Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 o kurczę no nieżle .Ale dobrze ze się wyciszyło mi lekarz mówił ze koniec 6 7 początek 8 mies .często chcą dzieci wyjść a później wyganiac trzeba
-
Tez cos takiego mialam i to nic takiego koniec końców. Straszaki.
Ja bym nie jechala do niego tylko na izbe bo tu jest ktg potrzebne a nie mierzenie szyjki w gabinecie. Na izbie Ci tez zmierza i zribia inne badania a taaak to kase zostawisz i bedziesz miala tylko zmierzona szyjke.
Ze straszakami to przyjmuja co chwile wiec sa przyzwyczajeni ze przylazła kolejna i szybko robią badania raczej -
Moja gin tez robi ktg, moze u Drobinki lekarza tez jest taka mozliwosc.
Choc rzeczywiscie ja tez bym na IP jechala. Jakos lepoiej by mi bylo byc w szpitalu niz tylko w gabinecie gdzie nie ma tylu mozliwosci. -
Pojadę najpierw do Niego, bo i tak muszę się z Nim skonsultować i musi dać mi receptę, bo wzięłam dwie ostatnie tabletki, a tylko one pomagają, no-spę sobie mogę w dupę wsadzić. A na IP od Niego jest rzut beretem w razie co. Nigdy nie byłam w szpitalu i szczerze mówiąc póki mogę to chciałabym tego uniknąć. Może być też tak że po badaniu sam mnie skieruje na oddział, zobaczymy, dam znać, w kazdym razie dzięki 😘
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Trzymaj się Drobinka 🙂 mam nadzieję, że to tylko straszaki. Niedawno koleżanka miała skurcze od 32 tygodnia. Dwa razy jechała do szpitala, a w końcu urodziła w terminie.
Współczuję tym, które nie czują się najlepiej ze sobą. Ja czuję się cudownie, atrakcyjnie. Zwłaszcza jak w ostatnich dniach zrobiło się ciepło i sukienki poszły w ruch. 🙂 Mogłabym chodzić z brzuszkiem cały czas, no może gdyby on jednak trochę nie ciążył 🙂
Jak na razie widziałam same zgrabne mamy z cudnymi brzuszkami. Dałabym swoje zdjęcie, ale nie bardzo wiem jak, hmm? -
Drobinka, trzymam kciuki, żeby to były tylko straszaki! Dawaj znać co i jak!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Też mam nadzieję, że to straszaki.. Nie lubię niepotrzebnie panikować i robić szumu, a że to moja pierwsza ciąża to nie wiem czy to "normalne" czy jednak wymaga wizyty w szpitalu, dlatego chce najpierw do lekarza i jesli nic sie nie da zrobić to dopiero dam się położyć do szpitala.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyMessy92 wrote:Dziewczyny ja nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy co ale mam ujemną grupę krwi. Syn miał plusowa po ojcu. W 1 trymestrze miałam robionego coombsa i to by było na tyle. Moja koleżanka miała już 3 razy robiony. A lekarz nawet nie wspomni ,ze trzeba sprawdzić. Paranoja
Nie jestes przewrazliwiona. Ja mam ujemna i miałam badanie robione 3 razy i do tego do 30 tc miałam mieć podana immunoglobuline.Messy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Też mam nadzieję, że to straszaki.. Nie lubię niepotrzebnie panikować i robić szumu, a że to moja pierwsza ciąża to nie wiem czy to "normalne" czy jednak wymaga wizyty w szpitalu, dlatego chce najpierw do lekarza i jesli nic sie nie da zrobić to dopiero dam się położyć do szpitala.
-
Laski, jaką apkę do mierzenia skurczy polecacie?
Najlepiej pl, bo ja jestem wybitnie nieuzdolniona językowo...KasiaLukasia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Drobinka, daj znaka po wizycie. Kciukamy będzie dobrze!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lolla wrote:Dałabym swoje zdjęcie, ale nie bardzo wiem jak, hmm?
fotosik.pl , tam dodajesz zdjęcie , zapisujesz potem wyskoczy rodzaj kodów wybierasz fora dyskusyjne powinien pojawić się link - kod z URL na początku i końcu i wklejasz go tutaj
Mam nadzieję że jasne
Lolla, Lolla lubią tę wiadomość