Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Skończyłam pakowanie prezentów uff dużo tego było ale uwielbiam to robić
na obiad potrawka z kurczaka z ryżem i sałata ze śmietaną. Właśnie zajadam i zaraz porządki już takie ostatnie przed świętami
Ja kupiłam filet z kurczaka i myślę co z niego robić haha nie chce mi się obiadu gotować ale głodna jestem i bym coś zjadla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt, dużo zdrówka, miłości i spełnienia!!!
❤️Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
jaśniejących pierwszą gwiazdką.
Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda
i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia.❤️Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Veri, Oleander, Paula_071, puszek369, iwwk, Alicja-33, didi123, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
A ja to dziewczyny takie święta kocham , ze względu na zagrożona ciążę nie mogliśmy jechać do Polski do rodziny, więc rodzina przyjechała do nas. Nie robię kompletnie nic, leżę i wypoczywam. Wszystko robią mamuśki, właśnie kończą rybę po grecku. Tak to można świętować
Paula_071, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Ciasteczko777, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rybę też kupuje np. Dorsza i panoeruue to i smażę A na to kładę farsz z pietruszki selera marchwi cebulki i przecieru doprawione solą i pieprzem
A karpia zawsze robię że smietanka 30% zapiekany w piekarniku teściowa smaży karpia i pstrągi no i kupuje wędzone pstragi
-
Ja to akurat jestem okropna kucharka więc cieszę się że mnie to wszystko omija , do tego bardzo lubię kuchnię mojej teściowej. Gotuje tak smacznie i zawsze potrafi zrobić coś z niczego, niebo w gębie.
U nas wszystko robimy sami , tylko uszka i pierogi teściowa kupiła ale też domowej roboty. Jest karp panierowany, ryba po grecku i śledzie w cebulce i pod pierzynką. Ojej już nie pisze więcej o jedzeniu bo ślina to mi już na brzuch kapie .Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ale wam dobrze.... Tyle smakołyków. Jak pomyślę o wigilii to mi się płakać chce. Nawet nie mam ochoty nawet jechać. Posiedzę przy stole popatrzę i mam nadzieję że szybko się skończy.
Współczuję :* ale pomysł że to dla dobra.dzidzi o dzięki temu będzie duże i zdrowe A mamusia szczęśliwa za to na następny rok najesz się do oporu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny