X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Skończyłam pakowanie prezentów uff dużo tego było ale uwielbiam to robić :) na obiad potrawka z kurczaka z ryżem i sałata ze śmietaną. Właśnie zajadam i zaraz porządki już takie ostatnie przed świętami :)

Ja kupiłam filet z kurczaka i myślę co z niego robić haha nie chce mi się obiadu gotować ale głodna jestem i bym coś zjadla

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari mi się też nie chciało dlatego taki obiad na szybko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt, dużo zdrówka, miłości i spełnienia!!!
    ❤️Świąt prawdziwie świątecznych,
    ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
    jaśniejących pierwszą gwiazdką.
    Niech z nut świątecznych zapachów
    powstanie najpiękniejsza kolęda
    i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia.❤️

Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Veri, Oleander, Paula_071, puszek369, iwwk, Alicja-33, didi123, PatkaPP lubią tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dorsz panierowany najchetniej zjadla bym z chlebem bo niechce mi sie robic do niego zadnych dodatków:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dziewczyny takie święta kocham , ze względu na zagrożona ciążę nie mogliśmy jechać do Polski do rodziny, więc rodzina przyjechała do nas. Nie robię kompletnie nic, leżę i wypoczywam. Wszystko robią mamuśki, właśnie kończą rybę po grecku. Tak to można świętować :D

Paula_071, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Ciasteczko777, Kruszynka91 lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym mogła.nic nie robić i jechać.do teściowej ale ja tam lubię po swojemu dużo rzeczy zrobić i nie wyobrażam sobie nic nie robić :)

iwwk lubi tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, mam tak samo, niby bym nie chciała nic, ale jednak pokusa, że lubię po swojemu i lubię coś przygotować jest silniejsza. Nawet jak sobie powiem, że tym razem mniej to i tak narobię tego tyle, że można wojsko wykarmić :D

atdcjw4ziax1my6y.png

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie tez mam pare takich rzeczy ktore musze sama zrobic i doprawic bo innaczej nawet mi nie smakuje:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo ;) moja teściowa np rybę o grecku kupuje gotową A ja na święta wolę taka tradycyjnie robiona

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie u rodziców nie ma ryby po grecku u teściów też. Wogole poza ryba (już nawet nie karp a robimy mirune albo dorsza) nie ma żadnej ryby

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko ryba panierowana typu dorsz albo mintaj bo taka jeszcze wszyscy jedza. W domu rodzinnym mieliśmy karpia po zydowsku rodzice bardzo lubili teraz nie ma kto robic..jejkuu u Was tez tak leje??

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rybę też kupuje np. Dorsza i panoeruue to i smażę A na to kładę farsz z pietruszki selera marchwi cebulki i przecieru doprawione solą i pieprzem :) A karpia zawsze robię że smietanka 30% zapiekany w piekarniku teściowa smaży karpia i pstrągi no i kupuje wędzone pstragi

• Nistera Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to akurat jestem okropna kucharka więc cieszę się że mnie to wszystko omija , do tego bardzo lubię kuchnię mojej teściowej. Gotuje tak smacznie i zawsze potrafi zrobić coś z niczego, niebo w gębie.
    U nas wszystko robimy sami , tylko uszka i pierogi teściowa kupiła ale też domowej roboty. Jest karp panierowany, ryba po grecku i śledzie w cebulce i pod pierzynką. Ojej już nie pisze więcej o jedzeniu bo ślina to mi już na brzuch kapie . :D

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mnie wczoraj zrobiłam duży i mały garnek gołąbków i zostało pół dużego :O w takim tempie to na święta nic nie zostanie haha mój mąż zjadł wczoraj 7 gołąbków

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam dobrze.... Tyle smakołyków. Jak pomyślę o wigilii to mi się płakać chce. Nawet nie mam ochoty nawet jechać. Posiedzę przy stole popatrzę i mam nadzieję że szybko się skończy.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Ale wam dobrze.... Tyle smakołyków. Jak pomyślę o wigilii to mi się płakać chce. Nawet nie mam ochoty nawet jechać. Posiedzę przy stole popatrzę i mam nadzieję że szybko się skończy.

Współczuję :* ale pomysł że to dla dobra.dzidzi o dzięki temu będzie duże i zdrowe A mamusia szczęśliwa za to na następny rok najesz się do oporu

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari ja już mężowi zapowiedziałam że bez 7daysa i butelki coli nawet niech nie przychodzi do szpitala hehehhe

Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami

Haha no tak warunek konieczny ;) A swoją drogą lubię 7days

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza i spokój na forum, większość już pochłonięta świętami :D ale u nas nic konkretnego w ramach świat się nie dzieje także pożyczę Wam jutro dopiero wesołych :D

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z:)

Gdzie wszyscy zniknęli?? Święta święta ale chyba każdy ma czas na 5 minut zajrzeć ;)

Jak samopoczucie? Wyspane ?

‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ