Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwwk pocieszylas mnie bo moj kolo kg a jestem w podobnym tygodniu. Czyli przeplywy daja rade.
Za to mniej mnie pocieszyla Ciachobo ma zajebiscie dluga szyjke, ja tez mysle, ze taka mialam, ale miesiac temu to mialam to gdzies by to zapamietac a teraz te moje 38mm to wydaje mi sie wlasnie, ze to sie skrocilo przez to parcie. Woec dalej nie moge przestac o tym myslec. Plus moj maz zabronił mi czytac forum bo mowi, ze zle na mnie dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:14
-
iwwk wrote:Przez ten zły pomiar w laboratorium drugi
strasznie się biła z myślami czy mi zlecać, ale mówi, że mam tak niskie cukry pierwszy i trzeci pomiar, że trzeba też sprawdzić jak w drugą stronę jest.
A kojarzę - skrzep. No niby się nei zaleca powtarzać krzywej ale ty faktycznie miałaś tam 70 coś te cukry2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
jak żyrafa !! No aż nie wierze - może zle zmierzyła czy co (robiła przez brzuch)?
A byłam pewna, że sie skraca, bo mnie ciagle kłuje i mam parcie na nią..
zresztą szyjka potrafi nagle polecieć i to szybko, nie ? Aaa jak to możliwe że miałam krótszą 2 msc temu !? To ona może się wydłużać !??
Ok - już doczytałam o kim mowao losie ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNistera wrote:Ciacho kiedy masz następną wizytę? Bo ja kurczę dopiero mam 22 marca i nie mam jak sobie teraz porównać czy mój szkrab dobrze rośnie, a my ten sam termin.
Ja tak celuje w niecały 50 centyl wg tych tabeli.Nistera lubi tę wiadomość