Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KamKam1100 wrote:Dziewczyny!!!!!!wlasnie wrocilam od ginekologa i widziałam zarodek i słyszałam bicie serduszka!!!!!!wsysstlo rozmiarów okey:)
Jedynie mam polip jakiś ale on powiedział ze sam wyjdzie tylko mam zero sexu haha. I mam jakaś infekcje pęcherza ale to całe życie mam:)
Aaaa cieszę się!
Gratulacje!!! -
ciezarówa wrote:dziewczyny odevralam wyniki rozyczka igm w normie ale igg 55.50.....
hcv ujemne ale jakis herpes 16.40 pozytywne.. co to k. jest
Ciezarowa, igg oznacza, ze przebylas zakazenie /mialas kontakt juz wczesniej. Mialas w dziecinstwie rozyczke lub bylas na nia szczepiona?
Herpes to wirus opryszczki.
ciezarówa lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
KamKam1100 wrote:Dziewczyny!!!!!!wlasnie wrocilam od ginekologa i widziałam zarodek i słyszałam bicie serduszka!!!!!!wsysstlo rozmiarów okey:)
Jedynie mam polip jakiś ale on powiedział ze sam wyjdzie tylko mam zero sexu haha. I mam jakaś infekcje pęcherza ale to całe życie mam:)
Aaaa cieszę się! -
Iza_86 wrote:Ciezarowa, igg oznacza, ze przebylas zakazenie /mialas kontakt juz wczesniej. Mialas w dziecinstwie rozyczke lub bylas na nia szczepiona?
Herpes to wirus opryszczki.
a co zta opryszczka ?? skad to coś teraz ?ciezarówa -
Wlasnie..nawiazujac do seksu .. kochacie siw ze swoimi mezami ? Ja mam jakies obawy ,ze za wczesna ciaza .. w ciazy z synem tez pierwsze miesiace przeczekalam. Mozna sie seksowac czy nie ??grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Wlasnie..nawiazujac do seksu .. kochacie siw ze swoimi mezami ? Ja mam jakies obawy ,ze za wczesna ciaza .. w ciazy z synem tez pierwsze miesiace przeczekalam. Mozna sie seksowac czy nie ??
Jak nie ma przeciw wskazań to czemu nie , ja chcę i mnie nosi po ścianach a mąż udaje niedostępnego . -
Właśnie wróciłam od lekarza.
Jest serduszko Dzisiaj mamy równy 8 tydzień. Termin bez zmian na 1.05.19
Dzieciątko ma już 1,5cm Lekarz nawet mi w 3d pokazał ale jeszcze mało widać
Prenatalne mamy na 25.10 umówione. A no i jedynie mięśniak który mam urósł już do 7cm czyli sporo w poprzedniej ciąży miał 7cm w 20tc
Uff normalnie jak to serduszko zobaczyłam to taką ulgę poczułam, nie do opisania.ciezarówa, Ciasteczko77, KasiaH, Milka1991, Chusy, cookiemonster, Pomarańczka83, Mama dwojki lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Verbena wrote:Właśnie wróciłam od lekarza.
Jest serduszko Dzisiaj mamy równy 8 tydzień. Termin bez zmian na 1.05.19
Dzieciątko ma już 1,5cm Lekarz nawet mi w 3d pokazał ale jeszcze mało widać
Prenatalne mamy na 25.10 umówione. A no i jedynie mięśniak który mam urósł już do 7cm czyli sporo w poprzedniej ciąży miał 7cm w 20tc
Uff normalnie jak to serduszko zobaczyłam to taką ulgę poczułam, nie do opisania. -
nick nieaktualnyGoldfinch26 wrote:Hehe my tez ostatnio mieliśmy chęć ale stwierdzislimy, że dla dobra dzidziusia na razie poczekamy Ale w sumie jeśli nie ma przeciwwskazań to czemu nie ? Myślę że u mnie bardziej wyobraźnia działa, że możemy coś naruszyć uszkodzić hebe
-
Hej
Byłam dzisiaj na kolejnym usg po tygodniu i jednym dniu od poprzedniego. Wg mojej lekarki jest wszystko ok, jednak nie powiedziałam jej ze bym wcześniej u innego lekarza. Jedyna rozbieżność to wiek ciazy, wg usg pierwszego lekarza powinien być dzsiaj 7 tydzien i 5 dzień ciazy a jest wg mojej lekarki 7 tydzien i 3 dzień. Mam nadzieje, ze różnica wynika z rożnego sprzętuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 20:57
Ciasteczko77, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicja-33 wrote:Hej
Byłam dzisiaj na kolejnym usg po tygodniu i jednym dniu od poprzedniego. Wg mojej lekarki jest wszystko ok, jednak nie powiedziałam jej ze bym wcześniej u innego lekarza. Jedyna rozbieżność to wiek ciazy, wg usg pierwszego lekarza powinien być dzsiaj 7 tydzien i 5 dzień ciazy a jest wg mojej lekarki 7 tydzien i 3 dzień. Mam nadzieje, ze różnica wynika z rożnego sprzętugrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia