Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEluska ja tez mam zamiar isc w tych dniach wszystko jest zalezne tez jak przychodnia bedzie dzialac zaraz po nowym roku , jesli normlanie to mysle ze umówie sie na ktorys w dzien w pierwszym tygodniu stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 13:32
-
Nana gratuluję wizyty!
Ja też sie dziewczyny doczekałam, dzięki za kciukasy jeszcze raz. Bąbelek ma juz 8 mm, serduszko pięknie bije, bardzo się cieszę i wierzę, że teraz będzie wszystko ok._Hope_, Eluska, Czarna_kawa, Casjopea, Drobinka91, Sylka135, Agula92 lubią tę wiadomość
-
Ligotka cudne wieści ! :* O mamo oby na tym wątku były tylko takie!
Jejku jak mi niedobrze czy ja coś wspominałam, że mi mdłości zelżały ? Nic już nie mówię...
Przyszła mi dziś kurtka z New look na zimę z serii maternity Straszną bomba od dołu, niezbyt się czuję, ale zostawiam, bo ma być ciepło. Taki oversize będzie już
https://www.newlook.com/uk/womens/clothing/coats-jackets/maternity-black-faux-fur-trim-hooded-parka/p/576601301
ta
Po ciąży spokojnie zostanie, bo ma te ściągacze w pasie albo sprzedam - sama polowałam na ebay na aukcjach, ale zawsze mi ktoś sprzed nosa sprzątał -
ines. wrote:Panna Evans to nie uzależnienie, to miłość kawa to smak. Dobra kawa. Mogę jej nie pic ale lubie wiec dlaczego mam sobie odmawiać? Kawa w rozsądnych ilościach nie jest szkodliwa nawet w ciąży.
Ja zauważyłam ze kawa smakuje lepiej kiedy pije ja rzadziej.
Kiedyś piłam i 5 dziennie bo mi tak smakowała. Potem sobie uświadomiłam, ze to nie jest mi potrzebne, ciśnienia mi nie podnosi. Wiec przestawiłam się na tryb kawy od okazji.
Teraz kawa jest czymś wyjątkowym, smakuje lepiej i bardziej się nią delektuje.
W domu mam ekspres.
Na studiach są to ręczny młynek i kawiarke. I spieniacz do mleka. Uwielbiałam ten rytuał - wstaje, włączam serial/yt, zaczynam mielić, nastawiam kawę, w garnku grzeje się mleko, idę umyć zęby, wracam na gotowa kawę, jeszcze tylko spienic mleko i odpalić papierosa siedząc w oknie.
A jak pije kawę z ekspresu to ubywa mi smaku który nadaje rytuał.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Same cudne wieści! Gratuluję!
-
Ja już po wizycie
Wszystko dobrze, serduszko bije, maluch ma 47mm, ladnie urósł od ostatniej wizyty
kamien spadl mi z sercaEluska, Czarna_kawa, Drobinka91, Sylka135, kinga27.30, Ewe90, ines., Agula92 lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Piękne wieści dziewczyny!
Gratulacje!
Hiszpanevzka zapomniałam zen jesteś z innego wątku i się zastanawiałam co to dziecko takie wielkie.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
PannaEvans wrote:Piękne wieści dziewczyny!
Gratulacje!
Hiszpanevzka zapomniałam zen jesteś z innego wątku i się zastanawiałam co to dziecko takie wielkie.
ja tylko miesiąc wcześniej
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:ja tylko miesiąc wcześniej
Niby tylko, ale to już ponad 2cm różnicyPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Hiszpaneczko cudnie!
U mnie też dobrze. Żółwik ma 1.5 cm Ja w to dalej nie moge uwierzyćmikka86, Hiszpaneczka, Eluska, Sylka135, kinga27.30, Czarna_kawa, Casjopea, Ewe90, ines., ligotka, poliś, Agula92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ines. wrote:dziewczyny któraś może ma segregator mamy ginekolog? zastanawiam się nad nim, czy rzeczywiście jest taki fajny?
Laski, podbijam pytanie Ines? Macie taki segregator?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ines ja mam. Segregator to takie kieszonki podpisane i karty z wiedzą medyczną. Gdybym była w pierwszej ciąży zrobiłoby to na mnie większe wrażenie ale ogólnie spoko, nie żałuję że mam bo w papierach porządek i każdy wie gdzie są w razie wu
ines. lubi tę wiadomość