Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka, super wieści! Teraz zjedz coś porządnego i odeśpij 🙂
Drobinka91 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka, ufff, odeśpij teraz...
Drobinka91 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jeszcze po drodze zajechałam do hurtowni z ciuchami i bielizną i kupiłam sobie stanik do karmienia, tak w razie wu i komplet dla małego w mniejszym rozmiarze do szpitala, bo potem na pewno nie kupię. 🙈 I dziś muszę porobić pranie do końca ( tj. mąż) i przede wszystkim spakować torbę do szpitala i zrobić listę czego mi jeszcze brakuje.. Nie chce mi się wierzyć, że za 3 dni będzie mi już leciał 34 tydzień 🤯
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 12:21
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja nie popuszczam takich akcji,oni na badanich sprzycinaja a później zyski sobie wypłacaja. Taki ch*u*j. Gina na szczescie mam spoko ale z iloma ja sie lekarzami uzerałam.
Piszesz @ do nfz z zapytaniem co Ci sie należy i czego Ci odmawia ten gamoń. Jemu tez powiedz ze jak nie chce Ci zlecic badan obowiązkowych to ma to na kartce podpisac i mówisz mu ze to na potrzeby wizyty w nfz. I niech sie ćwok martwi. Wrrr jak mnie tacy lekarze wkurwiaja....Najwazniejsze jet miec wykaz świadczen obowiązkowych czarno na bialym i jego dmowa na piśmie .Messy92 lubi tę wiadomość
-
Hej dzień dobry po dłuższej przerwie (w pisaniu, bo czytam w miarę regularnie)
Właśnie zalałam sobie kawę wodą z konewki, zamiast z czajnika. Coraz lepiej.
Mam pytanie o pranie ciuszków. W czym pierzecie? W ilu stopniach takie małe ubranka? W necie przeczytałam, że wszystko w 90 stopniach, nie za dużo to? Rozumiem potem, jak będą faktycznie zanieczyszczone, ale takie nówki ze sklepu też?
-
Karola, gdzie te podkłady widziałaś?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja w 60 stopniach zawsze.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Właśnie zamierzam trochę tych większych podkładów kupić, bo i na łóżko pod dupę i przy przewijaniu dziecka się przyda.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Hej Dziewczyny
Pobieżnie nadrabiam, bo mam chwilę, żeby usiąść na kompie Ale wszystkiego mi się nie chce
Drobinka super wieści
Hiszpaneczka ciekawe, czy uda się teraz w pt cc czy dopiero w pon Ale już blisko
Mój młody wczoraj skonczył 3 lata Taki duży chłopak
Jeszcze tylko jutro i w pt do przedszkola i koniec, eh...
Ja byłam wczoraj u położnej na wizycie i tylko mnie zirytowała, bo jak powiedziałam, że nie widzę się znowu indukowanej to wpadłą w taki ton, że to oczywiście moja decyzja i mogę sobie cc zaplanować, ALE..i tutaj właśnie teksty takie, jakbym to ja pragnęła tej cc jak nie wiem co. Pytała, czy rozważałam opcje przeciwbólowe, to jej powiedziałam, że poprzednim razem właśnie przy indukcji wytrzymałam na gazie tylko do 8cm i że bólu się nie boję, poza tym po cc boli jeszcze bardziej - chociaż to inny ból. Meh.. wkurzona jestem Biorę się zaraz za daktyle, niech szyjka działa.
Mała się fajnie rusza, spokojna taka, ale regularnie się rusza.
Jakieś większe newsy, które przegapiłam?
-
Mikaja wiesz co jest najlepsze na przyspieszenie rozdarcia znaczy mi pomogło ją na poroduwce co chwilę atalam do kibla 😁😁😁 bo śmiać mi sie chcialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 13:38