X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Skończyłam pakowanie prezentów uff dużo tego było ale uwielbiam to robić :) na obiad potrawka z kurczaka z ryżem i sałata ze śmietaną. Właśnie zajadam i zaraz porządki już takie ostatnie przed świętami :)

Ja kupiłam filet z kurczaka i myślę co z niego robić haha nie chce mi się obiadu gotować ale głodna jestem i bym coś zjadla

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari mi się też nie chciało dlatego taki obiad na szybko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt, dużo zdrówka, miłości i spełnienia!!!
    ❤️Świąt prawdziwie świątecznych,
    ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
    jaśniejących pierwszą gwiazdką.
    Niech z nut świątecznych zapachów
    powstanie najpiękniejsza kolęda
    i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia.❤️

Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Veri, Oleander, Paula_071, puszek369, iwwk, Alicja-33, didi123, PatkaPP lubią tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dorsz panierowany najchetniej zjadla bym z chlebem bo niechce mi sie robic do niego zadnych dodatków:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dziewczyny takie święta kocham , ze względu na zagrożona ciążę nie mogliśmy jechać do Polski do rodziny, więc rodzina przyjechała do nas. Nie robię kompletnie nic, leżę i wypoczywam. Wszystko robią mamuśki, właśnie kończą rybę po grecku. Tak to można świętować :D

Paula_071, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Ciasteczko777, Kruszynka91 lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym mogła.nic nie robić i jechać.do teściowej ale ja tam lubię po swojemu dużo rzeczy zrobić i nie wyobrażam sobie nic nie robić :)

iwwk lubi tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, mam tak samo, niby bym nie chciała nic, ale jednak pokusa, że lubię po swojemu i lubię coś przygotować jest silniejsza. Nawet jak sobie powiem, że tym razem mniej to i tak narobię tego tyle, że można wojsko wykarmić :D

atdcjw4ziax1my6y.png

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie tez mam pare takich rzeczy ktore musze sama zrobic i doprawic bo innaczej nawet mi nie smakuje:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo ;) moja teściowa np rybę o grecku kupuje gotową A ja na święta wolę taka tradycyjnie robiona

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie u rodziców nie ma ryby po grecku u teściów też. Wogole poza ryba (już nawet nie karp a robimy mirune albo dorsza) nie ma żadnej ryby

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko ryba panierowana typu dorsz albo mintaj bo taka jeszcze wszyscy jedza. W domu rodzinnym mieliśmy karpia po zydowsku rodzice bardzo lubili teraz nie ma kto robic..jejkuu u Was tez tak leje??

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rybę też kupuje np. Dorsza i panoeruue to i smażę A na to kładę farsz z pietruszki selera marchwi cebulki i przecieru doprawione solą i pieprzem :) A karpia zawsze robię że smietanka 30% zapiekany w piekarniku teściowa smaży karpia i pstrągi no i kupuje wędzone pstragi

• Nistera Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to akurat jestem okropna kucharka więc cieszę się że mnie to wszystko omija , do tego bardzo lubię kuchnię mojej teściowej. Gotuje tak smacznie i zawsze potrafi zrobić coś z niczego, niebo w gębie.
    U nas wszystko robimy sami , tylko uszka i pierogi teściowa kupiła ale też domowej roboty. Jest karp panierowany, ryba po grecku i śledzie w cebulce i pod pierzynką. Ojej już nie pisze więcej o jedzeniu bo ślina to mi już na brzuch kapie . :D

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mnie wczoraj zrobiłam duży i mały garnek gołąbków i zostało pół dużego :O w takim tempie to na święta nic nie zostanie haha mój mąż zjadł wczoraj 7 gołąbków

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam dobrze.... Tyle smakołyków. Jak pomyślę o wigilii to mi się płakać chce. Nawet nie mam ochoty nawet jechać. Posiedzę przy stole popatrzę i mam nadzieję że szybko się skończy.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Ale wam dobrze.... Tyle smakołyków. Jak pomyślę o wigilii to mi się płakać chce. Nawet nie mam ochoty nawet jechać. Posiedzę przy stole popatrzę i mam nadzieję że szybko się skończy.

Współczuję :* ale pomysł że to dla dobra.dzidzi o dzięki temu będzie duże i zdrowe A mamusia szczęśliwa za to na następny rok najesz się do oporu

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari ja już mężowi zapowiedziałam że bez 7daysa i butelki coli nawet niech nie przychodzi do szpitala hehehhe

Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami

Haha no tak warunek konieczny ;) A swoją drogą lubię 7days

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza i spokój na forum, większość już pochłonięta świętami :D ale u nas nic konkretnego w ramach świat się nie dzieje także pożyczę Wam jutro dopiero wesołych :D

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z:)

Gdzie wszyscy zniknęli?? Święta święta ale chyba każdy ma czas na 5 minut zajrzeć ;)

Jak samopoczucie? Wyspane ?

‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ