Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dosyć szybki przepis na spaghetti. Mięso mielone podsmażam, cebulkę kroję i podsmażam, do mięsa dolewam wody zagotowanej, cebulę, czosnek wyciśnięty, przecier lub pomidory z puszki, doprawiam ziołami prowansalskimi, papryką słodka, ostrą, wegeta i gotowe.
Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Ago masz racje ze jak sie chce to i w kawalerce mozna miec zywa choinke:) moze w tym roku calej nie kupie ale jakas gałąź bede miec najważniejsze jest zeby byl zapach:)
Ja dzis na obiad racuchy i wpadlam na pomysl zeby polac je jogurtem jogobelli pieczone jablko w sumie powinno pasowac a akurat ubostwiam ten jogurt! W razie czego mam z wczoraj placki ziemniaczane i pol garnka gulaszu:) jakos tak ostatnio wszystko smazone:D
A co do nortfisha to zjadla bym kalmarki z sosikiem i kanapke z tunczykiem. Ooo i ten napoj rozgrzewajacy mniamm..ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej!
U nas zawsze była żywa choinka, tez kocham jej zapach, ale w tym roku mówię basta mam dość sprzątania po nieji kupuje sztuczna na kilka lat przynajmniej. Przy psie, króliku, zaraz dziecko i moim pedantycznym podejściu do czystości już nigdy wiecej żywej
chyba że coś mi się odwidzi.
Jezzcze brakuje mi tylko odkurzacza jakiejś roomby, cobym nie musiała latać z odkurzaczem 3 razy dziennie
U nas na obiad fasolka po bretonsku
Dostałam dzisiaj od Mikołaja Wino pod podusie!!! Bezalkoholowe. W końcu Mikołaj znalazł dla mnie hehe
-
Agata :) wrote:Hej hej!
U nas zawsze była żywa choinka, tez kocham jej zapach, ale w tym roku mówię basta mam dość sprzątania po nieji kupuje sztuczna na kilka lat przynajmniej. Przy psie, króliku, zaraz dziecko i moim pedantycznym podejściu do czystości już nigdy wiecej żywej
chyba że coś mi się odwidzi.
Jezzcze brakuje mi tylko odkurzacza jakiejś roomby, cobym nie musiała latać z odkurzaczem 3 razy dziennie
U nas na obiad fasolka po bretonsku
Dostałam dzisiaj od Mikołaja Wino pod podusie!!! Bezalkoholowe. W końcu Mikołaj znalazł dla mnie hehe
ja wczoraj kupilam w makro jakies winko bezalkoholowe na sobote, bo robimy imprezke. Jak sprobuje to dam Ci znac, czy warto i Ty tez koniecznie napisz jakie i czy warto kupwoacAgata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wina bezalko są cienkie, dosłownie cienkie. Wypróbowałam juz kiklka i to nawet te polecane przez sommalier i nie dałam rady wypić, wylewałam po 1 kieliszku. Nawet Torres czy Cava Cordoniu niepijalne. A trochę się znam na winach.
Strata kasy a cena butelki to 50/60 zł
Z piw dobra jest Bavaria WIT 0.00% oraz Staropramen. Lech to takie sobie piwoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 16:29
-
Lech to ma chyba 0.5% wiec lepiej doczytajcie
Co do win sa takie, ktore maja rzeczywiście 0% ale trzeba bardzo uważać. Ostatnio moja kumpela w 6 miesiącu ciąży sprawdzila przy mnie na inprezie dokładnie etykiete wina, ktorym ja maz raczyl przez calutka ciaze a tam 0,5% :/mimo, ze na przedniej etykiecie jak byk bezalkoholowe... Czytac sklad trzeba z tylu
Gratuluje udanych wizyt.
-
Kruszynka91 wrote:Ja mam dosyć szybki przepis na spaghetti. Mięso mielone podsmażam, cebulkę kroję i podsmażam, do mięsa dolewam wody zagotowanej, cebulę, czosnek wyciśnięty, przecier lub pomidory z puszki, doprawiam ziołami prowansalskimi, papryką słodka, ostrą, wegeta i gotowe.
ja dziś pierogi z kapustą i boczkiem
a tak w ogóle byłam w odwiedzinach w pracy, jak dobrze pogadać z ludźmi, a nie ciągle dom i dom..Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Ja nie czuje jeszcze ruchów. W pierwszej ciąży czułam już w 16 tc. Teraz nic.
Puszek takie pytanie mi się nasuwa - czy to prawda że jak się ma łożysko na przedniej ścianie to słabiej odczuwa się ruchy - takie stwierdzenie obiło mi się o uszy.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny4me wrote:Lech to ma chyba 0.5% wiec lepiej doczytajcie
Co do win sa takie, ktore maja rzeczywiście 0% ale trzeba bardzo uważać. Ostatnio moja kumpela w 6 miesiącu ciąży sprawdzila przy mnie na inprezie dokładnie etykiete wina, ktorym ja maz raczyl przez calutka ciaze a tam 0,5% :/mimo, ze na przedniej etykiecie jak byk bezalkoholowe... Czytac sklad trzeba z tylu
Gratuluje udanych wizyt.
Lech Free ma 0.0 dobrze mam doczytane bo w ciąży akurat zwracam na to uwagę. -
nick nieaktualny
-
Moje winko ma 0% i jest pyszne, jakieś niemieckie z selgrosa
Kasiunia ja czuję i widzę kopniaki codziennie już
Co do piwka to mi najlepiej wchodzi Heineken 0%
I te smakowe jedynie poza tym -
MaMaMi83 wrote:Ja nie czuje jeszcze ruchów. W pierwszej ciąży czułam już w 16 tc. Teraz nic.
Puszek takie pytanie mi się nasuwa - czy to prawda że jak się ma łożysko na przedniej ścianie to słabiej odczuwa się ruchy - takie stwierdzenie obiło mi się o uszy.
-
Agata :) wrote:Moje winko ma 0% i jest pyszne, jakieś niemieckie z selgrosa
Kasiunia ja czuję i widzę kopniaki codziennie już
Co do piwka to mi najlepiej wchodzi Heineken 0%
I te smakowe jedynie poza tym -
nick nieaktualnyDziewczyny ... mam głupie pytanie ale Wy w większości macie już dzieci... zakładam że nie macie tych obaw co ja - ale właśnie dziś wyjątkowo mnie męczą te dotyczące przyszłości ... tzn czy damy radę finansowo, co z pracą i czy będę w stanie wrócić do pracy od razu po macierzyńskim (inaczej z jednej pensji nie damy radę się utrzymać / kredyt, leasing/ jednak bez szans na jakiekolwiek zapomogi społeczne czy 500+ itp), czy znajdę żłobek, czy syn zaakceptuje. My nie mamy wsparcia ze strony rodziny- odpadają więc babcie czy pomoc... nie ogarniam, a przeraża mnie to wszystko...