kogoś słyszałam dobre opinie, tylko nie wiem jak z dostępnością ZZO.
    A gdzie Twoj lekarz pracuje?

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

W jakich programach jesteście zarejestrowane na darmowe próbki ???

Ja mam.sprawdzone bebiprogram enfamama hipp bebiko niebieskie pudełko bobovita. I co jeszcze mamy fajnego ??

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz pracuje w kolejowym w Katowicach. Z wyglądu to raczej kiepska tam ale ma znakomite opinię na necie jeśli chodzi o opiekę zarówno lekarzy, Jak i położnych i pielęgniarek

cookiemonster lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj darmowa dostawa na Apteka Gemini, właśnie zobaczyłam i już zdążyłam prenatal duo zamówić, w dobrej cenie jest :D Może jeszcze coś zdążycie kupić.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari na lovi można coś wygrać, ale chyba dużo zabawy, żeby coś dostać, ja ogólnie mam pecha w czymś takim.
    Dzisiaj pani w subwayu dala mi dwa gratisy do kanapki napój i gumę za ładny uśmiech, więc od razu dzień lepszy :D

Oleander, iwwk, Samari, Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam odbior 2 km od domu ;) więc zawsze gratis.
    Herba z mlekiem - musze spróbować ;)
    Jakie programy i darmowe próbki !????? Nie znam tematu :D

• Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho nieraz na stronkach sa konkursy, albo rozdaja darmowe probki produktow jak podasz maila i dane, albo zasubskrybujesz czy tam polubisz na fejsie. Sa takie strony w ktorych wyswietla wam wszystkie aktualne konkursu z roznych firm, jak pogrzebie zaraz to znajde. Kiedys sie bawilam chyba z miesiac, wysylalam na wszystkie mozliwe konkursu ale nihuhu, nic nie wygralam.

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko jak napiszesz się na enfamil, bebilon i bebiko to dostaniesz paczki powitalne dla malucha z bebiko jest termofor z pestek wiśni, bebilon taka mała szmatke daje z metkami i karty kontrastowe, enfamil naklejki do zdjęć na brzuch lub dla dziecka. Hipp daje naklejkę do auta. Potem jakieś bobovity kaszki wysyłają itp.
    Ja u nas też korzystam z odbioru osobistego w pkt z Gemini:)

Samari, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://atrakcyjnekonkursy.pl/najnowsze-konkursy-Konkursy-dla-kobiet,6,1,1

Tutaj na tej stronce jest rozpiska wiekszosci konkursow dostepnych teraz w necie. Moze znowu sie pobawie.

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy

Dzięki za linka.jutro obadam co i jak może.cow wygram chociaż ja to szczęścia nie mam haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, dziękuje Dziewczyny ❤️ :) popatrzę i może spróbuje ;)

• Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.konkursowemamy.pl/

Odsylam tutaj, wszystkie "mamuskowe" konkursu w internetach : )

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo termofor z pestek wisni to jest cos co mega polecam. Dla mnoe must have na liście, bardziej niż monitor oddechu :D

Jak niemowlaka boli brzuszek, ma kolke itp to przykłada sie lekko podgrzane. U mojego dziecka to mega pomagało i dawało nam wiecej spokoju i snu ;) w smyku dwadzieścia pare pln kosztuje :)

Ciasteczko777, Oleander lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Proszę uprzejmie ;-) .

O jej jak pomyślę o świątecznym jedzeniu to chyba wezmę jakieś pojemniki i do domu zabiorę :-P , moja siostra dużo zrobi jedzenia , a jak kiedyś u babci byłam to co i rusz pod nos dawała myślałam że pełknę z przejedzenia .
    Jak dobrze pamiętam to Ty mieszkasz niedaleko mnie ? Wybrałaś szpital ? Ja jednak zostaje narazie w Dęblinie i chce rodzić w Kozienicach :)

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był już u was Mikołaj? U nas był. Młoda 1:20 w nocy wpadła uradowana do sypialni że dostała prezenty.
    Radość w oczach dziecka bezcenna nawet w środku nocy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:22

cookiemonster, puszek369, iwwk, Milka1991, Oleander, Alicja-33, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mężowi zdążyłam do szuflady wcisnąć prezent zanim do niej zaglądnął :D A zaspało mi się trochę :D Potem powiedział, że Mikołaja będziemy popołudniu rozpakowywać :D Dobrze, że mam dzisiaj lekarza to bardziej tym żyję niż prezentami haha :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie nie robimy prezentów, oboje z mężem mamy siostrzeńcow, chrześniakow, wiec w sumie jest 7 dzieci do obdarowania haha

A ja wczoraj wieczorem czułam się koszmarnie, brzuch mnie bolał okropnie, o północy niesamowite jakieś rwanie w dole mnie obudziło i jeszcze się jelita odezwały, prawie na zawał zeszłam ze znowu niedroznosc, na szczęście zasnęłam i dziś jest ok. Podbrzusze ciągle pobolewa, kłuje coś tam ale może po prostu dziecko ma etap jakiegoś szybszego wzrostu teraz, gdzieś uciska i dlatego boli, bo to głównie jak leżę, Jak chodzę jest w porządku. Jak do niedzieli wieczora nie minie skoczę jeszcze na nasza izbę przyjec chociaż wczoraj przecież lekarz mnie sprawdzał. Eh, ciągle coś. Wesołych Mikołajek dziewczyny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:46

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane oby Ci szybciutko przeszło! <3

Z mężem prezenty daliśmy sobie już 1 grudnia bo były to między innymi kalendarze adwentowe :D a dzisiaj skoczę z paczuszkami do dzieci rodzeństwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na Mikołaja daje się tylko dzieciom słodycze A "grubsze" prezenty pod choinkę typu zabawki upominki dla siebie itd. ;)

Ja dziś o dziwo cała noc spałam i nawet się wyspałam teraz muszę się ubierać bo córkę do przedszkola zawieźć mają dziś Mikołaja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś by robił zakupy podsylam linka do sprawdzonego sprzedawcy z dużym asortymentem :)

https://allegro.pl/uzytkownik/Swiat____Dziecka?fbclid=IwAR2hIoq16jm1A_CtDSFR0pxpJLGSVIPhK3370clumBCnt6xZ9Qgbkr4uG0A&order=m

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ