X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Oleśka, ale myśmy już w ogole zapomniały, że kiedyś była jakaś nieprzyjemna sytuacja :D kto chciał już sobie poszedł stąd, jest miło i przyjemnieee :D

a tak całkiem poza tematem, ktoś z Was dziewczyny rodzić będzie na śląsku? :D wiem, że dużo czasu jeszcze ale tak pytam bo dziś wreszcie się dowiedziałam, w jakim szpitalu mój lekarz pracuje haha :D
    Rodziłam w Wojewódzkim w Bielsku, teraz planuję w Mysłowicach.
    O Żorach wspomnianych przez kogoś słyszałam dobre opinie, tylko nie wiem jak z dostępnością ZZO.
    A gdzie Twoj lekarz pracuje?

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

W jakich programach jesteście zarejestrowane na darmowe próbki ???

Ja mam.sprawdzone bebiprogram enfamama hipp bebiko niebieskie pudełko bobovita. I co jeszcze mamy fajnego ??

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz pracuje w kolejowym w Katowicach. Z wyglądu to raczej kiepska tam ale ma znakomite opinię na necie jeśli chodzi o opiekę zarówno lekarzy, Jak i położnych i pielęgniarek

cookiemonster lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj darmowa dostawa na Apteka Gemini, właśnie zobaczyłam i już zdążyłam prenatal duo zamówić, w dobrej cenie jest :D Może jeszcze coś zdążycie kupić.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari na lovi można coś wygrać, ale chyba dużo zabawy, żeby coś dostać, ja ogólnie mam pecha w czymś takim.
    Dzisiaj pani w subwayu dala mi dwa gratisy do kanapki napój i gumę za ładny uśmiech, więc od razu dzień lepszy :D

Oleander, iwwk, Samari, Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam odbior 2 km od domu ;) więc zawsze gratis.
    Herba z mlekiem - musze spróbować ;)
    Jakie programy i darmowe próbki !????? Nie znam tematu :D

• Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho nieraz na stronkach sa konkursy, albo rozdaja darmowe probki produktow jak podasz maila i dane, albo zasubskrybujesz czy tam polubisz na fejsie. Sa takie strony w ktorych wyswietla wam wszystkie aktualne konkursu z roznych firm, jak pogrzebie zaraz to znajde. Kiedys sie bawilam chyba z miesiac, wysylalam na wszystkie mozliwe konkursu ale nihuhu, nic nie wygralam.

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko jak napiszesz się na enfamil, bebilon i bebiko to dostaniesz paczki powitalne dla malucha z bebiko jest termofor z pestek wiśni, bebilon taka mała szmatke daje z metkami i karty kontrastowe, enfamil naklejki do zdjęć na brzuch lub dla dziecka. Hipp daje naklejkę do auta. Potem jakieś bobovity kaszki wysyłają itp.
    Ja u nas też korzystam z odbioru osobistego w pkt z Gemini:)

Samari, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://atrakcyjnekonkursy.pl/najnowsze-konkursy-Konkursy-dla-kobiet,6,1,1

Tutaj na tej stronce jest rozpiska wiekszosci konkursow dostepnych teraz w necie. Moze znowu sie pobawie.

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy

Dzięki za linka.jutro obadam co i jak może.cow wygram chociaż ja to szczęścia nie mam haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, dziękuje Dziewczyny ❤️ :) popatrzę i może spróbuje ;)

• Chusy Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.konkursowemamy.pl/

Odsylam tutaj, wszystkie "mamuskowe" konkursu w internetach : )

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo termofor z pestek wisni to jest cos co mega polecam. Dla mnoe must have na liście, bardziej niż monitor oddechu :D

Jak niemowlaka boli brzuszek, ma kolke itp to przykłada sie lekko podgrzane. U mojego dziecka to mega pomagało i dawało nam wiecej spokoju i snu ;) w smyku dwadzieścia pare pln kosztuje :)

Ciasteczko777, Oleander lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Proszę uprzejmie ;-) .

O jej jak pomyślę o świątecznym jedzeniu to chyba wezmę jakieś pojemniki i do domu zabiorę :-P , moja siostra dużo zrobi jedzenia , a jak kiedyś u babci byłam to co i rusz pod nos dawała myślałam że pełknę z przejedzenia .
    Jak dobrze pamiętam to Ty mieszkasz niedaleko mnie ? Wybrałaś szpital ? Ja jednak zostaje narazie w Dęblinie i chce rodzić w Kozienicach :)

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był już u was Mikołaj? U nas był. Młoda 1:20 w nocy wpadła uradowana do sypialni że dostała prezenty.
    Radość w oczach dziecka bezcenna nawet w środku nocy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:22

cookiemonster, puszek369, iwwk, Milka1991, Oleander, Alicja-33, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mężowi zdążyłam do szuflady wcisnąć prezent zanim do niej zaglądnął :D A zaspało mi się trochę :D Potem powiedział, że Mikołaja będziemy popołudniu rozpakowywać :D Dobrze, że mam dzisiaj lekarza to bardziej tym żyję niż prezentami haha :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie nie robimy prezentów, oboje z mężem mamy siostrzeńcow, chrześniakow, wiec w sumie jest 7 dzieci do obdarowania haha

A ja wczoraj wieczorem czułam się koszmarnie, brzuch mnie bolał okropnie, o północy niesamowite jakieś rwanie w dole mnie obudziło i jeszcze się jelita odezwały, prawie na zawał zeszłam ze znowu niedroznosc, na szczęście zasnęłam i dziś jest ok. Podbrzusze ciągle pobolewa, kłuje coś tam ale może po prostu dziecko ma etap jakiegoś szybszego wzrostu teraz, gdzieś uciska i dlatego boli, bo to głównie jak leżę, Jak chodzę jest w porządku. Jak do niedzieli wieczora nie minie skoczę jeszcze na nasza izbę przyjec chociaż wczoraj przecież lekarz mnie sprawdzał. Eh, ciągle coś. Wesołych Mikołajek dziewczyny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:46

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane oby Ci szybciutko przeszło! <3

Z mężem prezenty daliśmy sobie już 1 grudnia bo były to między innymi kalendarze adwentowe :D a dzisiaj skoczę z paczuszkami do dzieci rodzeństwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na Mikołaja daje się tylko dzieciom słodycze A "grubsze" prezenty pod choinkę typu zabawki upominki dla siebie itd. ;)

Ja dziś o dziwo cała noc spałam i nawet się wyspałam teraz muszę się ubierać bo córkę do przedszkola zawieźć mają dziś Mikołaja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś by robił zakupy podsylam linka do sprawdzonego sprzedawcy z dużym asortymentem :)

https://allegro.pl/uzytkownik/Swiat____Dziecka?fbclid=IwAR2hIoq16jm1A_CtDSFR0pxpJLGSVIPhK3370clumBCnt6xZ9Qgbkr4uG0A&order=m

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ