Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No chyba normalne że się sprawdza daty 😊
-
Xgirl ja często u rodziców patrzę na daty,bo u nich często jogurty są po terminie a ostatnio nawet octenisept znalazłam Zajrzałam do apteczki i połowa leków po dacie ważności 🙄
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
ja patrze na daty ważności produktów takich jak, serki,jogurty,masło, wędliny paczkowane itd, ale takich jak np , ryż,makaron, napoje,jakieś tam ogórki konserwowe w słoiku czy coś to już rzadko albo wcale, przecież nawet jak po terminie zjesz taki produkt to się nic nie stanie. No i leki oczywiście,zawsze jak zamawiam z apteki internetowej to zastrzegam,że ma być długa data ważności. Moja koleżanka kiedyś nie usmażyła schabowych w niedzielę na obiad bo miała ponad tydzień przeterminowaną bułkę tartą,no bez przesady...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 16:34
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Hiszpaneczka wrote:Kolejna czerwcowka rozpakowana
Kamsza, Hiszpaneczka, Drobinka91, anngelikamarta, kinga27.30, Eluska, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ja za cholerę nie wiem jakie ubranka mam brać do szpitala, nie wiadomo jaka pogoda w ogóle będzie. Ale widząc co sie dzieje za oknem to nie wyglada to optymistycznie w sensie ze będzie ciepło. No ale moze sie w końcu przejasni i wyjdzie słoneczko i będzie cieplo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 16:52
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Lady_Dior wrote:Jaszczurek ja mam łożysko na przedniej ścianie,wysoko i dopiero po 30tc zaczęłam czerpać radość z ruchów dziecka-wcześniej to były tak delikatne,że czasem zapomniałam,że mam dziecko w brzuchu🙄 Teraz w końcu coś czuję-te wyciąganie,przeciąganie Mocne kopniaki,dyskoteka,kopanie w żebra,bolesne ruchy yyyyy przepraszam a co to takiego? 🤔😝
-
mikka86 wrote:ja tam się ciesze,że jest taka pogoda jaka jest tzn. mogłoby być mniej deszczowo i troszkę cieplej, ale w obecnym stanie to wolę taką niż +30 stopni dzień w dzień
o 30 stopniach to nie marze ale tak ok 20 i słoneczkoSylka135 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
ja nie lubię swojego wyczuwać dłonią, nie wiem czemu po prostu nie lubię, lubię te delikatne kopnięcia od środka,lubię patrzeć jak faluje mi brzuch i zmienia kształty, ale nie lubię pod palcami wyczuć jego nogi czy głowyurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Emma_ wrote:Drobinka, a jak twoje cukry na czczo? Miewasz jeszcze przekroczenia? Ja właśnie doznałam szoku po zmierzeniu cukru po obiedzie. Zjadłam pół paczki brązowego ryżu, marchewkę, kalafior i łososia - wszystko gotowane na parze. I jest przekroczenie. 😵 Może to wina marchewki, ale nie przesadzajmy.
Ostatnio bardzo dobrze, nie dochodzą nawet do 90. 🙂 A Twoje?
Ile przekroczyłaś po obiedzie? Wiesz, niektórym ryż też nie służy.🤔
Ale zauważyłam u siebie, że jak jestem niewyspana albo jest słaba pogoda, to cukry mam wysokie, przed posiłkami mega niziutkie, a potem rosną jak szalone, jakby organizm próbował sam się pobudzić i potem znowu spadają do niskich.
Może też tak masz?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
U mnie cukier szalał od początku do 20tc gdzieś, potem masakra koło 27 tc i teraz jest spoko. Tylko ja cały czas biorę metformine I 16 jednostek insuliny na noc od tego 27tc.
A w weekend zrobiłam ciasto drożdżowe z serem. Cukru odrobine do samych drożdży żeby ruszyły, reszta erytrol. Cukier nie przekroczył 120 i byłam przez chwilę w niebie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 17:58