Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O co chodzi z tymi kwietniowkami? Jak w pierwszej ciąży byłam tu na forum, to właśnie laski z innych miesięcy nas podczytywaly i nieładnie obgadywaly i dlatego się przenioslysmy na fb i do dziś mamy tam zamkniętą grupę, na której co dzień piszemy.
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, ja nawet nie czytam teraz kwietniowek, tutaj od razu się zorientowałam
za dużo czasu na myślenie mam hehe
Iwwk, czekam na wieści ile waży mniej więcej Twoje maleństwo, bo z tego co pamiętam była kruszynka Jak mój
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Jak kiedyś tutaj napisałyście, że na kwietniówkach się rozgościła to też musiałam się o sporo stron cofnąć, a i tak chyba pierwszych postów z jej udziałem nie wyłapałam, a ponoć tam jakaś grubsza akcja była
Hahaha a miał być temat zakończony
Zaraz wchodzę jeszcze jedna kobieta w gabinecie. Jak zwykle miałam biegunkę przed wyjściem z domu. Niby się już nie stresuję wizytami, ale moje jelita chyba tego nie wiedzą :pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 17:25
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Spoko, skoro już wie albo przeczyta za chwilę że już wiemy że powróciła to sobie pójdzie heheh
I wróci pod innym nickiem hahahaha
To taki typWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 17:26
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Czyli też dobrze wyczułam że coś jest na rzeczy
aż weszłam na kwietniówki by się upewnić strona chyba 1990 o ile dobrze pamiętam. Powiem wam że jak dla mnie to jakaś dziecinada że strony tej osoby, że jej się w ogóle tak chce...
Maryjne dobre wiesci że chcą cię wypisać pewnie wiedzą co robią a ty jak już będziesz w domu to leż i wypoczywa a na pewno wszystko będzie dobrze
U nas w poniedziałek była akcja poród u kota, pierwszy w sumie więc czytałam obserwowałam i czekałam a ta menda wszystko na opak niż powinno być i nagle słyszę jak syczy i warczy na drugą kotkę, ja zaglądam a tam cichaczem już maluch na świat przyszedł. Myślałam że padne ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło i mamy cudowne dwojaczkitrenuje już przed własnym dzieckiem bo wstaje co 2 3 godziny i małe dostawiam matce na cyca bo do końca jeszcze nie wie o co chodzi
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Ja nie rozumiem tylko dlaczego ta osoba nie potrafi odpuscic jak jest juz spalona na kazdym możliwym watku, na czym jej tak zalezy...
Hehe Verbena kocia mama:) mi kiedys kot rodzil na rekach ja bylam mala i stwierdziłam ze odbiore porod ona biedna sie meczyla a ja ja nosilam , kociatko juz w polowie bylo na swiecie:P -
nick nieaktualnyU nas Ok
1700 gram miłości wszystko idealnie ! Mamy piękny filmik
synek lizał sobie rękę i stopę - cudny widok
Usg 3 trym uznajemy za udane -aaa moja szyjka ma 4.9!!
puszek369, MaMaMi83, PatkaPP, 4me, iwwk, Biała Azlia, Szczesliwa ledwo zywa, kama2784, Nistera, Pani Moł, Fikus, Chusy, Oleander, ago91, madzia8018, Milka1991, Paula_071, Veri, Rudzik1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak na szybko napiszę 1041g!
Rośnie idealnie, trzyma się blisko jakiegoś tam centyla, nie dosłyszałam haha. Wszystko z nią dobrze, tętnice mózgowe, serduszko, wszystko ok
szyjka zamknięta, długa (nie zapytałam jak długa), ale nie skraca się. Krzywą muszę powtórzyć
. Dać jej tego paczka w nagrodę czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:05
Ciasteczko777, puszek369, PatkaPP, MaMaMi83, 4me, Biała Azlia, kama2784, Nistera, Chusy, Oleander, ago91, Milka1991, Paula_071, Veri, Rudzik1 lubią tę wiadomość