Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Długo nie pisałam bo ciężko mi was nadrobić tyle naprodukowalyscie
Ja dziś byłam na pobraniu krwi i moczu, parę godzin temu dzwoni do mnie lekarka z luxmedu że wyniki źle wyszły i do powtórki... Wyszła mi GLUKOZA w moczu i muszę zrobić jutro jeszcze raz + glukoza we krwi.... Obawiam się cukrzycy, mimo że dwa tygodnie temu robiłam krzywą cukrową i wyniki miałam super... A ja już paczka rano zjadłam, dziś mam urodziny a tu taka niespodzianka. Dodatkowo pani w lab zapomniała ze ma 3 probówki do napełnienia, napelnila 2 i wyciągnęła igle i musiała kluc w drugą rękę, a tu jutro też będzie mnie kluc. Będę jak narkomanka.
Skarb, maryjane trzymajcie się tam cieplutko i zaciskajcie nogi!
Ja kupiłam materac kieszeniowy (sprezynki) za 190zl już taki lepszy to jest bo się nie odksztalca. Nazywa się Prestige junior.
Co do posikiwania to ja oopuszczam przy kichaniu już od dość dawna, a to moja pierwsza ciąża i mam 28 lat
Mleko mi w ogóle nie wycieka, mam trochę nabrzmiale piersi jak przed okresem.
Dziewczyny z cukrzycą, wy też mialyscie glukoze w moczu?? Czy to na pewno cukrzyca?
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Ani jednego. Wracam ze sklepu, z mężem miałam "kłótnie" ja nie chciałam, skończyło się na "nie blaznij się, dzisiaj tłusty czwartek, jutro sobie będziesz zdrowo jeść" i kazał zapakować 6
Co ja mogłam
Będę jeszcze walczyć w domu, może mi nie wciśnie do buzi na siłę
A ciastka to mi wynosi z domu żebym nie jadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:51
-
Menka888 wrote:Ile pączków dziś zaliczylyscie?
Ciacho czy się może wydłużać to nie wiem ja miałam ponad miesiąc temu 4,6 a teraz mam 4,2 więc cisik tam się skraca.
Nistera pozostaje nam tylko czekać aż założy kolejne konto może tym razem będzie bliźniaków oczekiwaća tak swoją drogą uparte z niej babsko zamiast normalnie przyznać się do błędu i przeprosić to bawi się w jakieś dziecinne akcje, widać nudzić się bardzo musi
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyOd razu było widać że to Samari
tylko czekać na pierwszą sprzeczkę z jej udziałem, na szczęście usunęła konto.
Musi mieć jakiś problem ze sobą, wymyśla coraz to nowe tożsamości.
Dziewczynki powiedzcie mi w którym dokładnie tygodniu ciąży miałyście albo będziecie miały to usg trzeciego trymestru?
Edit.
Fikus zobacz kto nowy usunął właśnie dzisiaj konto;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:54
-
Kilka stron wstecz Fikus jest konto usunięte. Wow, myślałam, że będzie pisać dalej i udawać, no ale już wiadomo, że miałyśmy rację. Masakra! Serio, ja teraz jestem bardzo ostrożna przy każdej nowej osobie, chociaż stylu pisania nie da się zmienić...
Kruszynka wszystkiego najlepszego, oby to nie była cukrzyca! Jak ciśnienie u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Postanowiłam napisać ,ponieważ widzę że sprawy zaszły za daleko i ktoś świetnie bawi się moim kosztem zakładając kolejne konta,pisząc jakieś totalne bzdury i dostarczając rozrywki na forum. Gratuluję pomysłowości. Oczywiście że zerkam na wątek majowy bo to i mój wątek z którym byłam.zwiazana od 7.10 dołączając do tej społeczności,natomiast to że pokoloclam się z Mamami i w przypływie impulsu skasowalam konto nie miało to żadnego wpływu na to że czytałam sobie bez potrzeby rejestracji.
Owszem wyrazalam może zbyt ostro swoje zdanie nie kiedy narzucając je nie potrzebnie za co przepraszam nie byko to potrzebne.
Natomiast chciałam powiedzieć że sprawa podszywania się pode mnie wykorzystując informacje które tu pisałam są formą internetowego prześladowania i nienawistnego hejtu. Dzzis czytając te wszystkie okropne rzeczy rozbolal mnie brzuch z nerwów.i postanowiłam założyć konto i napisać ponieważ nie zgadzam się aby ktoś poslugiwal się moja tożsamościa.
Nie jestem święta mam.swoje.zdanie ale nie oznacza to że jestem nienormalna i bawię się w jakieś totalne bzdury jak zakładanie i kasowanie kont
Zatem witam wszystkie Mamy to moje jedyne oficjalne konto. Jeszcze raz przepraszam osoby które wyraziłam, chce z wami zostać do końca porodu i wspólnie się dzielić troskami,założyłam konto żeby wam to powiedziec bo czytając to wszystko wewnętrznie wybuchłam. -
Iwwk dzięki. Ciśnienie w normie 110/80, 120/70.
Też nie poznałam ze to samari. Macie czuja
Moja mała strasznie się wierci, czasem aż boli, a czasem jak oprze się na przepone to mi duszno i dech zapiera. Chyba jest głowa w dół bo czkawke czuje na dole i kopniaki wyżej blisko przepony. Po bokach są trochę lżejsze ruchy jakby rączki?
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Kruszynka91 z tą czkawka to jakaś masakra u mnie są dni że młody czka co chwilę i też chyba jest głową w dół bo czuje to czkanie/pulsowanie bardzo nisko. A kopytami i swoimi maltretuje mi wątrobę.
A teraz sidzimy z młoda i śmiejemy się bo mam na brzuchu wyczuwalne długie wzniesienie to chyba nogaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:24
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny