Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiaaaa moj syn w nocy dostal goraczki i tyle z planów
Te z Was, ktore jeszcze dzieci nie maja przygotujcie sie hehehehe. Dzieciaki zawsze wybierają najlepsze momenty na choroby typu swieta, wakacje i urlopy
A juz nie daj Boze powiedz glosno, ze Twoje dziecko juz o wiele mniej choruje to nastapnego dnia goraczka murowana
Nie moge sie doczekac jak dwojka bedzie na zmiane chorowac
Milego weekendu!
-
nick nieaktualnyTylko 3
? myślałam, że z 18/25
Ja też zawsze choruje w święta, weekendy i urlopy.
Miałam fatalny wieczór i noc - bardzo mnie bolał brzuch (twardy, skurcze, kłucie) nie mogłam nawet leżeć.
Może to być od tego, że odstawiam luteinę ? Nie pojechałam na IP, ale już byłam całkiem blisko.
Miłego dnia i udanych przygotowań! -
Ciacho potem już leci z górki. To że choruje to swoją drogą. Najgorzej jest w okresie przedszkolnym. Moja młoda to praktycznie chodziła do przetrszkola pon wt śr w czwartek już była chora więc zostawala w domu do końca tygodnia i następny tydzień po czym szła znowu pon wt śr i od czwartku od nowa. Ale jak się widzi jakie dzieci rodzice przyprowadzaja do przedszkola to nóż się w kieszeni otwiera. Kaszel aż mało płuc nie wypluje a rodzic twierdzi że to alergiczny.... Wszystkiego kaszlem alergicznym nie są się wytłumaczyć.
Lece coś chalupe ogarnąć. Zagladne wieczorem. Miłego dnia. Nie przemeczajcie się. Godzina roboty, dwie odpoczynku heheehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 09:39
Ciasteczko777, Pantera lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyJa wczoraj dałam radę tylko zrobić zakupy i zapakować połowę prezentów, może dziś będę mieć więcej energii. Zaraz drugie śniadanie i kawka i będę coś ogarniać w domu
Wczoraj widziała mnie siostra po dłuższej przerwie i podobno wyglądam jakbym schudła a mam 1kg na plusie. Chyba wszystko w cycki idziemiałam B/C, teraz D już za małe, po świętach jadę na zakupy. I więcej spodni ciążowych muszę kupić bo dwie pary dzinsow to jednak za mało
-
A ja Wam powiem że energii mam mnóstwo i mnóstwo rzeczy bym chciała zrobić ale trochę się boję bo ten brzuch ciągle boli, stawia się, nie chce przesadzić dopóki nie wiem na czym stoję. Z drugiej strony najbardziej mi się stawia macica jak leżę haha, jak stoję w ogóle tego nie czuję
ale podczytujac czerwcowki widzę że tam sporo dziewczyn ma bóle brzucha i stawianie już także pocieszam się że nie tylko mnie spotyka wszystko co najgorsze w tej ciąży haha
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja od 6 nie mogłam spać bo coś mnie podbrzusze bolało M oze za dużo się prxerobilam w ostatnim czasie A kondycja nie ta jak widać. W dodatku miałam tak wzdety żołądek że szok
wzięłam rano nospe i magnez poszłam na drzemkę i bol brzucha przeszedł .
Dziś mój maz pierwszy raz na ręce poczuł ruchy małego 5 razy pod rząd nas "kopnal" ostatnio mówiłam że kopniakow nie ma od dziś już są ♥️♥️ ale się cieszyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:30
Oleander lubi tę wiadomość
-
Jakbym już nie dała rady zajrzeć to
Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt
Udanego skoku do Nowego Roku
Zdrówka dla Nas i dla dzieciaczków, bo to najważniejszeSamari, 4me, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Veri, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
hej hej!
zaglądam już tylko z życzeniami
Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt w gronie najbliższych i Szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich mamuś w dwupaku!!!
Ja zmykam na zakupy i do garów!
trzymajcie się cieplutko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 12:03
Samari, 4me, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, didi123, Veri, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
MaMaMi83 wrote:Moja teściowa zawsze mawiała. Jak urodzisz dziecko to masz 3 lata wyjęte z życiorysu. Miała rację.
juz tyle potrafi zrobic sam, mniej choruje, jest fajnie
Siedze u lekarza w kolejce, zobaczymy co wyczaruje
-
Dziewczyny zdrowych, spokojnych świąt w gronie życzliwych Wam ludzi. Nie przepracowujcie się, dużo odpoczywajcie i najjedzcie się przez święta, niech maluszki rosną zdrowe
Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, PatkaPP, 4me, didi123, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Dziewczynki
Życzę Wam spokojnych Świąt. Żeby dzieciaki tak nie chorowały a te w brzuszku ewentualnie trochę pokopały dla zdrowotności. Dużo odpoczynku ;**Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, 4me, didi123, Veri, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
Hej dsiewczeta! Ja z zyczeniami jeszcze chwile poczekam:) wrocilam z zakupów zostało mi tylko dokupić cos do picia i pieczywo w poniedziałek:) wrocilam na chwile sie polozylam bo stanardowo poty mnie oblaly w kolejce. Odpoczne i biore sie salatke i muffinki przyznaje sie ze pierogi i uszka zamawialam z takiej fajnej pierogarni zaprzyjaźnionej wiec juz mam z tym spokój:) przyszly maz wiesza firanki i zaslony. Jakos to idzie do przodu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia
Ja jutro robię uszka i pierogi raz w roku tylko je robię to wolę sama zrobić. Upiekłam ciasto na wuzetke makowiec siedzi w piekarniku A za nim wyląduje ciasto na kostkę piernikowa i z pieczeniem mam spokój. Jedyne co dziś sobie przygotuje to kapustę i grzyby na jutro żeby już mieć mniej roboty. A jutro zrobi w pierogi uszka żurek i rybę po Grecku. Kompot i karpia zrobię na świeżo w poniedziałek i paszteciki też w poniedziałek na świeżo bo to szybko z gotowego ciastasałatkę kupiłam gotową od siebie z pracy matjasy id czwartku gotowe także luzik mam