Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Wczoraj byliśmy u doradcy finansowego zobacZyć na co możemy liczyć jeśli chodzi o własne M. I wyszło, że jesteśmy za biedni i trzeba kombinować haha szkoda, że na wynajem mieszkania, coale wuchodzi więcej niż rata, nie jesteśmy za biedni
Ja od rana zauamka i problem pierwszego świata, bo na 9 miałam umówioną fryzjerkę i mi napisała, że ma jelitowke. Dramat, bo wyglądam, jak wyjdź przez drzwi i nie wracaj, a nie wiem, czy mnie gdzieś wcisnie w grudniu... -
nick nieaktualny
-
Odkąd mieszkam z mężem zawsze żywa i kolorowa!! Kocham jej zapach.. U naszych rodziców były sztuczne. Z kolei u moich dziadków żywa i kolorowa i to z dzieciństwa najbardziej mi utkwilo w pamięci. Ubieralismy w Wigilie lub dzień przed. Teraz w sobotę poprzedzająca Wigilie. Już się doczekać nie mogę. A tak kiedyś nie lubiłam świąt, jak to.się wszystko zmienia.
Iwwk - Trzymam kciuki za wizytę.iwwk, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie, wizytę u ginekologa mam 19 grudnia dopiero, a chcę się zapisać na drenaż limfatyczny. Puchną mi łydki i kostki i jest to bolesne tak że nie mogę zasnąć. Kiedyś chodziłam na masaże i bardzo pomogło ale teraz nie wiem czy mogę, a w internecie każdy artykuł mówi co innego. Wiecie coś na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 10:07
-
Oleander a próbujesz leżeć z nogami wyżej?
Wiem że rehabilitacja/fizjoterapia dla kobiet w ciąży jest dozwolona u wykwalifikowanych fizjoterapeutow którzy specjalizują się w pracy z kobietami w ciąży. Ale jeśli chodzi o drenaż szczerze powiedziawszy nie spotkałam się żeby ktoś z moich znajomych się pokusił w ciąży.Oleander lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Witamy się po wizycie
Potwierdzona już na 100% dziewczynka
Pokazała ładnie co tam ma między nóżkami, choć Pani doktor jak zobaczyła jak się wierci to już myślała, że nic dzisiaj nie zobaczymy
Fikała ślicznie. Termin mam teraz na 25 maja. Ogólnie wszystko bardzo ładnie, zapomniałam o szyjkę zapytać, ale chyba wszystko dobrze skoro nic nie mówiła. Dostałam skierowanie na połówkowe i zaraz będę się rejestrować. Zapytała mnie Pani doktor czy już czuję ruchy i potwierdziła, że to co do tej pory czułam to malutka
Wczoraj wieczorem poczułam tak intensywniej jak się przesunęła, ale nie byłam pewna, a dzisiaj się utwierdziłam w tym
Niunia waży 118g
jejku jak się cieszę !
Oleander spróbuj pić pokrzywę, rowerek stacjonarny, basen, spacery, woda z cytryną. Z tego co ja się orientuję drenaż jest niewskazany, ewentualnie tak jak MaMaMi pisze wizyta u fizjoterapeuty.Oleander, maderdin, MaMaMi83, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, Agata :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwwk gratulacje! W końcu dziewczynki przybywają
u mnie myślałam że mdłości minęły a tu wczoraj przygotowałam sobie kolację, stoję nad nią i mnie szarpie. Oczywiście pobiegłam zwymiotowac, a potem zjadłam. Zadziwiające ze mozna wymiotowac i być głodnym jednocześnie.
Dzisiaj też czuję dzidziusiaiwwk lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyiwwk Super wieści ❤️❤️ , gratuluję córeczki ❤️❤️ .
Samari My kupujemy sztuczną choinkę jest na lata i nie sypie się z niej jak z tej prawdziwej , moja siostra zawsze co roku kupuję żywą raz to kupiła z mrówkami, zawsze kupuje w donicy aby potem posadzić koło domu no i tak się trafili że mrówki z danej donicy wyszły potem je tępiła .
Oleander Może do gina zadzwoń i się podpytaj co i jak ja w mojej 2 ciąży tak miałam że okropnie stopy mi spuchły aż chodzić nie mogłam a jak już chodziłam to nawet w samych klapkach szłam po synka do szkoły serio tak mi stopy spuchły że żadnego buta nie mogłam włożyć wyczytałam w necie że maczanie w soli pomaga no i do góry też trzymałam i to moczenie pomogło wszak nie od razu ale jak zeszła opuchlizna to mogłam chociaż baleriny założyć a nie w klapkach .
Trzymam mocno kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty , ech że też muszę tyle czekać aż do 29 Grudnia .
Ale piękny szron na drzewach , wszędzie w sklepach , a nawet już w niektórych domach ozdoby świąteczne wiszą a w domu mojej sąsiadki przez okno zobaczyłam bo z ulicy widać że już u nich choinka stoi .Cudowne jest to uczucie czuć maleństwo tak codziennie ❤️❤️ .
Oleander lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:My po niedzieli zabieramy się za pakowanie w papier prezentów dla dzieci
mały pojedzie do babci na trochę A my ogarniemy to wszystko.
Kiedy ubiwravie choinkę?? Żywą czy sztuczną ? Ja mam zawsze żywą uwielbiam jej zapachteż uwielbiam zapach i właściwie to nie wyobrażam sobie sztucznej choinki w domu
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Szczęśliwa Mamusia wrote:iwwk Super wieści ❤️❤️ , gratuluję córeczki ❤️❤️ .
Samari My kupujemy sztuczną choinkę jest na lata i nie sypie się z niej jak z tej prawdziwej , moja siostra zawsze co roku kupuję żywą raz to kupiła z mrówkami, zawsze kupuje w donicy aby potem posadzić koło domu no i tak się trafili że mrówki z danej donicy wyszły potem je tępiła .
Oleander Może do gina zadzwoń i się podpytaj co i jak ja w mojej 2 ciąży tak miałam że okropnie stopy mi spuchły aż chodzić nie mogłam a jak już chodziłam to nawet w samych klapkach szłam po synka do szkoły serio tak mi stopy spuchły że żadnego buta nie mogłam włożyć wyczytałam w necie że maczanie w soli pomaga no i do góry też trzymałam i to moczenie pomogło wszak nie od razu ale jak zeszła opuchlizna to mogłam chociaż baleriny założyć a nie w klapkach .
Trzymam mocno kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty , ech że też muszę tyle czekać aż do 29 Grudnia .
Ale piękny szron na drzewach , wszędzie w sklepach , a nawet już w niektórych domach ozdoby świąteczne wiszą a w domu mojej sąsiadki przez okno zobaczyłam bo z ulicy widać że już u nich choinka stoi .Cudowne jest to uczucie czuć maleństwo tak codziennie ❤️❤️ .
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4