Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze 2h do wizyty, jak te godziny się dluza
mikka86 moja lekarka najbardziej bala się o szyjke przed 30 tyg, teraz już nie panikuje
mikaja Tez jestem ciekawa ile twój maluszek będzie wazyl na wizycie, jakos pomiarom z brzucha nie wierze do końca.
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
mikaja wrote:Moj syn w 33+2 wg usg wazyl 2500gram wiec calkiem mozliwe, ze tyle wazy Nie dziwi mnie to, bo u mnie w rodzinie wieksze dzieci sie rodza
a jak duży był jak się urodził? -
mikaja wrote:xgirl mialam ale nie mialam pomiaru po 1h wiec moze byc niezdiagnozowana wlasnie. Zobaczymy bo jak wyjdzie dza na usg to moga mi zaproponowac jeszcze raz ogtt co troche nie ma sensu, ale widzialam na tutejszych forach ze czasem robia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 16:22
-
xgirl wrote:Na czczo i po 2 tak? Czemu nie mialas tez po 1 jesli w poprzedniej ciazy mialas cukrzyce?
Bo w uk nie robią pobrania po 1h. Poprzednim razem miałam przekroczone po 2h wiec miałam zdiagnozowana cukrzyce. Teraz po 2h miałam w normie i na czczo ale nie wiem jak po 1hWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 16:37
-
Mikaja, ale duża już ta Twoja córka! Ciekawe, czy się potwierdzi 😁
Mikka, waga Ksawerego podobna do wagi moich starszakòw, więc prawdopodobne, że będzie koło 3,5kg.
W Lidlu od czwartku znowu promo na bodziakòw, spodenki, skarpetki dla Maluchów, a dla mam sukienki, legginsy i krótkie spodnie jeansowe ciążowemikka86 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ale bardziej niz ta waga mnie teraz zastanawia to jej ulozenie. Ta mloda dzis macala i nic nie mowila, zbadala tetno detektorem, a starsza podeszla i tylko w dole brzucha ucisnela i powiedziala 'head down' i tyle. Nie pytala, bo mam wywalone bo mam to usg, ale zastanawia mnie to, bo ja nie czuje, zeby ona sie odwrocila. Moze jednak sie myle i to co mi wciska w zebra to posladki a nie glowa
-
mikaja wrote:Ale bardziej niz ta waga mnie teraz zastanawia to jej ulozenie. Ta mloda dzis macala i nic nie mowila, zbadala tetno detektorem, a starsza podeszla i tylko w dole brzucha ucisnela i powiedziala 'head down' i tyle. Nie pytala, bo mam wywalone bo mam to usg, ale zastanawia mnie to, bo ja nie czuje, zeby ona sie odwrocila. Moze jednak sie myle i to co mi wciska w zebra to posladki a nie glowa
To ciekawe czy ja się mylę ale ja jej nie czuje na dole ani na górze tylko poprzecznie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Zobaczymy w przyszłym tygodniu 😊😊😊
-
Aska1994 wrote:Mikaja, ale duża już ta Twoja córka! Ciekawe, czy się potwierdzi 😁
Mikka, waga Ksawerego podobna do wagi moich starszakòw, więc prawdopodobne, że będzie koło 3,5kg.
W Lidlu od czwartku znowu promo na bodziakòw, spodenki, skarpetki dla Maluchów, a dla mam sukienki, legginsy i krótkie spodnie jeansowe ciążoweurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikaja, aż sprawdziłam dokładnie jak moi ważyli w podobnym czasie: Cyprian w 32+3 ważył ok. 2200, a Monika w 34+0 ważyła ok 2315g
_Hope_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥