Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktyde Kinder Bueno tam gdzie mieszka Skarb szału nie ma jeśli chodzi o lekarzy, akurat znam dobrze ta miejscowość i lekarzy . Ciężko tam o fachowca. Szpital też raczej nie cieszy się za dobrą opinią.
aktyde85 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Witam w ten piękny słoneczny wietrzny dzień
Bibs pisałaś że masz dwulatke ? To tak jak ja. Zaraz świętujemy okrągłe urodziny. Jak to robisz że możesz leżeć przy takim maluchu ?
MaryJane to super że wracasz do domu i nic złego się nie dzieje. Tylko musisz się pilnować by nie przegiąć pałki i zaraz znów nie jechać do szpitala.
Skarb kciukasy za jak najdłuższe bycie w dwupaku. Już Jesteś bardzo daleko. Jeszcze chwilę wytrzymaj :*
Ja dziś mam wychodne. Jadę do kumpeli a M zostaje z młodą. Mają skręcać komodę dla junioraoby im się udało bo chciałam jutro coś tam powoli zacząć w niej lokować
-
nick nieaktualny4me wrote:Ja ogarnęłam 1/3 garderoby. Na dzis wystarczy. Obiad mam od wczoraj, musze odpaczac bo za 2h wraca tornado do domu a dzis jestem z nim sama.
Szczerze gdyby naprawde bylo cos nie tak z moja szyjka-to nawet takie glupie sprzatanie szafy to masakra dla niej. Pocieszam sie tym, ze lekarz nawet o lezeniu nie wspomnial. Mam nadzieje, ze wie co mowi!ha ha ja zaczęłam oglądać filmiki na YT bo stwierdziłam że chyba mam metodę do bani .. najgorsze to komody z dokum i tonami papierów itp
ciuchy to był pikuś
-
Ciacho ja mam w pudełkach tylko jak zaczynam je przeglądać to np z 10 pudełek zostaje 9 znowu w szafie. Bo może się zamieszczę a 1 pudełko to "no dobra już nigdy tego nie wloze" ot i tak wygląda moje sprzatanie
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Aktyde Kinder Bueno tam gdzie mieszka Skarb szału nie ma jeśli chodzi o lekarzy, akurat znam dobrze ta miejscowość i lekarzy . Ciężko tam o fachowca. Szpital też raczej nie cieszy się za dobrą opinią.
Rozumiem, to wszystko wyjaśnia kurczę mimo wszystko to przykre że nie ma nigdzie specjalisty który może kobiecie w takiej sytuacji pomóc -
Ciasteczko777 wrote:Jaki masz patent- wywalasz wszystko na zewnątrz i potem porządki i wyrzucasz out czy jak
ha ha ja zaczęłam oglądać filmiki na YT bo stwierdziłam że chyba mam metodę do bani .. najgorsze to komody z dokum i tonami papierów itp
ciuchy to był pikuś
ja jade półka po półce. Zobqcz dzis ze 2h to robilam a juz 1/3 wielkiej garderoby do ktorej mozesz wejsc i jeszcze suszarke postawić opitolona
Zasada jest prosta jesli czegos dluzej nie nosilam (2 lata) to wywalam bez skrupolow. Nie wierze, ze to jeszcze zaloze... Robie porzadki czesciej niz co dwa lata pewnie tak z raz na rok.
Dokumenty to inna czesc mieszkania. Nie przeszkadza mi w miejscu dla dziecka wiec narazie nawet o tym nie mysle. Zreszta mam tam chyba wzgledny porzadek. Zadko zagladam to nie balagnie tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:25
-
U nas aż tak bezpiecznie nie jest, jednak szyjka skróciła się w ciągu miesiąca niecałe 2cm, z czego prawie 1 cm ostatnie dni. Także nie odważę się sama na nic co mogłoby doprowadzić do powtórki z rozrywki, ale wiecie, już ciągle będę jak na bombie
Coś mnie ominęło na watku?poza tym, iż widzę że u Samari wszystko dobrze hehe
4me, Pani Moł, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skąd Wy macie takiego powera na te porządki? Zazdroszczę tym co mają garderoby,zawsze o niej marzylam a tak to się tłumacze że mam już dość tego upychania bo nie ma miejsca ano i ciągle robi się bałagan;)
Milka oczywiście jest to możliwe tylko i wyłącznie dzięki mojej teściowej, mieszkamy w jednej klatce, obecnie prawie całkowicie przejęła opiekę nad wnuczka, i jeszcze nam pomaga w innych sprawach no złota kobieta, należy jej się medal za zasługiMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Bibs wrote:Skąd Wy macie takiego powera na te porządki? Zazdroszczę tym co mają garderoby,zawsze o niej marzylam a tak to się tłumacze że mam już dość tego upychania bo nie ma miejsca ano i ciągle robi się bałagan;)
Milka oczywiście jest to możliwe tylko i wyłącznie dzięki mojej teściowej, mieszkamy w jednej klatce, obecnie prawie całkowicie przejęła opiekę nad wnuczka, i jeszcze nam pomaga w innych sprawach no złota kobieta, należy jej się medal za zasługi
Dobre pytanie, tez je podziwiamale moze jak bede od przyszlego tygodnia na l4 to tez mi sie tak nudzic bedzie
poki co, miejsce w szafach na ciuskzi malucha, zrobil mąż
-
nick nieaktualnyMary Jane Jak super że będziesz w domu , mojej siostry bratowa też ma ryzyko przedwczesnego porodu , obstawiona lekami też ma pessar założony i leży plackiem , a ma synka 4 letniego w domu dobrze że ma pomóc w teściowej bo tak to nie wiem kto by jej pomógł .
Nistera Jak nic w razie czego szykować wcześniej torby żadna z nas tego nie przewidzi kiedy poród nastąpi , nie to że sugeruje że zaraz będziemy wszystkie rodzićmusimy jakoś się trzymać chociaż do tego 38 tc a potem niech się dzieje co chce
.
Skarb zaciskaj tam mocno nogi .
Byłam dziś u dentystki zrobiła mi dziś dwa zęby i nawet kamień usunęła no i czeka jeszcze mnie kolejna wizyta a to będzie 28 Marca , mamy cały czas mnie kopał jak siedziałam u dentystki .
-
Nie zakładali pessara, twierdzą że na tym etapie powyżej 2cm nie kwalifikuje się. Jasne ze trochę się obawiam, ze coś nagle przegapie, za późno przyjedziemy itd ale jakoś lekarzom ufac muszę. Poukładam sobie wizyty u swojego lekarza co tydzień haha
następna mam za tydzień, nic nawet mu o sprawie nie mówiłam, ciekawe co powie
Iwwk, Ty miałaś dzisiaj wizyte? Starałam się w miarę Was po tych kilku dniach nadrobić
Ciacho, jak się wczytasz będziesz wiedziała gdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:24
-
nick nieaktualny