Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dostałam taka chęć na ciasto z mojej ulubionej cukierni że aż nerwowa się zrobiłam mąż ubrał się i jechał przywieźć haha
dobrze że to piekarnio-cukeirnia to w niedzielę mają otwarte do 22 aż
zobaczymy czy przywiezie moje ulubione czy coś innego
-
nick nieaktualnyU mnie córka smoczek rzuciła.jak go sama w domu schowała i to tak że nie mogliśmy znaleźć 2 dni była.obrazona A potem już o nim nie wspominała, A syn smoczek rzucił jescze przed rokiem on nie był taki smoczkowy jak córka ,zobaczymy jako teraz się agent trafi bo po ruchach to jest zdecydowanie najsilniejszy najbardziej ruchliwy i najmniej delikatny, i to tylko 5.5 tygodnia i go poznam ❤❤❤ no i chyba kompletnie zostanie Igorem zamiast Jonatanem....
Wkurza mnie tylko jedno że mój tata marudzi że co ja za imię wymyśliłam i że będzie miał wnuka jonagolda... A kuzynka stwierdziła że dziwnym imieniem można dziecko skrzywdzic 😰😰😰😱😱 wiem że nie warto się tym przejmować ale takie głupie gadanie niech dla.siebie zostawia, a mężowi się nie podoba bo jakoś to imię "mu nie lezy" ciekawe.... -
nick nieaktualny
-
Ago śliczny brzuszek i wysoko
Mi też się wydaje że mi już opadł ale siostra sprowadziła mnie na ziemię i powiedziała że wymyślam
My mamy smoczki lovi, zobaczymy czy się sprawdzi. Ale ten kauczukowy czytałam same dobre opinie, chyba też się skuszę i jest prześliczny
U nas imię wywołało skrajne emocje i dobre i te zle, ale po nas to spływa, mąż przy takich osobach celowo podkreśla imię i wypowiada je po 100 razy hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:44
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgor to piękne imię, Joachim też mi się bardzo podoba.
Ale nie czaję, czemu ktoś poza mężem w ogole zajmuje stsnowisko. Mi też każdy 3 grosze wciskał, i mój wujas ksiądz (wtf??), i tesciowa, moja mama na szczęście nie, bo wie jakie mam podejście - ona już miala swoją szansę wybrać imiona i dla dziewczynki i dla chlopca
Żałuję, że w ogole komukolwiek imię zdradziliśmy, moglismy po narodzinach poinformowac i zadnych dyskusji nie toczyćSamari0702 lubi tę wiadomość
-
Ja ogl jestem upartym czlowiekiem i jak mi sie cos podoba to tak ma byc i nie slucham komentarzy. Dziadkowie rodzice wujki kazdy mial szanse sie wykazac przy swoich dzieciach. To nie oni beda codziennie sie zwracac do tego dziecka a czy imie dobrze wybrane okaze sie jak dziecko będzie wieksze. Np moj maz co jakis czas robi wywody swojej mamie ze czemu takie imie, ze mu sie nie podoba ze go skrzywdzila itp...szczerze to przykro by mi bylo jakby mlody powiedzial ze straszne imie mu wybralam. Ale teraz mi nie odpowie
ja np ze swojego jestem zadowolona moglo by byc gorzej;)
-
nick nieaktualnyPani Moł wrote:Igor to piękne imię, Joachim też mi się bardzo podoba.
Ale nie czaję, czemu ktoś poza mężem w ogole zajmuje stsnowisko. Mi też każdy 3 grosze wciskał, i mój wujas ksiądz (wtf??), i tesciowa, moja mama na szczęście nie, bo wie jakie mam podejście - ona już miala swoją szansę wybrać imiona i dla dziewczynki i dla chlopca
Żałuję, że w ogole komukolwiek imię zdradziliśmy, moglismy po narodzinach poinformowac i zadnych dyskusji nie toczyć
Powiem ci że też pozalowalam że komukolwiek powiedziałam🤔🤔🤔 bo już cała.rodizna plotkuje na temat imienia , no właśnie też sobie myślę to samo wtf ??😱😱 Teraz jeśli finalnie wybierzemy imię nikomu nie powiem będą mieli nie zle zaskoczenie 👍👍😀😀😀 -
nick nieaktualnyWiem że pytanie już nie raz było, ale czy na tym etapie kapiecie się jeszcze w wannie ?? Ja dziś jescze weszłam trochę się rozluźnić do ciepłej wody, ale chyba już będę tylko prysznic brać bo ciężko mi się wygrzebać ...
P.s muszę juz zakładać wkładki laktacyjne bo mam wycieki pokarmu i co chwila plamy na ubraniach 🤔🤔🤔 czy wasze piersi już też szaleją ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:01
-
Ja się kąpię codziennie
wiem, że może nie powinnam, ale nie leje gorącej wody, po prsotu leżenie w wodzie mnie bardzo relaksuje i pomaga na bóle krzyża.
Moje piersi bez zmian, czasami czuje dziwne mrowienie w sutkach ale poza tym nic. -
nick nieaktualny4me wlasnie dzis spotkalam sasiadke z dzieckiem na spacerze i wlasnie ten smoczek od razu mi w oko wpadl. Mega ładny. Pierwszy raz taki smoczek widzialam. Chyba tez kupie. Synek w ogole nie chcial. Rozne firmy testowalam. Zobaczymy jak z tym bedzie.
Bylismy na dlugim spacerze. Mlody ledwo do domu doszedł. Ja zreszta tez. Potem jeszcze na tarasie posiedzielismy, bo żal było nie korzystać ze słoneczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:15
4me lubi tę wiadomość
-
Ale że o tym okrągłym plastikowym mówicie? Bo nie mogę całego linku skopiować i nie mam pewności.
Jeśli o tym to sorry ale wygląda jak zabawka dla lalki i chyba nie chciałabym tego dac swojemu dziecku 😉
Ja stawiam na Aventa u syna się sprawdził.
Zresztą co ja mam do gadania , mąż już kupił, sam wybrał i dał za nie majątek 😂
-
Ciacho ja dalam linka do sklepu Lewandowskiej bo akurat tam mi google pokazal. Ale to nie jej marka wiec na pewno gdzieś indziej tez sprzedaja
No ja juz mma dwa smoczki ale trudno bedzie trzeci
Moj mlody wzgardzil tylko za malym smoczkiem-takim od 0-2 miesiecy i od razu chcial taki od 0-6 a czy kauczukowy, czy silikonowy czy ksztalt sutka czy tradycyjny to juz mu bylo wszystko jedno
Co wybierze drugi i czy w ogole nie wzgardzi smoczkiem tego nikt nie wie
Lekarze mowia, zeby do roku odstawic smoczek-tak mniej wiecej udalo sie nam orzy starszaku. Dwie noce i bylo po sprawie. Nie bylo jakiegos duzego hardcoru.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Nistera wrote:Ale że o tym okrągłym plastikowym mówicie? Bo nie mogę całego linku skopiować i nie mam pewności.
Jeśli o tym to sorry ale wygląda jak zabawka dla lalki i chyba nie chciałabym tego dac swojemu dziecku 😉
Ja stawiam na Aventa u syna się sprawdził.
Zresztą co ja mam do gadania , mąż już kupił, sam wybrał i dał za nie majątek 😂
ale sa jeszcze cale takie kauczkowe wielkie (chyba chicco takie ma) to to nie takiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas też smoczek Avent ortodontyczny się sprawdził. Córka korzystała do roku 5mcy. Wtstarczyła rozmowa, że jest już duża itp akurat wtedy urodził się maluch w rodzinie, więc uzgodnilismy, że smoczek jest dla bobaska
W ogóle gdy dziecko ma rok to już wszystko rozumie, co się do niego mówi
Jeśli dobrze pamiętam to przez pierwsze 2 tyg życia nie zaleca się smoczka, aby nie zaburzyć ssania, ale potem - czy kauczowy, silikonowy, kształt już nie ma znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 07:10