Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj dziękujemy. Dokładnie, już niedługo stanie się to takie realne. Po domu jeszcze się jakoś krzątam, gorzej z wychodzeniem na zewnątrz. Ogarnęłam prasowanie na siedząco, bo przyzwyczajona na stojąco i byle do przodu. Ostatnie rzeczy muszę pozamawiać. Typu materac czy Gemini, ale to za tydzień. Mojemu mężowi spodobał Chicco Hugo 4w1 i jutro jedziemy oglądać, namawia mnie. Cena promocyjna 719zl to chyba warto co nie?
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyŁóżeczko złożone
oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku
Bylismy też odwiedzić oddziałfaktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
4me - jaki Smoczek ?? PokaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:24
puszek369, Oleander, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatka
Zależy co komu potrzeba, dziewczyny tutaj kupowały mnie się nie przyda bo już wspominałam że mam krzesełko do karmienia z funkcją leżaczka chicco polly Magic 3 w 1 , a po mieszkaniu woze dzidzie w wózku, ale pewnie jak ktoś ma duży dom to może się przydaćPatkaPP lubi tę wiadomość
-
Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe
ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny
sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu
-
MaryJane wrote:Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe
ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny
sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu
Mi tez sie podobal najbardziej ten błękitny ale stwierdzilismy z mezem ze wszystko bedzie na nim widac, mlody ciapnie raczkami i juz bedzie sie nadawac do prania bo bedzie to widac i wzięliśmy ten najciemniejszy.
W tym kolorze mam https://allegro.pl/oferta/chicco-baby-hug-4w1-lezaczek-lozeczko-krzeselko-7269915299
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:42
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciasteczko777 wrote:Łóżeczko złożone
oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku
Bylismy też odwiedzić oddziałfaktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
4me - jaki Smoczek ?? Pokaaaa
Tak wyglądają. Mi sie podoba, ze ta oslonka jest wygieta w druga strone, zupełnie jak piers kobiety.
Mam juz inne ale silikonowe wiec kupię tez ten na probe.
No i maja fajny designnie taki dzieciowy.
https://www.babybyann.com/producent/bibsCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Design maja fajny te smoczki. Duzy wybor kolorystyczny jednak mnie kauczuk jakos odrzuca. Pamietam z dziecinstwa bardziej kuzynostwa niz swoje smoczki ale pamietam je jako takie wyrzute kauczukowe smoczki bleeee
Smoczek kupilam z Lovi dynamiczny.
Najwyzej pozniej bede szukac cos innego, z mlodą przerobilam chyba poł sklepu jesli chodzi o smoczki. Ja sobie nie wyobrazam funkcjonowania bezWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:16
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie
cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi
wszystko nowe
ewentualnie jestem otwarta na propozycje
On chodzi w takich cenach
https://m.ceneo.pl/28830206Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:55
-
nick nieaktualnyCiacho
To Nie chodzi że.zdrowsze , są z innego materiału wykonane i chodzi o to zeby smoczek był jak najlepiej odwzorowany i przypominał piers mamy . Ja osobiście nie lubię kauczukowych smoczkow ale ja mówię że swojego doświadczenia A każdy ma innesamemu trzeba wypróbować że swoim dzieckiem ,bo może się okazać że nie będzie akceptowal ani takiego ani takiego albo z któryś lepiej mu będzie leżał. U moich dzieci podanie smoczka nie skutkowało odrzuceniem piersi tak samo jak podanie mleka z butelki. Ja lubię firmę avent mam już ja sprawdzoną i na nią stawiam
poprostu nie da się przewidzieć na przód co dzieciak będzie lubił ja kupiłam Aventa A może się okazać że młodemu nie będzie leżał i wtedy będę musiała.kupic co innego tak jak z mm mój syn tylko hipp wziął do ust reszta dla niego była tfu tfu ble ble.
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Ago ładny brzuch, nie wygląda jakby opadł już, więc się nie stresuj
lepiej Ci się oddycha i jeszcze częściej chodzisz siusiu?
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
puszek369 wrote:Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie
cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi
wszystko nowe
ewentualnie jestem otwarta na propozycje
On chodzi w takich cenach
https://m.ceneo.pl/28830206
Puszku kupilam za 119 zl juz po rabacie takze dziekuje, mozesz wystawiać.
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyAgo, ladny brzuszek! Tez mi się nie wydaje, żeby to byl niski brzusio
Smoczki bibs obczajalam, na razie kupilam lovi. Córka moja bezsmoczkowa, ale z jej wyboru, nie mojego. Jak braciszek będzie miał silniejszy odruch ssania to niech sobie ssie smoka, luzchoc niekoniecznie do 3.r.ż., taki widok mnie troszkę przeraża ale mam swiadomosc, że im dalej w las tym trudniej wyeliminować silny nawyk.
Po pięknym dniu na wieczor zerwal się wiatr i chyba będzie lało, bo chmurzyska ciemne zawisly