Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam brzuch jak balonik, po domu smigam w dresach wiec mi wygodnie, a na zewnatrz spodnice ubieram ktore sa dosyc luzne takze jeszcze mnie tak nie meczy ewentualna ciasnota
W ogole dziewczyny bede wychwalac i zachwalac - kupcie sobie legginsy ciazowe. Kosztuja 20 zl ale to jest magiczny wynalazek Poprzednia ciaze cala w nich przesmigalam i w sumie uzywam ich do dzisiaj tak sa wygodne.
-
Chusy Jesteś chyba moją siostrą blizniaczka. Też piję 1-2 kawy z mlekiem
Ja na brzuszek i kopniaki nie czekam. Niech brzuch będzie jak najmniejszy i najmniej widoczny a kopniaków mam dość po pierwszej ciąży
Leginsy ciążowe i długa bluzka czy tunika - super ! Też polecamChusy, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Mama mi kupila jak byly na promocji w Lidlu : ) Zaluje ze mam jedna pare tylko, teraz by mi sie z 3 przydaly
Milka - ja tez bym wolala przystopowac z brzuszkiem haha Jeszcze mi zostaly dodatkowe cm po poprzednim roku.
Dziewczyny na prawde przestrzegam mozna sobie krzywde zrobic w pierwszej ciazy i jesc za dwoje "bo mozna" i jest sie w ciazy, ale tak sie dorobilam 25 kg wiecej.. Zrzucilam 20 jeszcze mi 5 zostalo ale maltretowalam sie caly rok silownia i dieta. Takze szkoda sie katowac i plakac pozniej po spojrzeniu w lustro. Lepiej jesc z glowa
Teraz bede jesc duzo madrzej (mam nadzieje )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 22:06
Szczęśliwa Mamusia, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, mnie tez gardlo zaczyna bolec.
Jesli chodzi o spodnie, to nosze te wygodniejsze, nieuciskajace, czasem jak nikt nie widzi rozpinam guzik
A brzuch mam tak wzdety, ze jak nie wciagam to wygadam jak w 5mies ciazyHenio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
nick nieaktualny
-
leggonsy ciazpwe tez polecam. ja w 1 coazy lupowalam a allegro te zimowe z futerkiem od srodka. tez polecam na chlodniejsze dni. musze kupic sobie teraz tez bo to mega wygoda.
ka w 1 ciazy tez dostalam tyle kopniakow ze hej iskakanie po szyjce mam za spba. tak samo kolke nerkowa i licze ze mnie to wiecej w zyciu mie spotka.....
powiedzcie mi czy takie klucoa w podbrzuszu/ macocy sa normalne ?ciezarówa -
KamKam1100 wrote:Agata . Byłam u lekarza 03.09
-
Chusy wrote:Sprobuj spodnice na gumce Smigam w takich caly czas, sa bardzo wygodne, ale trzeba lubic taki styl ; )
Chusy,dzięki mam jedną taką '' dyżurną'' ale myślałam że to strój typowo letni, widać się myliłam 2 spódnicy jest bosko, nic nie ciśnie
-
Nadal jestem w szoku :p
Chusy a ja już chyba fiksuję. Jak bolał brzuch jajniki to się denerwowalam a dzisiaj ze wszystkim cisza jakbym nie była w ciąży. Nie dzieje się dosłownie NIC i chyba jeszcze bardziej sie martwię niż jak bolało szczypalo piekło :p nawet nie mam ZADNYCH zachcianek, od niczego mnie nie odrzuca... No może trochę od kawy ale na siłę bym wypila :p czy to normalne czy już za bardzo przeżywam?