X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka

Powodzenia dla męża na egzaminie 👍👍👍👍 do kwietnia już nie daleko jakieś 2 tygodnie i to wszystko zacznie być takie realne :) mam nadzieję że ogarnięcie wszystko an czas bo tobie już z brzuszkiem pewnie ciężko co ??

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziękujemy. Dokładnie, już niedługo stanie się to takie realne. Po domu jeszcze się jakoś krzątam, gorzej z wychodzeniem na zewnątrz. Ogarnęłam prasowanie na siedząco, bo przyzwyczajona na stojąco i byle do przodu. Ostatnie rzeczy muszę pozamawiać. Typu materac czy Gemini, ale to za tydzień. Mojemu mężowi spodobał Chicco Hugo 4w1 i jutro jedziemy oglądać, namawia mnie. Cena promocyjna 719zl to chyba warto co nie?

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, tak za taka cene warto kupic chicco. My juz kupilismy. W niektorych sklepach cena rozni sie w zaleznosci od koloru.

PatkaPP lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko złożone :) oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
    Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku ;)
    Bylismy też odwiedzić oddział ;) faktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
    4me - jaki Smoczek ?? Pokaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:24

puszek369, Oleander, PatkaPP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka

Zależy co komu potrzeba, dziewczyny tutaj kupowały mnie się nie przyda bo już wspominałam że mam krzesełko do karmienia z funkcją leżaczka chicco polly Magic 3 w 1 , a po mieszkaniu woze dzidzie w wózku, ale pewnie jak ktoś ma duży dom to może się przydać :)

PatkaPP lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe :D ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny :D sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu

gann3e3k0unlohxb.png

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe :D ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny :D sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu

Mi tez sie podobal najbardziej ten błękitny ale stwierdzilismy z mezem ze wszystko bedzie na nim widac, mlody ciapnie raczkami i juz bedzie sie nadawac do prania bo bedzie to widac i wzięliśmy ten najciemniejszy.

W tym kolorze mam https://allegro.pl/oferta/chicco-baby-hug-4w1-lezaczek-lozeczko-krzeselko-7269915299

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:42

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Łóżeczko złożone :) oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
    Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku ;)
    Bylismy też odwiedzić oddział ;) faktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
    4me - jaki Smoczek ?? Pokaaaa
    Marka bibs.

Tak wyglądają. Mi sie podoba, ze ta oslonka jest wygieta w druga strone, zupełnie jak piers kobiety.

Mam juz inne ale silikonowe wiec kupię tez ten na probe.

No i maja fajny design :D ;) nie taki dzieciowy.

https://www.babybyann.com/producent/bibs

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli one są zdrowsze niż takie smoczki avent itp? :) fajne!tylko sklep mnie zraził / mam lekkie uczulenie byann XD
    Chicco baby kupimy ciemny szary - ze wzgl na brudzenie. Ale z tym jeszcze czekam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:07

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Design maja fajny te smoczki. Duzy wybor kolorystyczny jednak mnie kauczuk jakos odrzuca. Pamietam z dziecinstwa bardziej kuzynostwa niz swoje smoczki ale pamietam je jako takie wyrzute kauczukowe smoczki bleeee

Smoczek kupilam z Lovi dynamiczny.
    Najwyzej pozniej bede szukac cos innego, z mlodą przerobilam chyba poł sklepu jesli chodzi o smoczki. Ja sobie nie wyobrazam funkcjonowania bez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:16

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie :) cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi :) wszystko nowe :) ewentualnie jestem otwarta na propozycje
    On chodzi w takich cenach
    https://m.ceneo.pl/28830206

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:55

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho

To Nie chodzi że.zdrowsze , są z innego materiału wykonane i chodzi o to zeby smoczek był jak najlepiej odwzorowany i przypominał piers mamy . Ja osobiście nie lubię kauczukowych smoczkow ale ja mówię że swojego doświadczenia A każdy ma inne :) samemu trzeba wypróbować że swoim dzieckiem ,bo może się okazać że nie będzie akceptowal ani takiego ani takiego albo z któryś lepiej mu będzie leżał. U moich dzieci podanie smoczka nie skutkowało odrzuceniem piersi tak samo jak podanie mleka z butelki. Ja lubię firmę avent mam już ja sprawdzoną i na nią stawiam :) poprostu nie da się przewidzieć na przód co dzieciak będzie lubił ja kupiłam Aventa A może się okazać że młodemu nie będzie leżał i wtedy będę musiała.kupic co innego tak jak z mm mój syn tylko hipp wziął do ust reszta dla niego była tfu tfu ble ble.:)

• ago91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi powiedziała że mam nisko brzuch ale jakoś mi się nie wydaje że tak jest... <3

44c66f179a0377aamed.jpg

Pani Moł, Oleander, Agata :), kama2784, PatkaPP, Chusy, Rudzik1 lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago ładny brzuch, nie wygląda jakby opadł już, więc się nie stresuj :) lepiej Ci się oddycha i jeszcze częściej chodzisz siusiu?

ago91 lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga

Brzuch jest zdecydowanie wysoko, im bliżej tym każdy się doszukuje oznak zbliżającego porodu :) wg mnie jest normalnie :)

P.s bardzo ładnie wyglądasz 👍👍👍😀

ago91 lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago, ale jesteś chudzinka, zazdroszczę :D a brzuch to masz bardzo wysoko wedlug mnie haha :D

Mamami, ten ciemny też ładny, i to prawda że będzie bardziej praktyczny, pomyśle jeszcze

ago91 lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• ago91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Ago ładny brzuch, nie wygląda jakby opadł już, więc się nie stresuj :) lepiej Ci się oddycha i jeszcze częściej chodzisz siusiu?
    Nie właśnie:) chodzę siku tak jak wcześniej zgaga dalej mnie męczy a mama to już chyba po prostu by chciała żebym urodziła dlatego haha

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie :) cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi :) wszystko nowe :) ewentualnie jestem otwarta na propozycje
    On chodzi w takich cenach
    https://m.ceneo.pl/28830206

Puszku kupilam za 119 zl juz po rabacie takze dziekuje, mozesz wystawiać.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Puszku kupilam za 119 zl juz po rabacie takze dziekuje, mozesz wystawiać.
    Spoko :) to wystawiam :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago, ladny brzuszek! Tez mi się nie wydaje, żeby to byl niski brzusio :)

Smoczki bibs obczajalam, na razie kupilam lovi. Córka moja bezsmoczkowa, ale z jej wyboru, nie mojego. Jak braciszek będzie miał silniejszy odruch ssania to niech sobie ssie smoka, luz :) choc niekoniecznie do 3.r.ż., taki widok mnie troszkę przeraża ale mam swiadomosc, że im dalej w las tym trudniej wyeliminować silny nawyk.

Po pięknym dniu na wieczor zerwal się wiatr i chyba będzie lało, bo chmurzyska ciemne zawisly :(

‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ