Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy odwiedzić szpital, bo się przeprowadził i nie byłam tam jeszcze;) wielki budynek, oddziały też, można się pogubić, jest ładnie fakt, ale okien nie można otworzyć tylko klima jest ;p Wzięłam dokumenty, żeby powypełniać, co by szybciej przy przyjęciu było i uświadomiłam sobie, że to niedługo już
Witam nowe koleżankiCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że warto sprawdzić, gdzie pojechać. U nas jest takie zamieszanie w tym szpitalu, że ostatnio mąż dowiózł żonę na Oddział Ratunkowy, nie na izbę przyjęć położniczą i urodziła tam z lekarzem z koru(poród już był zaawansowany). Gin i położna biegli, ale zanim dobiegli to z 15 minut im to zajęło, ten szpital jest tak wielki, bo to drugi budynek, jakieś łączniki, masakra. Więc warto nawet sprawdzić gdzie jechać
-
nick nieaktualnyBibs wrote:Co prawda to prawda :p
Chociaz jestem ciekawa tej wyremontowanej porodówki na Polnej w Poznaniu... czy do porodów są tam te wszystkie "ładne dekoracje" :p
Ja tam akurat jestem zainteresowana jedynie sala do cięć cesarskich, ktora znam bo dwa razy miałam te wątpliwa przyjemność się tam znaleźć 👍👍😂😂👨👩👧
Ale tak jak puszek mówi w dużych miastach to co innego ja akurat mieszkam w mniejszym mieście gdzie tylko jeden szpital jest także to zmienia postać rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 12:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchhh mi wiosna trochę za mocno uderzyła dzis do glowy - slonce i 17 w cieniu
.i najpierw upieklam ciasto czekoladowe, potem posadzilam bratki na balkonie i ogarnęłam caly balkon łącznie z myciem podlogi i jeszcze posprzątalam chatę. A teraz leżę bo mi się rwa kulszowa odezwala, no przesaszilam. A jeszcze na spacer się wybieramy, choc nie wiem czy mąż sam z córeczka nie będzie musial iść.
4me lubi tę wiadomość
-
Pogoda cudna, u mnie troche wieje, ale jest przepięknie. Mąż pojechał na imieniny do rodziny, ja nie chciałam, bo tam palą w mieszkaniu i zawsze jak tam jestem to mi słabo, a teraz w ciąży to tym bardziej klimat nie dla mnie. Zrobiłam sobie dzisiaj dzień SPA, najpierw pocwiczyłam trochę, nałożyłam maseczkę na włosy, zrobiłam peeling cukrowy z olejem lnianym na całe ciało, a teraz leżę w wannie. Później książka i obiadek
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa.za to odkopywalam wiosenne ciuchy dla dzieci, żeby zerknąć czy buty i kurtki są dobre
kurtki, czapki i adidasy córki okej tylko młodemu muszę buciki kupić ale to po niedzieli ogarnę bo ciepło zaczyna się robić to.w kozakach i zimowej kurtce nie będzie chodził
A teraz zabieram się za obiad później może pojedziemy gdzieś na kawę bo ile można w domu ciągle siedzieć
-
Ja zjadlam drugie danie troche mnie zmulilo ale wybieram sie na pole to moze mi sie polepszy , zupke zjem wieczorem. U nas 20 stopni otwarte okno na osciez bo nawet roznicy nie czuc:) szkoda ze jak narazie to tylko w porze tak do 16 i potem znow chlod ale po marcu nie ma co oczekiwac i tak super ze taka ladna niedziela!
-
Iwwk jak ja czytam to Twoje pociwczyc to mi kanapa tak w tylek uwiera jak nigdy
Jak ja zazdroszcze, ze masz sily na cwiczonkaja serio nie to, ze checi brak ale najzwyczajniej sil.
Dziewczyny nie czekajcie za dlugo z kolejnymi ciazami bo ciaza na stare lata jest ciezka
-
Zmieniajac lekko temat wlasnie znalazlam super smoczki- bibs.
Sa z kauczuku, maja okragla glowke jak sutek i tak wygieta otoczke w druga strone jak piers kobiety.
Jesli ktoras tak jak ja chce popelnic ten straszny bladi dac dziecku smoczek to mysle, ze to jest troche bezpieczniejsza alternatywa (ze dziec pozniej piersia nie wzgardzi)
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
4me jak mam dobry dzień to staram się ruszać jak najwięcej, ale też przychodzą czasem takie, że kanapa to najlepsza przyjaciółka i nie lubię się z nią na długo rozstawać haha
Żeby ten dzień nie był za piękny to właśnie dopadły mnie mdłości i już zaczynam się gorzej czuć heh, dobrze, że trochę go wykorzystałam i z czystym sumieniem mogę się zaraz zaszyć pod kocykiem
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć, ale cudne te wasze pokoiku, kąciki są. I prawie wszystko macie gotowe, po cichu zazdroszczę. Choć wiedząc ile mam jeszcze do zrobienia to szybko mi marzec/kwiecień przelecą. W ten weekend zabrałam się za pranie i prasowanie ciuszków, sporo tego wyszło. Aż się nie spodziewałam. Musiałam popisać dla mnie i dla męża kartki co to jest i z rozmiarem aby jakoś wdrożyć się w te ubranka. Póki co istna magia.
Co do sprzętu, to mamy lodówkę prawie 6 lat Samsung i nie mam się do czego doczepić (obym nie powiedziała w złym momencie) Tamtej marki w ogóle nie znam, więc nie pomogę.
U mnie też dziś piękna wiosna za oknem.. za chwilę się zbieramy na urodziny do cioci, jest w restauracji więc gotowanie obiadu mi odpadło
Powiem Wam, że wczoraj byłam w galerii w poszukiwaniu prezentu. Łącznie z dojazdem zeszło mi 2h i potem całe popołudnie przeleżałam, miałam dosyć, brzuch napompowany, nie miałam siły nawet iść do toalety
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak czytam Wasze posty o ładnej pogodzie, to mam chęć uciec z Pomorza;D Tu niby ciepło, ale czarne chmury i wiatr.
Byliśmy z Dziobasem na basenie. Planowałam chodzić prawie do porodu, ale jest już naprawdę ciężko. Chyba pora zmienić się w leniwą kulkę i zalegnąć na kanapie;D -
nick nieaktualny
-
Samari0702 wrote:Patka
A to pierwszy wasz dzidziuś ?no to pracowicie u Ciebie ale dacie radę im szybciej tym lepiej bo im wyżej w ciąży tym gorzej jest...
Tak, pierwsze długo wyczekane maleństwo.
Machina ruszy w przyszłym tygodniu, bo w czwartek mąż ma egzamin do którego ciągle się przygotowuje, a potem rusza z malowaniem. No i mamy nadzieję od kwietnia zacząć układać wszystko na swoje miejsce.Samari0702 lubi tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️