X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka

Powodzenia dla męża na egzaminie 👍👍👍👍 do kwietnia już nie daleko jakieś 2 tygodnie i to wszystko zacznie być takie realne :) mam nadzieję że ogarnięcie wszystko an czas bo tobie już z brzuszkiem pewnie ciężko co ??

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziękujemy. Dokładnie, już niedługo stanie się to takie realne. Po domu jeszcze się jakoś krzątam, gorzej z wychodzeniem na zewnątrz. Ogarnęłam prasowanie na siedząco, bo przyzwyczajona na stojąco i byle do przodu. Ostatnie rzeczy muszę pozamawiać. Typu materac czy Gemini, ale to za tydzień. Mojemu mężowi spodobał Chicco Hugo 4w1 i jutro jedziemy oglądać, namawia mnie. Cena promocyjna 719zl to chyba warto co nie?

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, tak za taka cene warto kupic chicco. My juz kupilismy. W niektorych sklepach cena rozni sie w zaleznosci od koloru.

PatkaPP lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko złożone :) oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
    Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku ;)
    Bylismy też odwiedzić oddział ;) faktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
    4me - jaki Smoczek ?? Pokaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:24

puszek369, Oleander, PatkaPP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka

Zależy co komu potrzeba, dziewczyny tutaj kupowały mnie się nie przyda bo już wspominałam że mam krzesełko do karmienia z funkcją leżaczka chicco polly Magic 3 w 1 , a po mieszkaniu woze dzidzie w wózku, ale pewnie jak ktoś ma duży dom to może się przydać :)

PatkaPP lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe :D ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny :D sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu

gann3e3k0unlohxb.png

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryJane wrote:
    Mamami, który kolor macie? Mi się najbardziej podoba błękitny, ale ma na olx wzięcie największe :D ludzie wstawiają prawie nowy za pół ceny i sprzedany w ciągu godziny :D sa w dwóch sklepach właśnie za 719, chyba się więc na taki nowy zdecydujemy w końcu

Mi tez sie podobal najbardziej ten błękitny ale stwierdzilismy z mezem ze wszystko bedzie na nim widac, mlody ciapnie raczkami i juz bedzie sie nadawac do prania bo bedzie to widac i wzięliśmy ten najciemniejszy.

W tym kolorze mam https://allegro.pl/oferta/chicco-baby-hug-4w1-lezaczek-lozeczko-krzeselko-7269915299

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 16:42

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Łóżeczko złożone :) oficjalnie kącik juz gotowy/ bez dekoracji (komody pełne, ciuszki gotowe itp). Brakuje tylko dostawki.
    Torby spakowane i gotowe - dużo miejsca zajmują i trzymam je przy łożku ;)
    Bylismy też odwiedzić oddział ;) faktycznie można się zgubić, ale jest wow w środku..
    4me - jaki Smoczek ?? Pokaaaa
    Marka bibs.

Tak wyglądają. Mi sie podoba, ze ta oslonka jest wygieta w druga strone, zupełnie jak piers kobiety.

Mam juz inne ale silikonowe wiec kupię tez ten na probe.

No i maja fajny design :D ;) nie taki dzieciowy.

https://www.babybyann.com/producent/bibs

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli one są zdrowsze niż takie smoczki avent itp? :) fajne!tylko sklep mnie zraził / mam lekkie uczulenie byann XD
    Chicco baby kupimy ciemny szary - ze wzgl na brudzenie. Ale z tym jeszcze czekam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:07

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Design maja fajny te smoczki. Duzy wybor kolorystyczny jednak mnie kauczuk jakos odrzuca. Pamietam z dziecinstwa bardziej kuzynostwa niz swoje smoczki ale pamietam je jako takie wyrzute kauczukowe smoczki bleeee

Smoczek kupilam z Lovi dynamiczny.
    Najwyzej pozniej bede szukac cos innego, z mlodą przerobilam chyba poł sklepu jesli chodzi o smoczki. Ja sobie nie wyobrazam funkcjonowania bez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:16

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie :) cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi :) wszystko nowe :) ewentualnie jestem otwarta na propozycje
    On chodzi w takich cenach
    https://m.ceneo.pl/28830206

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:55

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho

To Nie chodzi że.zdrowsze , są z innego materiału wykonane i chodzi o to zeby smoczek był jak najlepiej odwzorowany i przypominał piers mamy . Ja osobiście nie lubię kauczukowych smoczkow ale ja mówię że swojego doświadczenia A każdy ma inne :) samemu trzeba wypróbować że swoim dzieckiem ,bo może się okazać że nie będzie akceptowal ani takiego ani takiego albo z któryś lepiej mu będzie leżał. U moich dzieci podanie smoczka nie skutkowało odrzuceniem piersi tak samo jak podanie mleka z butelki. Ja lubię firmę avent mam już ja sprawdzoną i na nią stawiam :) poprostu nie da się przewidzieć na przód co dzieciak będzie lubił ja kupiłam Aventa A może się okazać że młodemu nie będzie leżał i wtedy będę musiała.kupic co innego tak jak z mm mój syn tylko hipp wziął do ust reszta dla niego była tfu tfu ble ble.:)

• ago91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi powiedziała że mam nisko brzuch ale jakoś mi się nie wydaje że tak jest... <3

44c66f179a0377aamed.jpg

Pani Moł, Oleander, Agata :), kama2784, PatkaPP, Chusy, Rudzik1 lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago ładny brzuch, nie wygląda jakby opadł już, więc się nie stresuj :) lepiej Ci się oddycha i jeszcze częściej chodzisz siusiu?

ago91 lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga

Brzuch jest zdecydowanie wysoko, im bliżej tym każdy się doszukuje oznak zbliżającego porodu :) wg mnie jest normalnie :)

P.s bardzo ładnie wyglądasz 👍👍👍😀

ago91 lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago, ale jesteś chudzinka, zazdroszczę :D a brzuch to masz bardzo wysoko wedlug mnie haha :D

Mamami, ten ciemny też ładny, i to prawda że będzie bardziej praktyczny, pomyśle jeszcze

ago91 lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• ago91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Ago ładny brzuch, nie wygląda jakby opadł już, więc się nie stresuj :) lepiej Ci się oddycha i jeszcze częściej chodzisz siusiu?
    Nie właśnie:) chodzę siku tak jak wcześniej zgaga dalej mnie męczy a mama to już chyba po prostu by chciała żebym urodziła dlatego haha

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Mamami i jak jesteś zainteresowana tym laktatorem? Bo jak nie to go wystawie :) cena może być jak coś 100 już z wysyłką dorzucę butelkę lovi, smoczki mam i lovi :) wszystko nowe :) ewentualnie jestem otwarta na propozycje
    On chodzi w takich cenach
    https://m.ceneo.pl/28830206

Puszku kupilam za 119 zl juz po rabacie takze dziekuje, mozesz wystawiać.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Puszku kupilam za 119 zl juz po rabacie takze dziekuje, mozesz wystawiać.
    Spoko :) to wystawiam :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago, ladny brzuszek! Tez mi się nie wydaje, żeby to byl niski brzusio :)

Smoczki bibs obczajalam, na razie kupilam lovi. Córka moja bezsmoczkowa, ale z jej wyboru, nie mojego. Jak braciszek będzie miał silniejszy odruch ssania to niech sobie ssie smoka, luz :) choc niekoniecznie do 3.r.ż., taki widok mnie troszkę przeraża ale mam swiadomosc, że im dalej w las tym trudniej wyeliminować silny nawyk.

Po pięknym dniu na wieczor zerwal się wiatr i chyba będzie lało, bo chmurzyska ciemne zawisly :(

‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ