Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Spróbujcie dziewczyny, mi nie smakuje zwykła czarna z mlekiem ale earl grey to jest coś
no oczywiście że w wielkim kubku! Jak można inaczej
Haha oleander wielkie dzięki. Właśnie czekam aż się woda ugotuje i robię herbatę mlekiem xD mam akurat czarnego liptona greya... coś czuje ze właśnie przepadałamOleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A ja nie pije herbaty wcale. Bez cukru jest obrzydliwa. Pije tylko wodę z cytryną... A gdzie do maja
Zupełnie ani pół łyżeczki cukru ?? A miod? Stewia? Trzcinowy? Ksylitol? Nic zerooooo ?
Matko co ty biedna masz w tej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 21:29
-
Oh, ja bez herbaty zyc nie mogę, przed ciążą wypijałam z cukrem i cytryną po 2 litry dziennie, teraz ograniczyłam, Ale herbatę z mlekiem i cukrem też uwielbiam, od dziecka pije, tak zwana bawarka
Też myślałam ostatnio gdzieś się Goldfinch zakopała, o ile się nie mylę jest na fb, trzeba to sprawdzić hehe
-
nick nieaktualny
-
Ja cukru rzadko używam, jestem w stanie herbatę niesłodzoną pić, jak słodzę to tylko miodem. U nas w domu jak jest cukier to jest święto
Po prostu do niczego pawie się go nie używa, ostatnio kupiłam trzcinowy, bo mi chyba do sernika był potrzebny i tak stoi i pewnie peeling sobie z niego zrobię
Za to miód u nas idzie na potęgę
-
nick nieaktualny
-
O patrzcie, a ja nie slodze od zawsze niczego ani kawy ani herbaty.
Czasami pomyle moja kawę z narzeczonym, zrobię łyk i ups.... Fuuuuj
Ja dziś taki procowity dzień miałam, zaraz zasnę, dzisiaj wpatrywalismy się w brzuszek chwilkę po kąpieli i oglądaliśmy najpiękniejsze tv na świecie, kopniaczki
Oleander, iwwk lubią tę wiadomość
-
MaryJane, zamierzam rodzić w Bytomiu na Batorego. Tam też pracuje mój lekarz prowadzący. Właściwie nie zastanawiałam się nad innym szpitalem jeszcze. Do szkoły rodzenia też tam chcę się zapisać.
A Twój lekarz gdzie pracuje?
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny