Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicja-33 wrote:Mam właściwie cały czas
95 to jest najmniejszy zanotowany wynik
A tak to np 100, 107 raz miałam wiec trochę jestem przestraszona
Wieczorem przed spaniem mam 95
Moja jak mam 90 to każe zwiększać dawkę u niej nie ma zmiłuj. Wynik 89 jest ok 90 już jest ponad normę i nie ma dyskusji.
Kurczę to faktycznie masz spore przekroczenia. Pilnujesz diety? Może z dietą coś musisz pokombinować. W sumie to ja na twoim miejscu naciskalabym na zwiększenie insuliny.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My właśnie wróciliśmy do domu, cały dzień mnie mdłości męczyły, dwa obiady u dziadków zjadłam w małych ilościach, ale zapchałam się strasznie i myślałam, że pęknę.
Dziewczyny współczuję Wam tych bóli z kręgosłupem i innych dolegliwości. Jak czasem sobie myślę, że mnie ta ciąża dobija to od razu mi przechodzi jak zobaczę z czym Wy się mierzycie. Aż głupio wtedy się nad sobą użalać. Oby to wszystko wynagrodziło nam w kochanych dzieciątkach!
Co do krzywej to też wolę to przemęczyć żeby wiedzieć co jest na rzeczy. Zresztą myślę, że w życiu gorsze rzeczy się dzieją niż jednorazowe badanie i nie ma co panikować. Poród przed nami!Mężowi już powiedziałam, że idzie ze mną, bo w razie czego muszę oprzeć się na czyimś ramieniu
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aby Wam nie bylo smutno. Dolaczam do:
- bolacych kregoslupow - odcinek szyjny bez uprzedzenia zaczal mnie dzis nawalac az ciężko mi sie ruszac, wstanie z lozka to wyczyn...
- mam chorych dzieci, z goraczka wracalismy na cito do domu z knajpy z jedzeniem w pudelkach bo nie dotrwalismy do podania obiadu
- przeziebionych ciężarnych-nos niczym Rudolf i mam nadzieje, ze na tym sie zakończy i nie złapie czegos gorszego od mlodego
Nooo z dobrych wiesci to dziecko brzuchowe w koncu zaczelo kopac bo juz mialam glupie mysli
-
Ja mam wybrany i zamowiony wózek i fotelik. Cala reszta czeka do przejrzenie w piwnicy po pierwsz synku. Zaczne jednak to ogarniac w marcu jak pójdę na zwolnienie bo teraz nie ma szans. W lutym mam plan na liste wyprawkowa co juz bedzie wyzwaniem
-
nick nieaktualny4me
(Nie) miło nam Cię powitać w klubie chorych brzuszków i bolacych pleców odczaruj nasz wątek.zeby i nam lżej było i Ciebie oszczędzilo hehe
P.s ja mam w brzuchu kolejne po.moim synu adhd mam.wrazenie że ten mój lokator.nigdy nie śpi on non stop coś tam broi chyba jelita to już mam na lewo.wywrocone4me lubi tę wiadomość
-
My tez ostro wezmiemy sie za wyprawkę w marcu. Narazie chcemy skupić sie na weselu. A potem juz zejdzie stres i bede kupowac i kupowac jak szalona. Najwazniejsze to wozek i fotelik zeby kupić. Ubranek troche mam na poczatek, lozeczko, materac kocyk rozek pare kosmetykow z promocji zdobylam;)
-
nick nieaktualnyJa właściwie mam łóżeczko , wyprawkę kosmetyczna na gemini zamówię w lutym mam na start ubranka i na promocji że smyka kupowałam większe rozmiary 68 i 74 a z atiny na 56 i 62 , mam pościel i kolderki do łóżeczka i wózka prześcieradło i ręcznik,. na promie w rosmanie kupiłam hipp do mycia chusteczki hipp i paczkę bambiboo pampersow. Resztę dokupie na przełomie marca/kwietnia z pampersow . W marcu biorę się już za pranie bo wiem że super trudno jest ustac 10 minut przy desce do prasowania
Wózek pójdę zamówić na koniec miesiąca bo i tak się czeka kilka tygodni na niego A z wypłaty w styczniu dokupie rożek wanienke i materacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 21:57
-
My w marcu będziemy wszystko kompletowac, narazie mam listę co jeszcze trzeba:) narazie mam trochę ciuszków, kocykow, pieluszek tetrowych, trochę kosmetykow, butelki, smoczki, laktator, ale chcę go sprzedać i kupić inny, ten poprostu dostałam razem z tymi butlami, mam też chuste, od koleżanki odkupuje fotelik i monitor oddechu to też odbiorę w marcu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 22:14
-
No to u nas sie dopiero rozkreca. Moje dziecko panoramicznie potraktowało caly korytarz i lazienke. Trzymajcie kciuki by to bylo jednorazowe bo od sprzatania i nerwów brzuch mi sie spina na maksa i boli. Czeka nas chyba noc pelna przygod...
Kuzwa jak nie urok to sraczka to w tej ciąży...