Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak też myślałam że nie mam takich wielkich zachcianek a wczoraj caly dzien i 2 wafelki babeczke tu jogurcik popcorn , potem 5 kanapek z wędlina i serem z mikrofali i na to keczup tak 5 kanapek !!!
mąż przyniósł mi i córce kolacje do łóżka, jak ja po 3 wysłałam żeby zrobił mi jeszcze to się śmiał...
i taki cały dzień:o
-
A moje starsze dziecię świętuję dziś ur. W planach kino i pizza. Ja oczywiście dietetyczna sałatka
Matko jak ten czas leci dopiero co jej Pieluchy zmieniłam a dziś kończy 9 latWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:21
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A moje starsze dziecię świętuję dziś ur. W planach kino i pizza. Ja oczywiście dietetyczna sałatka
Matko jak ten czas leci dopiero co jej Pieluchy zmieniłam a dziś kończy 9 lat
Masz dużo racji mój synek będzie miał 14 lat 15 Grudnia i też się zastanawiam kiedy to minęło już myśli o liceum o studiach gdzie będzie pracował a nawet o prawie jazdy nie dociera to do mnie że tak szybko się usamodzielnia i wkracza w tą " dorosłość " .
Wszystkiego najlepszego dla Waszej córeczki.
puszek Wszystkiego najlepszego moja drogaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:33
puszek369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIle dziewczyny przybralyscie na tym etapie ??? Ja się dziś na czczo wazylam i mam dokładnie 3.4 kg na plusie od początku ciąży nie jest źle mam.nadzieje ze po 20 tygodniu waga nie poszybuje kosmicznie w górę
P.s za 55 dni mamy "studniówkę" czyli sto dni do porodu aaaaaaaa A wy kiedy macie swoje studniówki ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:43
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Puszek wszystkiego dobrego !!!!
ja miałam tydz temu uro .. dinozaura - wstyd sie przyznać
Jaki tam dinozaur mój mąż ma 40 lat i jak narzeka że jest stary.
Samari Mam taki kalendarz ciąży z edziecko Moja ciąża i według tego kalendarza rodzę za 163 dni ❤️. Zobaczymy czy który kokwiek mój termin porodu się sprawdzi jestem nie terminowa więc czeka mnie ciekawy Maj .
-
nick nieaktualnyHej. Ale pospałam do 9 hehe dzisiaj zabieram się za pierniczki
Ja mam dziś -0,5kg od wagi przed ciążą, jest któraś z Was też jeszcze na minusie albo na 0? Staram się jeść ile mogę i już coraz bardziej zdrowo ale ta waga stoi
Mi apka pokazuje 169 dni do porodu
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:09
-
A ja 0 przybrałam. Brzuch już trochę mam. Tyle tylko że słyszałam że na diecie cukrzycowej mało się tyje. Moja gin mówi że jeszcze mam czas na tycie.
W sumie z jednej strony to dobrze nie będzie dużo do zrzucania a z drugiej jak człowiek przybiera to przynajmniej ma takie poczucie że wszystko jest ok.
Dziękuję za życzenia dla córki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:10
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Puszku, Ty masz dzisiaj urodziny? Wszystkiego co najlepsze, spokojnego przetrwania do maja! Ja mam jutro urodziny, 31 już stuknie, masakra, ja się czuję dalej jak gorąca 20latka haha. No i trochę znajomych już dzisiaj wpadnie bo chcą podrinkowac sobie
także czeka mnie zaraz sprzątanie
Ja mam dalej 2.5 kg na minusie, i tak już wrócił 1kg stracony. Ale w końcu już brzucha trochę widać. Na ubraniach nie ale bez już odstaje brzuchol. Nie jest taki ładny jak wasze, bardziej przypomina ciążę spożywczą, ale coś już się w końcu pokazało bo jeszcze tydzień temu był płaski z ranapuszek369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:No piękne już mamy daty kurczę dziewczyny grudzień moment zleci i potem 4 miesiące i zaczniemy się rozpakowywac wow !!!
ja to też nie terminowa w porodach to kto wie czy w kwietniu nie urodze haha
Też tak się śmieję w żartach , ale lepiej aby w Maju nasze szczęście się urodziło w Kwietniu synek ma bierzmowanie i bal gimnazjalny jestem jego świadkiem na bierzmowanie a nie mam kogo poprosić jak coś aby mnie zastąpił więc lepiej aby nasze szczęście poczekało , moja mama urodziła mnie w 8 msc więc wszystko jest możliwe ale tfu tfu niech do Maja czeka nasze szczęście a najlepiej jak ciąża będzie donoszona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 10:44
-
U mnie 145 dni do porodu
studniówka za 45 dni
I tak mi się ciągnie w polowe ciazy wchodzimy w piatek
No z wagą to powiem że dużo schudlam w 4 miesiące przed ciaza z 79 kg co przybyło mi sie z 75 kg przez zimę i taka jest prawie zawsze moja waga te 75 mam 175 cm na 72 kg ( 0 diet niczego jadlam normalnie .
Tylko że na samym poczatku ciazy ciągle jadlam ciągle ( smaki na słodycze czipsy) nie mogłam się opadnowa w 6 tyg mialam już 77 kg .. W 8 tyg 79 kg w 2 tyg ..zaczęły się wymioty w 8 tyg waga spadła w 11 tyg do 77 kg zleciała mi w 16 tyg do 74 kg a teraz mam 76.6 kg. 19 tydz i na + 4.6 kg .. boje się co będzie dalej jak w 3 tyg przybralam prawie 3 kg..
Był ojciec i dobrze to przyjal mowil ze coś czuł że mogę być ale chciał usłyszeć to odemnie nie miał pretensji że mówię mu o tym w 5 msc , przynajmniej mi tego nie dał odczuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 11:13
-
Ja tez nie terminowa 1 dziecko mialam 1 luty urodzilam w październiku 25 tydz
W 2 ciazy mialam termin 14.11 urodzilam 4.10 35 tydz
Wiem że terminowa nie jestem ale Boga proszę żeby teraz chociaz tak jak moja córkę Nikole urodzić ...
Będę się bać będę się bać aż do końca ale modlę się by szczęśliwie urodzić zdrowe dziecko.
Oleander pocieszyć się ja z 2 corka leciałam z wagi do 28 tygmiałam na pewno - 3 kg zaczęłam przybierać po 28 tyg
Puszek wszystkiego co najlepsze
Mamami najlepszego dla córci;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 11:23
puszek369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dziewczyny na urodziny
Skarb
Napewno będzie dobrze nie martw się ja moje dzieci też urodziłam wcześniej ale to tylko 3 tygodnie przed terminem lekarz mówił że pewnie teraz też szybciej mogę urodzić. Termin 12 mają mam z om ale i tak nie urodze w tym terminie bo będę mieć 3 cc i u nas tną tydzień szybciej zawsze w piątki więc przypadnie mi termin ciecia 3 maja (chyba że szybciej nas zbierze to na cito tna) ale jeśli donoszę do końca to 3 mają ciąża zostanie rozwiązana w naszym przypadkupuszek369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie stoję w miejscu po tych minusach ... powinnam chudnąć dalej ale niestety za mało i rzadko jem to meta mi stoi plus zero ruchu
Mami zjadłam taki sheet ze byś padła ... cukier 110 po tym
wstyd sie przyznać ..
Dziewczyny - wozki annex - co o nich sądzicie ??! Sport / cross !??? Wszelkie opinie za i przeciw -
Samari wrote:Wszystkiego najlepszego dziewczyny na urodziny
Skarb
Napewno będzie dobrze nie martw się ja moje dzieci też urodziłam wcześniej ale to tylko 3 tygodnie przed terminem lekarz mówił że pewnie teraz też szybciej mogę urodzić. Termin 12 mają mam z om ale i tak nie urodze w tym terminie bo będę mieć 3 cc i u nas tną tydzień szybciej zawsze w piątki więc przypadnie mi termin ciecia 3 maja (chyba że szybciej nas zbierze to na cito tna) ale jeśli donoszę do końca to 3 mają ciąża zostanie rozwiązana w naszym przypadku
I tego Ci życzę by tym razem do końca;)
Ja się boje że dalej złapie mnie po 20 tc.. naprawdę siedzi mi to w głowie lekarz też co chwilę na wizyty sprawdza czy nic się nie dzieje .. bo duze i to bardzo duże mam ryzyko porodu przedwczesnego po 30 tc to nic co po 20 .. Staram sie jak mogę. Zaciskam nogi do maja.
Ale siedzi mi to z tylu głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:11